Hoe kan ik Windows 10 Tips en Pop-ups Uitschakelen

2 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Microsoft wil echt alle desktopgebruikers in Windows 10, het nieuwste model, houden. Dit is duidelijk te zien aan de constante consumenteneducatie op Windows 10 via display-meldingen en pop-ups. Sommige gebruikers hebben geen problemen met deze meldingen, maar sommigen beschouwen het als een storing en denken er zelfs aan terug naar een vorige Windows Versie zonder andere Windows 10-functies te negeren.

Laten we in dit artikel in een paar stappen zien hoe u deze functie (waarschijnlijk ongewenst voor de meeste gebruikers) kunt uitschakelen. Voordat u deze stappen probeert, controleert u of u de nieuwste Windows 10-update gebruikt.

  1. Open PC-instellingen. U kunt naar PC-instellingen zoeken op Cortana of op het meest rechter uiteinde van uw taakbalk klikken waar nieuwe meldingen verschijnen. Klik in dit meldingsvenster op Alle instellingen
Windows 10 Tips en Pop-ups Uitschakelen
  1. Kies de eerste optie Systeem.
Windows System Settings
  1. Navigeer door de opties aan de linkerkant van uw scherm. Zoek en kies de optie Meldingen en Acties
Quick Notification
  1. Blader omlaag en aan het einde van de meldingen ziet u een optie Krijg tips, trucs en suggesties terwijl u Windows gebruikt. Standaard staat deze optie op Aan. Schakel het uit. Als u niet bent bijgewerkt naar de nieuwste versie, is deze optie mogelijk niet beschikbaar. In plaats daarvan zou er slechts één optie in de notificatie-opties zijn om hints en suggesties van Microsoft te stoppen
Windows Settings - Get Tips

Vanaf nu ontvang je geen op meldingen gebaseerde waarschuwingen om je gebruik op Windows-services zoals Cortana, Maps, Mail, Microsoft Office, enz. Te verbeteren. En als je Krijg Office -meldingen wilt verwijderen, moet je beide uitschakelen. Office-app en verwijder deze volledig van uw systeem. Op dezelfde manier kunt u de app Krijg Skype van uw pc verwijderen.

Hoe tips voorkomen in Windows 10 Start Menu?

  1. Ga hiervoor naar PC instellingen -> Persoonlijke instellingen en kies links Start
Disable Start Tips
  1. Zoek de optie Af en toe suggesties weergeven in Start. Schakel deze optie uit.
Occassionally Show Suggestions in Start

U ontvangt geen tips & tricks meer van Microsoft in het Startmenu van Windows 10.

About the Author: Remo Software