Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe kan ik Windows 10 problemen op te lossen met behulp van Systeemherstel

In vergelijking met zijn voorgangers is Windows 10 stabieler. De beveiligingsfuncties zoals apparaatbeveiliging, Microsoft-paspoort, Windows Hello, enz. Zijn in staat om de zoektocht van pc-gebruikers naar een modern, veilig besturingssysteem te verminderen. Maar in het geval u problemen tegenkomt, moet u mogelijk handmatig ingrijpen om de systeeminstellingen terug te zetten naar de vorige status.

Hier weet u waarom u Systeemherstel nodig hebt in Windows 10 en hoe u een herstelpunt maakt.

Hoewel Windows 10 als veiliger wordt beschouwd dan zijn voorgangers, kan het gecrasht raken door onjuiste installatie / verwijdering van de software, fouten tijdens Windows-updates, enz. Systeemherstel biedt een eenvoudige manier om het systeem terug te zetten naar de laatst bekende goede configuratie.

Er is een aanzienlijk verschil in Windows 10 Systeemherstelopties van opties die beschikbaar waren in eerdere versies. Maar het basisconcept is hetzelfde – om uw Windows-instellingen en -programma’s terug te zetten naar een eerdere werkende staat. U kunt handmatig herstelpunten maken of de automatisch gegenereerde herstelpunten gebruiken die tijdens de installatie van de Windows-update zijn gemaakt.

Opmerking: Misschien vindt u zelfs de optie “Reset deze pc” op Windows 10. Het is totaal verschillend van Systeemherstel waar we het over hebben. Het is eigenlijk bedoeld om je instellingen te vernieuwen, waardoor je systeem terug naar de oorspronkelijke staat wordt teruggestuurd wanneer je het hebt aangeschaft of als eerste Windows 10 hebt geïnstalleerd.

Hoe maak je handmatig een herstelpunt voor Windows 10 aan?

Standaard is de optie Systeemherstel uitgeschakeld in Windows 10. Maar u kunt dit eenvoudig wijzigen. Hier is hoe:

Ga naar Systeemeigenschappen -> tabblad Systeembescherming. Kies de schijf die Systeemherstel moet inschakelen en selecteer “Configureren”.

Windows 10 problemen op te lossen Systeemherstel

In de sectie Instellingen herstellen, schakel de knop Systeembescherming in. Het is ook mogelijk om schijfruimte in te stellen die wordt gebruikt voor systeembescherming.

Nu verschijnt op het tabblad Systeembeveiliging de knop Herstelpunt maken. Klik erop om een ​​tekstvak te openen en geef in dat tekstvak een beschrijving om het herstelpunt dat u aan het maken bent te identificeren.

De geïnactiveerde knop Systeemherstel op het tabblad Systeembeveiliging is nu actief. Tijdens systeemcrashes kan deze optie worden gebruikt door u aan te melden bij het systeem in de Veilige modus.

Systeemherstel is niet meer dan een snelkoppeling om de pc-status terug te draaien naar een laatst bekende goede configuratie. Toch is het niet zeker waarom Microsoft deze optie standaard heeft uitgeschakeld op Windows 10-pc’s.

Een andere manier om uw verloren items terug te zetten, is door een hulpmiddel voor gegevensherstel te gebruiken. Remo Data recovery-software is een software die uw items efficiënt kan ophalen. Leer meer over Remo Data Herstel Software hier.

 

Denkt u dat “Microsoft het herstelpunt in de standaardinstellingen moet inschakelen?”

Deel uw mening in reacties!

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie