Hoe Verloren Bestanden Terughalen Windows 10?

7 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Samenvatting: Microsoft heeft met zijn nieuwste Windows 10-update een hulpprogramma voor bestandsherstel uitgebracht waarmee u gratis verwijderde bestanden kunt herstellen. Het is echter alleen beschikbaar voor de nieuwste versie van de Windows-build. Als u op zoek bent naar het verwijderde bestanden terughalen Windows 10, is het het beste om nu gebruik te maken van Remo Bestandsherstel Software. De tool kan verwijderde of verloren bestanden naadloos herstellen van een Windows-pc. Download de tool nu gratis.

Download Word File Repair tool for free

Wat is de beste manier om verwijderde bestanden terughalen Windows? Dit is een van de meest besproken vragen op internet en er is geen antwoord op. Onlangs probeerde Microsoft echter een einde te maken aan dit debat door hun eigen software voor gegevensherstel voor Windows 10 uit te brengen.

Laten we eens kijken of ze erin zijn geslaagd om die discussie op gang te brengen met hun gloednieuwe volledig gratis Microsoft Windows bestand herstel software.

recover deleted files from Windows

Dit artikel gaat niet alleen over het testen van Windows File Recovery Tool. Dit artikel gaat over het vinden van een beste manier om gewiste bestanden terughalen Windows computer.

Blijf tot het einde van dit artikel, weet zeker dat je niet teleurgesteld zult zijn met de suggesties die we bedenken.

In dit artikel

Microsoft Windows-hulpprogramma voor bestandsherstel
Hoe verwijderde of verloren bestanden op Windows gratis te herstellen?
Voer Windows Bestandsherstel uit, op de juiste manier

Wat is Microsoft Windows Bestandsherstel Tool?

Microsoft Windows Bestandsherstel Software is een gratis hulpprogramma voor gegevensherstel van Microsoft. De tool is een opdrachtprompthulpprogramma en kan worden gebruikt met behulp van specifieke opdrachten die verwijderde of verloren bestanden kunnen herstellen.

Oké, het geroezemoes over de nieuwe tool voor bestandsherstel is niet erg groot. Dit komt omdat deze nieuwe functie van Windows niet voor alle gebruikers beschikbaar is.

Ja, bestanden terughalen windows is beschikbaar voor Windows 10 build 19041 of latere versies.

Dat is niet het enige nadeel ervan. De tool is een opdrachtprompthulpprogramma dat betekent dat er geen grafische gebruikersinterface is voor basisgebruikers die gegevens hebben verloren om verwijderde bestanden te herstellen.

Als u op zoek bent naar een eenvoudigere en veiligere optie of als u een gebruiker bent die niet de nieuwste versie van het Windows-besturingssysteem heeft om deze software voor bestandsherstel te gebruiken, dan hebben we een optie voor u.

Remo herstellen Windows is een software voor bestandsherstel waarop u kunt wedden om verwijderde of verloren bestanden van elke schijf te herstellen. In tegenstelling tot Windows Bestandsherstel Software, heeft Remo Recover een eenvoudige, zelfverklarende gebruikersinterface waarmee u verwijderde bestanden in een paar klikken kunt herstellen zonder enige commando's.

De tool is volledig gratis om te proberen. Download de tool nu gratis.

Download Word File Repair tool for free

Bestanden Herstellen met Microsoft Windows Bestand Herstel Software

Volg de onderstaande stappen zorgvuldig om gewiste bestanden terughalen Windows 10:

 • Type Windows File Recovery Software in de zoekbalk en dubbelklik op software
 • U wordt gevraagd met de vraag: Sta de app toe om wijzigingen aan te brengen op uw apparaat, klik op Yes
 • Het formaat van de opdracht om bestanden te herstellen is als volgt winfr source-drive: destination-drive: [/switches] waarbij de bronschijf de schijf is waarvan u de schijf wilt herstellen en de bestemmingsschijf waar u de herstelde gegevens opslaat. "/" is om de herstelmodi te specificeren.

Normale modus:

Als u recent verwijderde bestanden wilt herstellen, kunt u de reguliere modus gebruiken met de volgende opdracht om elk bestandstype op te geven en te herstellen::

 • Winfr C: E: /regular /n *.MOV /n *.PNG
 • Voer Y in om te bevestigen en het herstelproces te starten.

Uitgebreide modus:

U kunt deze uitgebreide modus gebruiken wanneer u op zoek bent naar gegevens van geformatteerde of corrupt schijf terughalen.

U kunt bijvoorbeeld de volgende opdracht gebruiken om foto's van een geformatteerde harde schijf te herstellen:

Winfr C: E: /extensive /n \Users\<username>\Pictures\*.JPEG /n \Users\<username>\Pictures\*.PSD

Op dezelfde manier kunt u de bovenstaande opdrachten gebruiken door de bestandsindelingen te wijzigen of door de bestandsnamen op te geven.

Windows Bestanden Herstellen Ziet er Ingewikkeld uit? Doe het op de Juiste Manier

Zoals we eerder vermeldden, is deze Windows-bestandsherstelsoftware geen kopje thee dat iedereen kan hebben. Bovendien is deze tool niet beschikbaar voor gebruikers die eerdere versies van Windows gebruiken.

Daarom raden we een tool aan die u op de eerste plaats zet en er trots op is u te helpen bij het terugkrijgen van uw gegevens.

Remo Recover is de juiste manier om bestanden herstellen Windows 10 of eerdere versies. De tool ondersteunt bijna alle opslagapparaten die op elk Windows-besturingssysteem draaien.

Bovendien biedt Remo 24/7 technische ondersteuning om u te helpen bij het herstellen van gegevens. Download en probeer de tool nu gratis.

Download Word File Repair tool for free

Hoe Verwijderde Bestanden op Windows 10/11 Herstellen met Remo Herstellen?

Om verwijderde bestanden van Windows 10/11 te herstellen met Remo herstellen, moet u eerst Remo herstellen downloaden en installeren op uw computer. Volg daarna de onderstaande stappen:

 • Download en installeer de Remo Recover en start het herstelproces
 • Selecteer de locatie of het Windows-station waarvan u uw bestanden wilt herstellen en Scan
 • De software Quick Scan voltooid moet zijn, zal de tool, zodra de scan is voltooid, de Deep Scan waarin het gegevens sector voor sector van de schijf herstelt. (U kunt tegelijkertijd herstellen met de Dynamic Recovery View optie terwijl de scan wordt uitgevoerd)
dynamic recovery view
 • Selecteer nu de map of bestanden die u wilt herstellen van het Windows-station en klik op Recover.
recover deleted video files
 • Nadat de scan is voltooid, kunt u een voorbeeld van alle weergegeven bestanden bekijken vanaf het Windows-station.
 • Kies het benodigde bestand en klik op Save, blader naar een locatie om de herstelde gegevens op te slaan.

Herstel verwijderde bestanden van eerdere versies

Dit is een andere gratis methode waarmee u gratis verwijderde bestanden kunt herstellen als u eerder een back-upbestand of herstelpunt hebt gemaakt. Volg de onderstaande stappen om eerdere versies te herstellen:

 • Klik met de rechtermuisknop op het station waarop u verwijderde bestanden wilt herstellen en selecteer properties
 • In properties, ga naar previous versions
 • Selecteer vervolgens het back-upbestand waarvan u verwijderde bestanden wilt herstellen
 • Klik op Restore knop

Gevolgtrekking

Alle methoden die in dit artikel worden genoemd, waren bedoeld om u te helpen met optreden Windows bestand terughalen ongeacht hoe u de bestanden bent kwijtgeraakt.

We raden u ten zeerste aan om regelmatig een back-up van uw gegevens te maken om gegevensverlies in de toekomst te voorkomen. Als u vragen heeft, kunt u het commentaargedeelte hieronder gebruiken.

About the Author: John Harris

With a decade of experience in data recovery, John Harris, Senior Editor at Remo Software, is your go-to specialist. His focus includes partition management, Windows solutions, and data troubleshooting, delivering insightful content that serves both users and search engines. John's expertise shines through in illuminating blog posts, untangling data loss intricacies across diverse storage platforms.…