Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Zwart Scherm na Inloggen Windows

Het tegenkomen van Windows Black Screen na Logging-fout kan erg frustrerend zijn. Dit artikel zal u echter helpen met eenvoudige oplossingen om ze gemakkelijk te repareren en ook om uw gegevens te beveiligen en te beschermen tegen het besturingssysteem met behulp van elite hulpprogramma's voor gegevensherstel zoals Remo Recover.

Wat is de ‘Zwart Scherm na Inloggen Windows’ Probleem Over?

‘Windows zwart scherm na inloggen probleem’ wordt vaak aangetroffen door veel gebruikers over de hele wereld. Het probleem treedt meestal op vanwege de logische of fysieke omstandigheden van de harde schijf of SSD. Het treedt meestal op na het upgraden van het besturingssysteem, wat in de onderstaande sectie uitgebreid zal worden besproken.

Als u echter een Windows-computerscherm bent tegengekomen na het inloggen of een zwart scherm van een laptop na het inloggen, leert u in dit artikel veel effectieve oplossingen om dit eenvoudig op te lossen. Voordat u verder gaat met oplossingen om het zwarte scherm te repareren nadat u zich hebt aangemeld bij Windows 10/11.

Waarom wordt mijn computerscherm zwart nadat ik me heb aangemeld?

De volgende redenen worden vaak door meerdere gebruikers gemeld voor het optreden van het zwarte schermprobleem.

 1. Als het beeldschermstuurprogramma niet is bijgewerkt en compatibel is:
 2. Weergaveproblemen met de monitor, zoals een losse verbinding of een gebroken scherm, kunnen een probleem met het zwarte scherm veroorzaken
 3. Defecte instelling van de beeldschermadapter leidt tot het zwarte scherm
 4. Het firmware-gerelateerde probleem op uw besturingssysteem
 5. Het probleem kan ook optreden als Windows weinig opslagruimte heeft
 6. Corruptie in het Windows-besturingssysteem
 7. In sommige gevallen, ook vanwege slechte sectoren, zult u een zwart scherm tegenkomen.

Desalniettemin, als u een van de bovengenoemde scenario’s bent tegengekomen, zullen we u in het onderstaande gedeelte begeleiden met probleemloze oplossingen om ze gemakkelijk op te lossen.

Hoe Zwart Scherm na Inloggen Windows Repareren

Laten we eerst de veelvoorkomende scenario’s begrijpen waarin het probleem optreedt nadat u zich bij Windows hebt aangemeld.

 1. Controleer op losse verbindingen
 2. De Windows-volgordetoets gebruiken om het bureaublad te wekken
 3. Open Taakbeheer om Windows Verkenner opnieuw te starten
 4. Rol de Display Adapter-schijf terug
 5. Verwijder het stuurprogramma van uw beeldschermadapter
 6. Ontkoppel onnodige apparaten
 7. Systeemherstel uitvoeren

Methode 1: Controleer op losse verbindingen

Voordat u verder gaat met alle vermelde oplossingen, raden we u aan eerst de bestaande verbinding te verifiëren als u een monitor gebruikt. Als u een laptop heeft, raden we u aan te controleren of alle hardware-aspecten werken en intact zijn.

Methode 2: Windows-volgordetoetsen gebruiken

Vanwege de slaapstand reageert uw Windows mogelijk niet op de normale toetsenbordtoetsen. Probeer in dergelijke gevallen de volgordetoetsen te gebruiken om het Windows-besturingssysteem opnieuw te activeren. Hieronder vindt u de volgende combinatie die u kunt gebruiken om het besturingssysteem te wekken:

 • Windows + L – Deze combinatie vergrendelt of ontgrendelt het besturingssysteem. In sommige gevallen kunnen de toetsen Spatie of Enter u ook helpen het besturingssysteem uit de slaapstand te halen
 • Windows + P / Ctrl + Alt + Del – Als u een niet-reagerend besturingssysteem heeft, klikt u op de respectievelijke toetsen om het scherm te activeren
 • Windows + Ctrl + Shift + B – Deze toetsencombinatie is speciaal geprogrammeerd om het besturingssysteem uit Black Screen te halen.

Methode 3: Open taakbeheer om Windows verkenner opnieuw te starten

Als u het scherm niet kunt zien, volgt u de vermelde methode

Stap 1. Druk op het bureaubladscherm op Ctrl + Shift + Esc of Ctrl + Alt + Del om het venster Taakbeheer te openen.

Stap 2. Navigeer vanaf hier naar More Details optie om een gedetailleerde lijst te krijgen van alle taken die in Windows worden uitgevoerd.

Task manager

Stap 3. Selecteer Windows Explorer uit de lijst met processen en klik op de Restart knop om het opnieuw te starten.

Zodra u klaar bent met het klikken op de herstartknop, zullen de vensters opnieuw opstarten. Kijk of het probleem is opgelost.

Methode 4: Draai het stuurprogramma voor de beeldschermadapter terug

Na het indrukken van de Windows + Ctrl + Shift + B toetsen, kunt u het scherm zien totdat de pc weer in de slaapstand gaat. Volg in de tussentijd de vermelde stappen om volledig zwart scherm na inloggen Windows reparatie Problem.

Stap 1. Ga naar de Start menu en start de Control Panel vanaf daar.

Open Control Panel on Windows

Stap 2. Klik nu op Device Manager > Display Adapter en vouw uit om de geïnstalleerde stuurprogramma’s te zien.

Stap 3. Dubbelklik op de geselecteerde schijf om naar zijn Properties > Driver tabblad en klik op de Roll Back Driver knop.

Display Adaptors

Hiermee kunt u de adapterinstellingen terugdraaien naar een bestaande instelling om weergaveproblemen te voorkomen.

Methode 5: Verwijder het stuurprogramma van uw beeldschermadapter

Nadat u uw scherm uit de slaapstand hebt gehaald, volgt u deze methode om het probleem met het zwarte scherm op uw besturingssysteem volledig te verhelpen.

 • Ga naar Device Manager > Display Adapters > Properties > Drivers.
 • Klik in plaats van Terugdraaien op de Uninstall knop en volg een eenvoudige wizard om het stuurprogramma te verwijderen.
uninstall device drivers for all the USB drivers

Methode 6: Controleer op losse verbindingen

Als de bovenstaande opties het probleem niet hebben opgelost, kunt u enkele hardwaregerelateerde opties gebruiken. Nadat u de losse verbinding hebt gecontroleerd of het hardwareprobleem nog steeds aanhoudt, verwijdert u alle onnodige verbindingen of plug-ins op het besturingssysteem.

Methode 7: Systeemherstel uitvoeren

Systeemherstel zou het laatste redmiddel moeten zijn als alle andere methoden niet hebben gewerkt met betrekking tot logische configuraties.

 • Settings > System Settings > System Properties en bezoek de System Protection tabblad.
 • Klik nu op de System Restore knop en volg een eenvoudig doorklikproces om de instellingen van uw computer te herstellen.
system restore - an alternative to factory reset
 • Met deze optie wordt uw systeem volledig hersteld. Mogelijk loopt u het risico op gegevensverlies van de laatste wijzigingen die u aan het besturingssysteem hebt aangebracht.

Systeemherstel zoals hierboven vermeld kan ernstig gegevensverlies van uw computer veroorzaken. Als u echter geen back-up van uw gegevens hebt gemaakt. We raden u aan gebruik te maken van betrouwbare hulpprogramma’s voor gegevensherstel, zoals Remo herstellen om moeiteloos verloren bestanden te herstellen na Systeemherstel.

Notitie – Als u gegevensverlies heeft opgelopen en u zich afvraagt hoe gegevens terughalen na Windows update, klik hier om kennis te maken met een gedetailleerde uitleg over het uitvoeren van het herstel

Conclusie

Het artikel vat 7 effectieve oplossingen samen om het probleem ‘Windows Black Screen after Login’ op te lossen en ook uw gegevens te beveiligen met Remo Recover, in geval van gegevensverlies. Als je nog vragen hebt over het artikel, gebruik dan de commentaarsectie hieronder om ze gemakkelijk terug te krijgen.

Standaard afbeelding
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Artikelen: 94

Geef een reactie