Windows 7 kan Partitie niet Formatteren op Schijf 0 Foutcode 0x80070057 Reparatie

3 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Mogelijk moet u Windows opnieuw installeren om uw computer te versnellen of om bepaalde softwareproblemen op te lossen. Tijdens de installatie van Windows kunnen er soms fouten optreden. Een zo'n veelgemaakte fout is ‘Windows 7 kan partitie niet formatteren op schijf 0 foutcode 0x80070057. De fout is opgetreden bij het voorbereiden van de partitie die is geselecteerd voor installatie.’.

Deze fout treedt voornamelijk op als de systeempartitie beschadigd is. U kunt deze fout oplossen met behulp van de stappen die worden uitgelegd.

 1. Verwijder bestaande partities en maak nieuwe partities aan

Dit vereist dat u bestaande partities verwijdert; maak nieuwe partities aan en formatteer vervolgens de schijf. U kunt de stappen volgen zoals uitgelegd.

 1. Als u een Windows 7-installatiemedium hebt, plaatst u deze en start u het installatieproces
 2. Selecteer taal, tijd en valuta-indeling en toetsenbord of invoermethode
 3. Klik op Nu installeren om het proces te starten
 4. Klik op Aangepaste (geavanceerde) installatie
 5. Selecteer schijf 0 partitie 1 en verwijder
 6. Selecteer vervolgens Disk 0 Partition 2 en verwijder
 7. Nadat partities zijn verwijderd, klikt u op Nieuw om een nieuwe partitie te maken
 8. Kies een formaat voor de schijf en selecteer Toepassen
 9. Selecteer schijf 0 partitie 2 en klik op Formatteren
 10. Volg de instructies op het scherm om uw schijf te formatteren en voltooi het installatieproces.
 11. Installeer schijfstations

Hoe Windows 7 kan partitie niet formatteren op schijf 0 foutcode 0x80070057 repareren? probeer schijfdrivers te installeren.

Om stuurprogramma's te laden, plaatst u de installatie-cd van Windows 7 en volgt u de bovenstaande stappen. Selecteer in de stap ‘locatie voor Windows-installatie’ schijf 0 partitie 2 en klik op stuurprogramma's laden. Hiermee worden automatisch schijfstuurprogramma's geïnstalleerd.

Als er geen back-up van gegevens is gemaakt voordat u een van deze stappen uitvoert, kunnen al uw gegevens en partities verloren gaan. Het is inderdaad een moeilijke situatie om belangrijke bestanden te verliezen. Met behulp van professionele tools voor gegevensherstel is het echter mogelijk om al uw gegevens te herstellen.

Over Remo Recover

Met Remo Recover is het mogelijk om uw partities te herstellen met volledige mappenhiërarchie. De tool scant uw schijf, lokaliseert partities en herstelt gegevens. Het kan ook worden gebruikt om beschadigde, ontoegankelijke en geformatteerde partities te herstellen. Een proefversie van partitie herstellen Windows 7 gratis download is beschikbaar op onze website.

Het ondersteunt herstel van FAT16-, FAT32-, NTFS- en ExFAT-partities. Naast het herstellen van bestanden van het systeem, kan het ook worden gebruikt om gegevens te herstellen van externe harde schijven, USB's en andere opslagapparaten. Een gids voor partitie herstel externe harde schijf wordt uitgelegd in dit artikel.

Er zijn twee geavanceerde functies Preview en Save Recovery Session. Met de voorbeeldfunctie kunt u herstelde bestanden bekijken en de herstelsessie opslaan om het scanproces op te slaan. U kunt de sessie vervolgens hervatten op een later tijdstip naar keuze. De software is compatibel met alle nieuwste versies van Windows, inclusief Windows 10.

About the Author: Remo Software