Hvordan Rette Ugyldigt ZIP Fejl fra Kommandoprompt

4 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Mange af jer oplever ofte "ugyldig ZIP-fejl", når de forsøger at udpakke Zipped-mappe. Du kan blive udsat for fejlen i nogle specifikke begivenheder som at åbne downloadet ZIP-arkiv ved hjælp af IE i Windows XP-system eller Mozilla Firefox-browser osv. Nogle gange har brugen af alternative browsere muligvis løst dette problem.

Bortset fra ovenstående situationer, kan du også opleve "ugyldig ZIP-fejl" på grund af ZIP-filkorruption. Der kan være mange årsager til, at en ZIP-fil bliver ødelagt og viser, at "den komprimerede mappe er ugyldig" -fejl. Blandt de få er nævnt her:

 • Malware indbrud
 • Nedkoblet forbindelse, mens du vedhæfter / downloader filen
 • Overførselsfejl
 • Fejl lagringsmedier
 • Uheldig kompressionsteknik
 • ZIP arkiv oprettet med fejl (computer slukket, forkert brug af komprimeringsprogrammer)

Hvis en ZIP-fil er ramt på grund af ovenstående eller andre grunde, kan det ikke lade dig udpakke filer. Det kræver derfor en fejlfinding. Som en grundlæggende løsning skal du prøve at downloade en anden kopi af Split Zip Fil og uddrage den. Hvis du undlader at udtrække filer fra ZIP-arkivet, skal du alligevel løse "ugyldig ZIP-fejl" ved at bruge kommandoprompt, senere udpakke dine filer.

4 Trin til at Reparere Ugyldig ZIP Fejl ved Hjælp af Kommandoprompt:

 1. Gå til "Starte" og start "Kommandoprompt" som "Admin"
 1. Gå til mappen med ugyldig ZIP-fil ved at ændre mappe (via cd-kommando)

                                            Navn: Hovedmappe

                                            Dokumenter: Undermappe med din ZIP-fil

 1. Skriv “C:\Program Files\WinZip\wzzip” -yf zipfile.zip kommando sammen med citater “C:\Program Files\WinZip:” Placering hvor du har installeret WinZip-applikation
  zipfile.zip: Navnet på filen viser ugyldig ZIP-fejl
 2. Tryk på "Indtast” tasten

Bemærk: I tilfælde af split / spændede Zip-filer skal du bruge “C:\Program Files\WinZip\wzzip” -yfs zipfile.zip kommando i stedet for en nævnt i tredje trin.

I de fleste tilfælde bør du Hvordan Lav Zip Mappe? fejl ved hjælp af kommandoprompt. Hvis ja, det er godt og godt. Men når ZIP-arkivet er alvorligt beskadiget eller ødelagt, kan du ikke løse det manuelt. Så i sådanne tilfælde har du brug for en ekspert beskadigede ZIP-fil reparation løsning. Siden er det klogere at få en apt-automatiseret løsning i stedet for upålidelig manuel reparationsproces, hvilket ødelægger ZIP-arkivet yderligere.

Skal Vide - Pas på Dit ZIP Arkiv:

Glem ikke, at "forebyggelse er bedre end helbredelse". Du kan undgå de Reparerer Beskadiget Zip Fil, hvis du er opmærksom på små problemer i tidligere stadier. Alle disse aspekter hjælper dig med at minimere fejl og problemer med ZIP-fil. Så se her.

 • Sikre korrekt internetforbindelse under overførsel / download af ZIP-fil
 • Bekræfter lagermedier, før du gemmer arkiv
 • Undgå afbrydelser under filoverførsel mv

About the Author: Remo Software