Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Wat is een WiFi-geactiveerde SD-kaart? En hoe het in te stellen in een camera?

Omdat de meesten van ons ervoor kiezen onze foto’s op sociale media te delen, hebben we regelmatig de behoefte om ervoor te zorgen dat we onze cameratelefoon updaten. Natuurlijk willen we dat onze beste foto’s worden gedeeld, leuk gevonden, becommentarieerd. Maar hoe geweldig zou het zijn om onze camera’s zoals DSLR te dragen met een betere beeldkwaliteit en niet te hoeven wachten tot we thuiskomen om die foto’s over te brengen naar het systeem. Zoek vervolgens de tijd om het uiteindelijk op sociale media te plaatsen. In plaats daarvan kon je de foto’s maken en meteen overbrengen naar je telefoons. Binnen enkele minuten plaatsen of delen op sociale media zou het de dingen heel gemakkelijk en tijdbesparend maken. Maar is het mogelijk om dit te doen?

Nou ja, het is mogelijk om dit nu te doen, met WiFi-enabled SD-kaarten. Dus je vraagt ​​je misschien af ​​wat is een WiFi-enabled SD-kaart? Het antwoord is simpel: het is een SD-kaart met ingebouwde WiFi. Klinkt ook eenvoudig, dat is omdat het zo is. Het heeft zeker het delen van foto’s snel en leuk gemaakt. Het heeft ook het werk enigszins vergemakkelijkt, omdat dingen sneller gaan, bijvoorbeeld als je een professionele fotograaf bent of een enthousiaste, actieve persoon op sociale media. Dit is zonder twijfel de SD-kaart voor jou.

Maar de vraag die hier rijst, is: hoe stel je het in een camera in? Wil je weten hoe je het eenvoudig in je camera kunt instellen, lees dan verder…

Stel de Wi-Fi SD-kaart in uw camera in:

1. Allereerst, net als bij een normale SD-kaart hoef je alleen maar de WiFi-SD-kaart in de camera in de kaartsleuf te plaatsen.

2. Begin dan met het nemen van foto’s en onthoud dat, zolang standaard uw camera AAN is, de WiFi AAN is.

3. Nu hoeft u alleen nog maar te controleren of uw camera SD-kaart WiFi is aangesloten op uw telefoon WiFi via elke app van uw voorkeur. Deze apps kunnen ook variëren als uw telefoon Android of iPhone is.

4. Nadat u hebt gecontroleerd of uw telefoon WiFi op dezelfde WiFi op de SD-kaart is aangesloten, hoeft u zich alleen maar aan te melden bij een webbrowser. U kunt inloggen op elke webbrowser van uw voorkeur, zoals Chrome, of naar de app gaan en daar door uw foto’s bladeren.

Vergeet niet dat het instellen erg gemakkelijk is en dus is het overbrengen van je foto’s maar een ding dat je moet onthouden is het gebruik van een WiFi SD-kaart die de batterij van je camera leeg laat lopen. Dus als je camera-batterij leeg is, gaat ook je WiFi-SD-kaart mee. Houd dus altijd rekening met de levensduur van de batterij van uw camera tijdens het fotograferen van belangrijke foto’s. Op dit moment zijn er verschillende goede WiFi SD-kaarten op de markt en hoef je je niet druk te maken om welke goede. Het enige wat u hoeft te doen, is controleren of het werkt voor uw camera als het een goede snelheid heeft en een gereputeerd bedrijf is. Door ervoor te zorgen dat deze dingen gemakkelijker kunnen worden verbonden via een app die vaak wordt gebruikt voor uw telefoon, tablet, laptop enz.

Met alle nieuwe manieren om fotografie leuk te maken en spannende nieuwe functies op de SD-kaart toe te voegen. Als je ooit om een ​​of andere reden een kaart hebt beschadigd, vergeet dan niet dat te onthouden foto’s kunnen worden hersteld van beschadigde SD-kaart.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 400

Geef een reactie