Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Zijn Smartphone Camera Beter dan DSLR?

Zijn smartphone camera beter dan DSLR is echt een verhit onderwerp voor discussie. Sommige fotografiedeskundigen beweren dat smartphones niet eens in de buurt komen van wat DSLR’s te bieden hebben.

De eerste factor is de sensorgrootte. DSLR-sensoren zijn ongeveer 5 tot 6 keer groter dan de grootte van een smartphonesensor en dit is een belangrijke factor. Hoe groter de sensor, hoe meer licht er binnen kan komen en dus een betere beeldkwaliteit. Smartphones zijn in dit opzicht de hit.

Ten tweede is de lens van een DSLR-camera veel groter en beter dan die van een smartphone-camera. Dus het licht dat wordt gevangen om op de foto te klikken, stroomt door een grotere ruimte, waardoor de kwaliteit van de afbeelding wordt verbeterd.

Ook presteren DSLR’s uitzonderlijk goed in situaties met weinig licht of als u meer details nodig heeft in een grote omgeving.

Smartphone-camera’s daarentegen zijn niet geweldig in de hierboven besproken aspecten. Maar ze zijn absoluut beter dan 5 jaar geleden en het wordt alleen maar beter. Sommige van de beste smartphones kunnen tegenwoordig zelfs RAW-afbeeldingen vastleggen. Als draagbaarheid en gemak uw doelen zijn, dan winnen smartphones het spel. Met smartphones kunnen flexibiliteit en nieuwe functies eenvoudig worden bereikt via een eenvoudige software-update.

Als je een goede fotografie-ervaring en kwaliteitsbeelden wilt, zijn DSLR’s iets voor jou. Met DSLR’s kunnen flexibiliteit en verwerking worden bereikt via andere tools zoals Lightroom of Photoshop.

Lightroom mobiele update: een stap dichter bij DSLR

Een beetje achtergrondinformatie over Lightroom voordat we ingaan op de details van de update. Lightroom is een tool voor het organiseren en bewerken van afbeeldingen. Het kan werken met een verscheidenheid aan afbeeldingen, waaronder DNG, andere RAW-formaten, JPEG, TIFF enz. Zie Lightroom 6 for new cameras als u problemen heeft met het gebruik van Lightroom 6.

Lightroom biedt ook een gratis mobiele app waarmee u afbeeldingen op de telefoon kunt bewerken. Net als elke andere software-app biedt Adobe ook updates met nieuwe functies en verbeteringen. Een zo’n update is de RAW HDR-opname in de Lightroom Mobile-app. Deze modus scant automatisch het doel om de juiste belichting te vinden en legt drie DNG-bestanden vast. Deze 3 bestanden worden dan automatisch uitgelijnd en samengevoegd in de app.

Met deze functie krijg je de voordelen van zowel RAW- als HDR-foto’s. Het is beschikbaar in geavanceerde telefoons zoals Google Pixel, iPhone 6s, Samsung S7 en een paar andere apparaten.

Dergelijke updates hebben de camera’s van smartphones geholpen om te worden wat het nu is. Ondanks de constante inspanningen van de smartphone-industrie en fotobewerkingsapplicaties zoals Adobe, is het moeilijk om te concurreren met DSLR’s. DSLR’s verslaan eenvoudig smartphonecamera’s in pure fysica zoals lens- en sensorgrootte, en laat andere dingen terzijde.

Smartphone camera of DSLR? Zoals hierboven vermeld, zijn ze allebei om verschillende redenen. Als gemak en automatisch verwerkte foto’s zijn wat u zoekt, zijn smartphones de beste keuze. Als je echt wilt fotograferen en er creatief mee wilt zijn, dan is dat wat je wilt. DSLR’s zijn wat u zoekt.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie