Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe te Wissen Uw Mac en Opnieuw Installeren macOS

Wordt je Mac oud en is het tijd om ermee weg te gaan, maar niet in staat om het te doen? Het is begrijpelijk. Het is moeilijk voor iemand om dingen die al lang bij je zijn weg te scheiden. Zelfs als je iets beters in ruil krijgt, is het gewoon te moeilijk. Wat dacht je ervan om je Mac een kleine make-over te geven? Ik bedoel om de harde schijf te wissen en een nieuwe macOS opnieuw te installeren. Klinkt goed, toch? Lees verder om erachter te komen hoe u macOS kunt wissen en opnieuw kunt installeren.

Zorg voordat u begint dat u de bestanden naar een externe harde schijf of een andere computer kopieert. Het hebben van een back-up van uw bestanden is altijd een goed idee.

Start uw Mac op via een installatieprogramma of herstelmodus

De herstelmodus in Mac is een berg nuttige hulpmiddelen en de beste manier om te wissen en te beginnen met het opnieuw installeren van zetmeel. Om op te starten in de herstelpartitie, zet je je Mac uit en start deze door de Command + R-toetsen ingedrukt te houden.

Als uw Mac ouder is dan 2010, kunt u de herstelmodus mogelijk niet gebruiken. Voor deze machines moet u de toets Opties ingedrukt houden tijdens het opstarten van uw computer en herstelpartitie kiezen.

Als deze twee methoden niet lijken te werken, maak je geen zorgen, je hebt nog een aantal opties over. U kunt toegang krijgen tot de herstelminus-partitie door gebruik te maken van Network Recovery; houd Command + R + Shift ingedrukt tijdens het opstarten van je computer en het gaat de herstelcomponenten downloaden. Als dit ook niet werkt, kunt u een opstartbaar USB-installatieprogramma maken voor macOS Sierra en daar vanaf starten door op de toets Opties te drukken terwijl u uw machine aanzet.

Als je op een of andere manier in de herstelmodus bent, ben je nu klaar om je Mac veilig te wissen.

Wis de Harde Schijf

Deze stap is optioneel. Als u al uw gegevens op hun plaats wilt hebben en alleen het besturingssysteem opnieuw wilt installeren, kunt u deze stap overslaan. Al uw bestanden en gebruikers blijven onaangeroerd, alleen het besturingssysteem wordt overschreven. Het wordt ten zeerste aanbevolen om een ​​back-up van uw Mac te maken voordat u doorgaat met het opnieuw installeren. Dit voorkomt dat u uw gegevens verliest voor onverwachte incidenten.

Voor een schone installatie moet je je harde schijf wissen. U kunt veilig ook een harde schijf op uw Mac wissen in de herstelmodus.

Laten we beginnen: klik op de optie ‘Schijfhulpprogramma’. Afhankelijk van hoe je in de herstelmodus bent gekomen, zie je direct de Schijfhulpprogramma-optie anders moet je zoeken naar Schijfhulpprogramma in de menubalk. Klik eerst op het tabblad Hulpprogramma’s en vervolgens op Schijfhulpprogramma.

Nu komt u de lijst met beschikbare schijven tegen. Selecteer de primaire schijf en klik op Wissen. Als het een mechanische aandrijving is, verschijnt er een venster. Selecteer Beveiligingsopties. U kunt deze stap vermijden als uw Mac een SSD heeft. Solid State Drive zal de bestanden veilig wissen.

Nu, om de gegevens over de hele schijf te schrijven, verplaatst u de inbelverbinding. Je hoeft dit maar één keer te doen om het veilig te wissen, maar als je bang bent, kun je het drie of vier keer wissen. Als u tevreden bent, kunt u op OK klikken. En nogmaals: als uw Mac een SSD heeft, kunt u deze stap overslaan. Geef gewoon een naam aan het station en klik op Wissen. Dit zal het begin van het overschrijfproces zijn.

Het wissen van je schijf duurt minimaal een half uur tot een uur als je de inbelverbinding eenmaal hebt gebruikt. Als het 3 of 4 keer is, kun je het beter een nacht laten staan ​​om zijn werk te doen.

MacOS opnieuw installeren

Nu u uw harde schijf veilig hebt gewist, kunt u nu de macOS opnieuw installeren. Klik op MacOS-sleutel opnieuw installeren als u bent opgestart vanaf de herstelpartitie om het installatieproces te starten.

Als u het USB-installatieprogramma hebt gebruikt, klikt u op Doorgaan om naar het installatieprogramma te gaan. U wordt gevraagd om de drive te selecteren waarnaar het besturingssysteem moet worden geïnstalleerd. Selecteer degene die u in de vorige stap hebt genoemd. macOS zal nu beginnen met installeren.

Dit zal even duren. Zodra dit is voltooid, wordt u gevraagd een account te maken. Je hebt nu allemaal een nieuwe Mac bij je. U kunt alle gegevens kopiëren naar uw nieuwe computer waarvan u een back-up hebt gemaakt. Als u zich geen zorgen hoeft te maken, zijn er tal van hulpprogramma’s beschikbaar die de taak voor gegevensherstel voor u mogelijk maken. Vind een tool voor herstellen na het opnieuw installeren van Mac en je hebt je bestanden net als voorheen terug op de computer.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie