Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Zip Bestand Splitsen

Het verzenden van grote bestanden via internet kent veel hindernissen vanwege een gebrek aan ondersteuning voor grote bestanden. Het zippen van een bestand is een zeer goede optie waarmee u de bestanden kunt comprimeren en delen via e-mails of andere toepassingen. Zorg er daarom voor dat u uw ZIP-bestanden met wachtwoord beveiligt tegen nieuwsgierige blikken. Als de bestandsgrootte echter de limiet overschrijdt, zelfs nadat u het bestand hebt gezipt, kunt u het zip-bestand splitsen

Zip-bestandsformaat is een gearchiveerd bestandsformaat; het bevat een of meer gecomprimeerde bestanden. Windows kan snel bestanden zippen en uitpakken, maar om meer te doen, moet u gebruik maken van programma’s van derden, zoals WinZip, 7zip. In dit artikel gebruiken we de 7zip-tool om zip-bestanden gratis te splitsen.

Wat is een Zip Bestand Splitsen?

Split zip-bestand is een splitsfunctie die enorme zip-bestanden in kleinere stukken kan splitsen.De splitsfunctie wordt over het algemeen gebruikt wanneer u een groot zip-bestand probeert te e-mailen dat uw limiet overschrijdt, u kunt een zip-bestand splitsen en afzonderlijk e-mailen. Om Zip-bestanden (.zip of .zipx) in kleinere stukjes te breken, kunt u 7Zip gebruiken.

Een paar scenario’s die leiden tot Zip bestand splitsen creëren worden hieronder vermeld:

 • Gebruik een gesplitst zip-bestand als alternatief voor het overspannende zip-bestand op cd / dvd (om meerdere kopieën van zip-bestandsgegevens op schijf te maken).
 • U vindt het misschien moeilijk om zeer grote zip-bestanden van webpagina’s, FTP-sites, enz. Te downloaden. U kunt grote bestanden in kleinere stukken verdelen met de functie Split Zip.
 • Meestal beperkt e-mail de grootte van de bijlage; Als u een e-mail wilt verzenden met een groot zip-bestand dat uw limiet overschrijdt, kunt u deze opsplitsen in kleinere stukjes en deze afzonderlijk e-mailen.

Hoe Zip Bestand Splitsen in Kleinere Stukjes op Windows?

 1. Right-click the filedat u wilt splitsen, rollen met de muis over de 7-Zip, en klik vervolgens op Add to Folder.

screenshot of splitting zip file using 7zip

 1. Wanneer u aan het archief toevoegt, verschijnt er een menu om de details in te voeren, zoals het name of the fileen vermeld de size of the file of selecteer de size from a drop-down menu, zorg ervoor dat je behouden de .zip extension.

specify the details of the zip file that needs to be split

 1. Klik op OK. Je ziet een voortgangsvenster met de status. Afhankelijk van de grootte van het bestand kan dit enige tijd duren.

Notitie: Lees hier hoe je meerdere RAR bestanden uitpakken in een enkel bestand.

Hoe een Bestaand Zip-Bestand in Kleinere Stukjes op Mac Splitsen?

 1. Open de Terminalprogramma in de utility-map.
 2. Navigateto de map waarin het ZIP-bestand is opgeslagen dat u wilt splitsen.
 3. Om bestanden te wijzigen, gebruikt u de cd(change directory) command. Voer bijvoorbeeld “cd Documents” in om van uw thuismap naar de map Documenten te gaan.
 4. Om te veranderen naar een map met een spatie in de naam, voer cd My\ Folder; de backslash ontsnapt aan het spatie-teken en voorkomt dat het wordt geïnterpreteerd als het begin van een nieuwe order.
 5. Om terug te keren naar de vorige map, typ cd. Met het oog op de huidige map te zoeken, voert u de pwd (huidige werkmap) commando.
 6. Voer de bovenstaande opdrachten in de opdrachtregel in en druk op enter, deze opdrachten nemen een invoer van een zip-bestand en splitsen het in kleine stukjes, deze stukjes of segmenten hebben een naam in de vorm van SplitArchive.zip, SplitArchive.z01, SplitArchive.z02 .

Nu je het zip-bestand hebt gesplitst, kun je het via e-mail delen. Het extraheren, waardoor de vitale details onbereikbaar worden. Dit kan te wijten zijn aan verschillende aspecten, zoals header-fout, CRC-fout, virusaanval.

Het gesplitste zip-bestand kan niet worden geopend met de 7Zip-tool. Wanneer u probeert om inhoud uit beschadigde gesplitste zip-bestanden te unzippen, geeft 7Zip ook foutmeldingen weer.

Om dit soort gevallen op te lossen, kunt u gebruik maken van Zip reparatie software door Remo. Remo biedt een eenvoudige en handige gebruikersinterface om beschadigde of beschadigde gesplitste zip-bestanden te repareren. U krijgt ook 24 * 7 technische ondersteuning voor het repareren van corrupte of beschadigde gesplitste zip-bestanden met behulp van de Remo Repair Zip.

Probeer de tool gratis om zip-bestanden te repareren, activeer het product om het gerepareerde zip-bestand op de gewenste locatie op te slaan. Download nu.

Download Word File Repair tool for free

Reparatie Corrupte of Beschadigde Gesplitste Bestanden met Remo Repair Zip

 1. Download en installeer dan launch Remo Repair Zip.
 2. Klik op de Browse optie, selecteer het Zip file (.zip of .zipx) en klik op het Repair

select corrupt or damaged split zip file you want to repair

 1. Previewhet gerepareerde zip-bestand om het reparatieproces te verifiëren.

preview the repaired zip file

 1. Naar save herstelde gegevens, activeer het product en sla het gerepareerde gesplitste zip-bestand op de gewenste locatie op.

Notitie: Als u per ongeluk zip-bestanden verwijdert of kwijtraakt, is het raadzaam om betrouwbare software voor gegevensherstel te gebruiken, zoals Remo Herstel Windows.

Gevolgtrekking:

Over het algemeen geldt dat als u problemen ondervindt met grote bestanden, zelfs nadat u ze hebt gecomprimeerd, het moeilijk wordt om een e-mail te delen. Voortaan splitst u het zip-bestand op. De gesplitste zip comprimeert elk bestand afzonderlijk, dus de kans is groot dat slechts één bestand wordt beïnvloed als een ZIP bestand splitsen is beschadigd en de rest gesplitste zip-bestanden zijn corruptievrij. Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen bij het splitsen van het zip-bestand, opmerkingen hieronder als je vragen hebt.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie