6 Vigtige Ting at Overveje, Mens du Bygger Computer til Videoredigering

6 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Jeg tror ikke, du kan være en god instruktør uden at vide meget om redigering - sagde Thelma Schoonmaker en vinder af akademiets pris, der mest arbejdede med den legendariske instruktør Martin Scorsese.

Tilsvarende kan du aldrig være en stor redaktør uden at støtte en magtfuld computer ved din side. Denne artikel vil give dig de 5 mest væsentlige ting, du skal overveje, mens du bygger en computer til videoredigering. Nu sker det…

Hvordan man bygger bedste computer til videoredigering?

Alle videoredigerere og designere ved, at det ikke er halvvittigt at have en dedikeret computer til videoredigering. Selvom redigering let kan udføres ved hjælp af dine smartphones. Det er intetsteds tæt på den perfektion, som du kan opnå ved hjælp af en magtfuld computer.

At opbygge en computer til videoredigering kan være en vanskelig opgave. Selvom bærbare computere kan vælges til videoredigering med en ekstra fordel ved bærbarhed, kan de ikke slå det magtfulde skrivebord, du vil opbygge til videoredigering, når det kommer til ydeevne.

Valg af en højtydende processor:

Det første trin til at oprette en computer til videoredigering starter med at vælge den rigtige processor aka CPU-Central Processing Unit. Processorstikkets størrelse vil direkte påvirke størrelsen på de andre komponenter, du vil opbygge omkring den.

AMD: Hvis du har budgetbegrænsninger og stadig forventer en stærk ydelse, kan du gå med AMDs Ryzen-serie, som er en hexa-core-processor.

Intel:  Navnet behøver ingen introduktion; med den nye i9 x-serie af processorer vil du få hele 10 kerner i en processor med 4.10GHZ-frekvens. Dette er den mest kraftfulde processor derude.

GPU- Grafikbehandlingsenhed:

Dette er en valgfri komponent, som du kan vælge, hvis du ikke har en stærk CPU. GPU er ansvarlig for at gengive billeder og videoer i høj kvalitet på din skærm. Det anbefales at have et GPU-kort på din computer, da det kun øger ydeevnen under videoredigering. NVIDIA og AMD har forskellige niveauer af GPU'er, du kan vælge en efter dit behov.

RAM:

RAM er den hukommelse, der er tilgængelig for et program på dets kørselstidspunkt. Generelt har du brug for mindst 16 GB RAM til videoredigering, hvilket stadig er mindst. 32 GB RAM anbefales til opbygning af en videoredigeringscomputer, som kan være tilstrækkelig til at redigere 4K-videoer i høj opløsning.

Opbevaring:

Dette er det nemmeste valg af alt det andet, men det er ret vanskeligt, da de fleste af køberne vil være i et dilemma mellem en harddisk og SSD. Selvom de begge har deres egne fordele frem for hinanden, er det Solid State Drives, der er skræddersyet til videoredigering i betragtning af hastigheden. Hvis du ikke er villig til at bruge flere penge på opbevaring, kan du vælge harddiske, som er billigere sammenlignet.

Skærm:

På dette tidspunkt er verden bevidst om skærme, der kan foldes sammen, væk er dage med SD, selv HD-skærme bliver primitive. 4K-skærme anbefales til dine videoredigeringscomputere, da de har høj ydeevne. De garanterer ikke kun skærm i høj opløsning, men gør også din computer fremtidssikret.

Skal have software til en videoeditor:

Dette afhænger normalt af brugerens respektive arbejdsområde og dets krav. Dette er nogle af de mest anvendte videoredigeringssoftware, der kommer godt med, som er anført nedenfor:

  • Adobe Premiere Pro CC
  • Sony Movie Studio Platinum
  • Coral Video Studio X10
  • Apple Final Cut Pro X2
  • Remo Repair MOV.

Konfiguration af en bedste PC til videoredigering:

Du har læst om alle de nødvendige komponenter, du har brug for for at bygge en computer til edb-videoredigering. Nu er det tid til at sætte alle disse komponenter sammen og se konfigurationen af en bedste video redigerings pc:

  • Processor:Intel Core™ i9-9820X X- Serieprocessor
  • GPU: NVIDIA RTX2080 eller ethvert andet grafikkort fra NVIDIA, hvis prisen vedrører
  • RAM: 32GBDDR4 RAM
  • Opbevaring: 1TB SSD af WD eller Samsung
  • Skærm: Samsung UHD 4K overvåge.

Ovennævnte er de anbefalede komponenter til at bygge en computer til videoredigering. Med disse komponenter er der ingen kompromis med ydelsen.

Færdig med at opbygge en videoredigeringscomputer? Ved, hvordan du reparerer korrupt videofil

Som videoredigerer begynder du at redigere video med en forventning om en god output-video. Nogle gange vil du dog opleve output-videofilen som en ujævn videofil eller korrupt videofil, der ikke kan afspilles. Derfor anbefales det at gøre brug af en betroet og prøvet video reparationsværktøj der kommer godt med i tilfælde af videokorruption under redigering.stationær pc videoredigering

Remo Video Repair Tool er det mest anbefalede værktøj med mere end en million tilfredse brugere. Værktøjets avancerede reparationsalgoritme reparerer kun korrupte, beskadigede eller ikke-spillbare MOV-filer i 3 klik. Download softwaren gratis, og prøv at reparere MOV-filer på alle platforme af Windows og Mac-operativsystemet.

Konklusion:

Hele ideen med denne artikel var at give dig en idé om de vigtigste ting, du skal overveje, mens du bygger en computer til videoredigering. Fortæl os det, hvis denne artikel går glip af væsentlige ting, der skal overvejes, mens du bygger en computer til videoredigering i kommentarfeltet nedenfor.

About the Author: Remo Software