Windows Bestandsherstel

Wat is de beste manier om verloren bestanden herstellen in windows 10? Dit is een van de meest besproken vragen op internet en er is geen antwoord op. Onlangs probeerde Microsoft echter een einde te maken aan dit debat door hun eigen gegevensherstelsoftware voor Windows 10 uit te brengen.

Laten we eens kijken of ze erin geslaagd zijn die discussie te laten sluimeren met hun gloednieuwe, volledig gratis Microsoft Windows Bestandsherstel Software.

recover deleted files from Windows

Dit artikel gaat niet alleen over het testen van Windows File Recovery Tool. Dit artikel gaat over het vinden van de beste manier om verloren bestanden terughalen Windows 10 computer.

Blijf tot het einde van dit artikel, ik weet zeker dat u niet teleurgesteld zult zijn met de suggesties die we bedenken.

In dit artikel
Microsoft Windows File Recovery Tool
Hoe verwijderde of verloren bestanden gratis op Windows te herstellen?
Voer Windows Bestandsherstel uit, op de juiste manier

Wat is de Microsoft Windows File Recovery Tool?

Microsoft Windows File Recovery Software is een gratis hulpprogramma voor gegevensherstel van Microsoft. De tool is een opdrachtprompthulpprogramma en kan worden gebruikt met behulp van specifieke opdrachten die verloren bestanden terughalen windows 10.

Oké, de buzz over de nieuwe tool voor bestandsherstel is niet erg groot. Dit komt doordat deze nieuwe functie van windows bestandsherstel niet voor alle gebruikers beschikbaar is.

Ja, Windows Bestandsherstel is beschikbaar voor Windows 10 build 19041 of latere versies.

Dat is niet het enige nadeel. De tool is een opdrachtprompthulpprogramma, wat betekent dat er geen grafische gebruikersinterface is voor basisgebruikers die gegevens hebben verloren om verloren bestanden terughalen windows.

Als u op zoek bent naar een eenvoudigere en veiligere optie of als u een gebruiker bent die niet beschikt over de nieuwste versie van het Windows-besturingssysteem om deze software voor windows bestandsherstel te gebruiken, dan hebben we een optie voor u.

Remo Recover voor Windows is een bestandsherstelsoftware waarop u kunt wedden om verwijderde bestanden terughalen met windows.In tegenstelling tot Windows Bestandsherstelsoftware heeft Remo Recover een eenvoudige, voor zichzelf sprekende gebruikersinterface waarmee u verloren bestanden herstellen in windows 10 met slechts enkele klikken kunt herstellen zonder enige opdrachten.

De tool is volledig gratis om te proberen, download de tool nu gratis.

Download Word File Repair tool for free

Verloren bestanden terughalen Windows 10 met Microsoft Windows Bestandsherstelsoftware

Volg de onderstaande stappen zorgvuldig om verloren bestanden herstellen in windows 10:

 • Typ Windows File Recovery Software in de zoekbalk en dubbelklik op software
 • U wordt gevraagd met de vraag: Laat de app wijzigingen aanbrengen op uw apparaat, klik op Yes
 • Het formaat van de opdracht om bestanden te herstellen is als volgt
  winfr source-drive: destination-drive: [/switches] waarbij bronstation het station is waarvan u het station wilt herstellen en het doelstation is waar u de herstelde gegevens opslaat. “/” Is om de herstelmodi te specificeren.

Normale modus:

Als u recentelijk verwijderde bestanden terughalen met windows, kunt u de normale modus gebruiken met de volgende opdracht om een bestandstype op te geven en het te herstellen:

 • Winfr C: E: /regular /n *.MOV /n *.PNG
 • Invoeren Y om het herstelproces te bevestigen en te starten.

Uitgebreide modus:

U kunt deze uitgebreide modus gebruiken als u gegevens wilt herstellen van een geformatteerde of corrupte schijf.

U kunt bijvoorbeeld de volgende opdracht gebruiken om foto’s te herstellen van een geformatteerde harde schijf

Winfr C: E: /extensive /n \Users\<username>\Pictures\*.JPEG /n \Users\<username>\Pictures\*.PSD

Evenzo kunt u de bovenstaande opdrachten gebruiken door de bestandsindelingen te wijzigen of door de bestandsnamen op te geven.

Windows bestandsherstel ziet er ingewikkeld uit? Doe het op de juiste manier

Zoals we eerder al zeiden, is deze windows bestandsherstel Software niet een kopje thee dat iedereen kan hebben. Bovendien is deze tool niet beschikbaar voor gebruikers die eerdere versies van Windows gebruiken.

Daarom raden we een tool aan die u op de eerste plaats zet en die u met trots helpt bij het terugkrijgen van uw gegevens.

Remo Recover is de juiste manier om verloren bestanden herstellen in windows 10 of eerdere versies. De tool ondersteunt bijna alle opslagapparaten die op elk Windows-besturingssysteem draaien.

Bovendien biedt Remo 24/7 technische ondersteuning om u te helpen bij het herstellen van gegevens. Download en probeer de tool nu gratis.

Download Word File Repair tool for free

Hoe zoekgeraakte of verwijderde bestanden terugzetten Windows 10 met Remo Recover?

Om verwijderde bestanden terughalen Windows 10 met Remo Recover, moet u eerst Remo Recover downloaden en op uw computer installeren. Volg daarna de onderstaande stappen:

 • Start de tool, kies uit drie opties, d.w.z. Recover FilesRecover Photos en Recover Partitions. (gebruik de herstelpartitie voor de beste herstelkansen)
  recover deleted files from Windows 10 using Remo Recover
 • Selecteer het station waarvan u verwijderde bestanden wilt herstellen en klik op Scan
 • Na voltooiing van het scanproces geeft Remo alle herstelbare bestanden weer die van uw Windows-computer zijn verwijderd.
 • Verifieer deze bestanden met behulp van Preview voorzien zijn van. Als u heeft wat u zocht, kunt u de tool en activeren Save de bestanden naar de gewenste locatie.
  make use of the preview feature to very Windows file recovery

Herstel verwijderde bestanden van vorige versies

Dit is een andere gratis methode waarmee u verloren bestanden terughalen windows als u eerder een back-upbestand of herstelpunt hebt gemaakt. Volg de onderstaande stappen om eerdere versies te herstellen:

 • Klik met de rechtermuisknop op het station waarop u het verwijderde bestand wilt herstellen en selecteer properties
 • In properties, ga naar previous versions
 • Selecteer vervolgens het back-upbestand waarvan u de verwijderde bestanden wilt herstellen
 • Klik op Restore knop

Conclusie

Alle methoden die in dit artikel worden genoemd, waren bedoeld om u te helpen bij het verloren bestanden herstellen in windows 10, ongeacht hoe u de bestanden bent kwijtgeraakt.

We raden u ten zeerste aan om regelmatig een back-up van uw gegevens te maken om gegevensverlies in de toekomst te voorkomen. Als u vragen heeft, kunt u de commentaarsectie hieronder gebruiken.

Windows Bestandsherstel was last modified: maart 26th, 2021 by John Harris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*