Mac

Word Document Terughalen Mac

7 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Samenvatting:

Word-documenten die op uw Mac zijn verloren, verwijderd of niet zijn opgeslagen, kunnen worden hersteld met handmatige methoden zoals de map Auto-recovery of de tijdelijke map. In gevallen waarin ze niet werken, weet u hoe u een Word-document op Mac kunt herstellen met behulp van Remo Recover. Dit biedt een manier om permanent verwijderde of verloren Word-documenten gemakkelijk te herstellen. Herstelt zowel .doc- als .docx-bestanden op elke versie van Word, inclusief Word 2019!

Er zijn veel gevallen die leiden tot verlies van Word-documenten van Mac. Bijvoorbeeld een crash van een Word-toepassing en het onjuist beëindigen van Word zijn allemaal klassieke voorbeelden. In dergelijke gevallen is het normaal om in paniek te raken en ervan uit te gaan dat uw bestanden voorgoed verloren zijn.

Maar wist u dat niet-opgeslagen, verloren of zelfs verwijderde Word-documenten op Mac gemakkelijk kunnen worden hersteld? De oplossingen om verloren Word-documenten op te halen variëren van handmatige methoden zoals herstel van de map Auto-herstel, Temp-map wanneer documenten verloren zijn gegaan door een applicatiecrash tot geavanceerde en geautomatiseerde methoden zoals Mac-bestandhersteltool. Wanneer uw Word-bestanden permanent worden verwijderd of verloren gaan, zal een professionele software voor bestandsherstel zoals Remo Recover Mac Word-documenten op Mac efficiënt herstellen.

Verwijderde Word-documenten, permanent verwijderde Word-documenten of verloren Word-documenten, alles kan worden hersteld door Remo Recover Mac in slechts 3 stappen. Download een gratis proefversie voor een snel en veilig herstel van zowel .doc- als .docx-bestanden op Mac (elke Mac OS-versie).

Hoe Word Document Terughalen Mac?

Word voor Mac heeft een ingebouwde functie waarmee u uw Word-documenten elke 10 minuten automatisch kunt opslaan. Kortom, zelfs als u uw bestand niet handmatig opslaat terwijl u eraan werkt, slaat Word voor Mac het op de achtergrond op.

Zelfs als u het Word-document niet hebt opgeslagen, weet u hoe u het kunt herstellen op Mac-computers door de onderstaande stappen te volgen.

 • Ga naar Finderop Mac en klik op Go > Go To Folder
 • Typ vervolgens het mappad zoals hieronder weergegeven (door gebruikersnaam te vervangen door uw gebruikersnaam):
 • /Users/'username'/Library/Containers/com.Microsoft/Data/Library/Preferences/AutoRecovery

Zoek naar uw verloren Word-bestanden in deze Auto Recovery-map. Uw niet-opgeslagen Word-documenten en documenten die verloren zijn gegaan toen Word onverwacht werd afgesloten, bevinden zich waarschijnlijk in deze map.

Word Document Terughalen Mac Prullenbak

Het per ongeluk verwijderen van Word-bestanden is een ramp die niet erg ongewoon is. Gelukkig worden deze verwijderde documenten meestal standaard naar de Prullenbak verplaatst; wat het erg handig maakt om van te herstellen.

 • Ga naar de Trashmap die zich in het Dock
 • Nu kun je naar je Word-bestand zoeken vanuit de stash en ze terugslepen naar je bureaublad
 • Als u het bestand hier niet vindt, klikt u op Recovered Itemsmap
 • Zoek naar uw bestand en als u het vindt, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Put Back

Deze methode werkt mogelijk niet altijd, bijvoorbeeld wanneer bestanden worden verwijderd met 'Permanent verwijderen'. In dergelijke gevallen is het enige haalbare alternatief om verwijderde Word-documentherstel te herstellen met Remo Recover Mac.

testimonial of the software that has helped a user to efficiently recover files from your Mac

Hoe Word Document Herstellen Mac met Behulp van Software?

Downloaden, installeren en starten Remo Mac herstellen op jouw computer. Volg de onderstaande richtlijnen en uw verloren / verwijderde Word-document van Mac zal worden hersteld.

Stap 1: Klik op Recover Files in het hoofdscherm en selecteer vervolgens Recover Deleted Files of Recover Lost Files volgens uw vereiste.

Stap 2: Selecteer in het volgende scherm uw Volume en klik op Next.

select the volume from where you want to recover word document on Mac

Stap 3: Selecteer Documents en Office van het scherm Bestandstypen om alleen Word-documenten te scannen en te herstellen. U kunt deze stap overslaan als u alle gegevens wilt herstellen.

click on documents to only recover word document from Mac

Stap 4: Wacht tot het scanproces is voltooid en geef de herstelbare bestanden weer.

wait till the software scan and displays the recoverable word document of Mac

Stap 5: Zoeken naar.doc of .docx in de Find bar om uw Word-documenten te vinden.

search for your word document from the find toolbar and then click on save to recover word document from your mac

Tenslotte klik je op Save en uw verwijderde Word-document van Mac zal worden hersteld. Zorg ervoor dat u het herstelde Word-document niet op hetzelfde volume opslaat.

Hoe Verloren Word Documenten op Mac te Herstellen vanuit de Map Temp?

Hoewel deze methode een beetje lastig is, heb je nog steeds een kans om je verloren Word-documenten erin te vinden, vooral wanneer bestanden verloren zijn gegaan als gevolg van een crash/het onverwacht afsluiten van Word.

 • Open de Terminaldoor naar te gaan Applications > Utilities > Terminal
 • Type de volgende opdracht: 'open $TMPDIR'
 • De map TMP wordt nu geopend; selecteer ‘Temporaryitems’
 • Zoek naar uw Word-bestand in deze map en herstel het

U hoeft niet het moeizame proces te doorlopen om de verwijderde bestanden via Terminal te vinden of handmatig door de map Auto-Recovery te graven om verloren bestanden te vinden. Kies Remo Recover Mac om uw Word-bestanden automatisch te vinden onder verwijderde, verloren of complexe scenario's voor gegevensverlies. Download nu voor een gratis proefperiode!

download now to recover word document from Mac

Bijkomstige informatie: Het Word-bestand dat is gebruikt met de opdracht Terminal, kan ook beschadigd zijn. Daarom moet je repareren beschadigd Word bestand en openen op Mac

Remo Recover, een tool die werkt in elk geval van verlies van Word-documenten op Mac

 • Herstel verwijderde Word-documenten op alle versies van macOS zoals Catalina, Mojave, HIgh Sierra, etc.
 • Herstel permanent verwijderde Word-documenten
 • Naar verloren mappen terugzettenals gevolg van virusaanvallen
 • Om een Word-document op Mac te herstellen dat verloren is gegaan door een crash / onverwacht afsluiten van Word
 • Om Word-documenten te herstellen die verloren zijn gegaan tijdens knippen en plakken (Command + X) bewerkingen/gegevensoverdracht

Hoe voorkom je in de toekomst verlies van Word-documenten van je Mac?

Het regelmatig opslaan van uw Word-documenten gaat een lange weg in het beschermen van uw bestanden. Als u echter niet gewend bent om regelmatig bestanden op te slaan, gebruik dan de optie Automatisch opslaan. Volgens de door u ingestelde voorkeur slaat deze functie uw Word-document automatisch op wanneer de wijzigingen zijn aangebracht.

Notitie: Deze functie werkt alleen als het Word-document minimaal één keer handmatig is opgeslagen. Gewoonlijk is Automatisch opslaan standaard ingesteld om elke 10 minuten op te slaan, maar u kunt overwegen dit te verlagen tot 5 minuten, afhankelijk van uw behoefte.

About the Author: Remo Software