Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Windows Media Speler een Probleem Opgetreden Tijdens het Afspelen van het Bestand

Windows Media Player is een gerenommeerd mediaspelerprogramma ontwikkeld door Microsoft. Deze mediabibliotheek-applicatie wordt gebruikt om probleemloos audio’s en video’s van verschillende bestandsindelingen af te spelen op het Windows-besturingssysteem, inclusief de nieuwste Windows 10.

Soms kunt u een foutmelding in uw Windows Media Player tegenkomen “Windows Media Player encountered a problem while playing the file.” Windows Media Player encountered a problem while playing the file

Waarom kan Windows Media Player het bestand niet afspelen?

Window Media Player kan geen MP4-, AVI-, WMV- of MP3-bestanden afspelen als het een probleem tegenkomt dat te wijten is aan verschillende redenen, zoals het niet-ondersteunde bestandssysteem, codec-probleem, toepassing van derden, corrupte of beschadigde video, gedownloade video’s van een onbetrouwbare bron, problemen met Windows Media Player, enz.

Hoe repareer ik Windows Media Player Er is een probleem opgetreden tijdens het afspelen van het bestand?

Vind hier een complete gids voor repareren Windows Media speler een probleem opgetreden tijdens het afspelen van het bestand met behulp van onderstaande 6 bewezen methoden.

 1. Probleemoplosser voor Windows Media Player-instellingen
 2. Installeer Windows Media Player opnieuw
 3. Download videocodecs
 4. Converteer video naar een WMP-compatibel formaat
 5. Schakel de Windows Media Player Network Sharing Service uit
 6. Repareer video’s die niet worden afgespeeld op Windows Media Player

Notitie: Maak gebruik van deze methode 6 om uw corrupte of beschadigde video’s direct te repareren met behulp van Remo Video Repair-software.

Methode 1: Probleemoplosser voor Windows Media Player-instellingen

Nadat u een probleem tegenkomt bij het afspelen van een video of bestand op Windows Media Player, moet u het probleem eerst oplossen met behulp van de probleemoplosser voor Windows Media Player-instellingen.

 1. Druk tegelijkertijd op de Windows-toets + R.
 2. Nu wordt het venster Uitvoeren geopend, typ exe -id WindowsMediaPlayerConfigurationDiagnostic in het vak Openen en klik op OK.open Windows Media Player Settings Troubleshooter
 3. Klik Advanced in de Windows Media Player-instellingen en selecteer Run as administrator.Windows Media Player Settings Troubleshooter
 4. Klik Nextzodat Windows Media Player-instellingen het probleem kunnen detecteren en klik vervolgens op Apply this Fix optie om reparatie Windows Media speler een probleem opgetreden tijdens het afspelen van het bestand.Fix Windows Media player error while playing MP4 or AVI file

Als u Windows Media Player niet kunt herstellen, is er een probleem opgetreden, zelfs nadat u de bovenstaande Windows-methode voor probleemoplossing hebt uitgevoerd, ga dan verder met de volgende methode.

Methode 2: Installeer Windows Media Player opnieuw

Het opnieuw installeren van Windows Media Player kan u zeker helpen problemen op te lossen die verband houden met de installatie van de Windows Media Player-applicatie en daardoor kunt u uw video’s of audiobestanden moeiteloos afspelen.

 1. Ga naar Control Panel en selecteer Programs and Features.Programs and Features
 2. Klik nu Turn Windows features on or off aan de linkerkant van het scherm.Turn Windows features on or off
 3. Er wordt een nieuw venster geopend, Expand Media Featureslist en schakel het selectievakje uit Windows Media Player en raak OK uncheck Windows Media Player
 4. Start nu uw Windows-computer opnieuw op en ga terug naar het Media Features lijst om te controleren Windows Media Playerom je MP4-, AVI- of WAV-bestanden probleemloos af te spelen.

Als het error Windows Media speler een probleem opgetreden tijdens het afspelen van het bestand is niet gerelateerd aan de Windows Media Player-installatie, ga dan naar de volgende methode om dit probleem op te lossen.

Methode 3: Download videocodecs

Codecs zijn cruciaal voor het comprimeren en decomprimeren van video’s of audiobestanden tijdens het afspelen op Windows Media Player. Vanwege de niet-ondersteunde codec kan WMP uw bestand niet afspelen.

Het downloaden van codecs kan verschillen van het ene bestandsformaat tot het andere. Hieronder staan de details voor het downloaden van codecs op basis van de bestandstypen.

 1. Als uw Windows Media Player een probleem heeft ondervonden tijdens het afspelen van het AVI-bestand, wordt aanbevolen om te downloaden DivX en Xvid codecs om uw AVI-bestanden probleemloos af te spelen.
 2. In het geval dat uw Windows Media Player een probleem heeft ondervonden tijdens het afspelen van het MP4-bestand, probeer dan te downloaden K-Lite Codec Pack of Media Player Codec Pack. Dit zal je niet alleen helpen om MP4-video’s te repareren die niet worden afgespeeld, maar kan ook verschillende andere bestandsindelingen zoals WAV, MP3, AVI, enz. Zonder fouten afspelen.Remo Video Repair Testimonial

Ga verder met methode 6 als u direct op zoek bent naar een oplossing om uw corrupte of beschadigde video’s te repareren met behulp van de Remo Video Repair-tool.

Methode 4: Video converteren naar een WMP-compatibel formaat

Hoewel Windows Media Player gemakkelijk meerdere bestandsindelingen zoals MP4, AVI, WAV, MP3, enz. Kan afspelen, is deze applicatie niet compatibel met sommige bestandsindelingen. Daarom ondervindt Windows Media Player een probleem als u de niet-ondersteunde bestandsindelingen erop afspeelt.

Als u een niet-ondersteund of incompatibel bestand op uw Windows Media Player wilt afspelen, dan is het raadzaam om het naar het Windows Media Player-compatibele formaat te converteren.

Als u echter een probleem ondervindt met Windows Media Player, zelfs tijdens het afspelen van de ondersteunde bestandsindelingen, kan het probleem te wijten zijn aan een WMP-toepassing of corrupte video’s. Bovendien, als u ook een probleem of video-achterstand of stotterprobleem tegenkomt op de VLC-mediaspeler. Dan kan dit zeker te wijten zijn aan corrupte of beschadigde video’s.

Maak gebruik van de prominente Remo Video Repair-tool om uw corrupte of beschadigde video’s te repareren.

Methode 5: Schakel de Windows Media Player Network Sharing-service uit

U kunt een probleem met Windows Media Player oplossen door WMP Network Sharing Service uit te schakelen. Hier leest u hoe u dit kunt doen:

 1. Druk op Windows button+R.
 2. Type msc in de Open box en klik OK.services.msc
 3. Selecteer en klik met de rechtermuisknop op het Windows Media Player Network Sharing Serviceen ga naar de optie Eigenschappen.wmp network sharing service
 4. Nu, Windows Media Player Network Sharing Service Properties wordt geopend, selecteert u Disabled optie onder Startup type.disable WMP network sharing service

Notitie: Als de servicestatus actief is, klikt u op het Stop knop.

Nadat u deze methode hebt uitgevoerd, controleert u of uw Windows Media Player nog steeds het probleem ondervindt tijdens het afspelen van het MP4-, AVI- of WMV-bestand.

Als de Windows Media Player een probleem heeft ondervonden dat verband houdt met de mediaspeler, kunt u dit oplossen met de bovenstaande methoden, of u moet gebruik maken van een betrouwbaar hulpmiddel voor videoreparatie, zoals Remo reparatie video om het probleem met bestandscorruptie of -schade op te lossen.

Methode 6: Repareer video’s die niet worden afgespeeld op Windows Media Player

Gebruik de Remo Video Repair, een gebruiksvriendelijke tool die exclusief is ontworpen om corrupte, beschadigde of kapotte MP4-, MOV-, AVI- en vele andere videobestandsindelingen te repareren. Deze tool werkt met de geavanceerde videoherstelalgoritmen om video te repareren die de Windows Media Player-fout veroorzaakt tijdens het afspelen van het bestand in slechts een paar stappen.

 1. Download en installeer het Remo Video Repair tool.
 2. Klik op de Select File optie om het corrupte videobestand te kiezen dat niet wordt afgespeeld op de Windows Media Player.Remo video repair software to fix not playing video files

Notitie: Repareren MOV or MP4 video, moet u een gezonde video als referentiebestand leveren en repareren AVI video vereist geen referentiebestand.

 1. Klik op de Repair optie om te beginnen met het repareren van een beschadigd videobestand.video repairing process
 2. Na het einde van het reparatieproces kunt u preview de gerepareerde video gratis en klik op de Save optie om de afspeelbare video op een locatie naar keuze op te slaan.preview repaired video using Remo Video Repair tool

Enkele van de codecs die worden ondersteund door Remo Video Repair-software zijn als volgt:

 • Video Codecs: avc1, mp4v, mjpeg, jpeg
 • Audio Codecs: sowt, RAW, mp4a, ms, priv, twos

Gevolgtrekking:

Het oplossen van de Windows Media Player-fout tijdens het afspelen van het videobestand is gemakkelijker met behulp van de bovenstaande betrouwbare methoden. Als de WMP echter een probleem heeft ondervonden dat te wijten is aan het corrupte bestand, kunt u de Remo Video Repair-software gebruiken om de corrupte video te repareren.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie