Reparere Fejl 0xc00d5212 Spiller Video

5 minutes read

Resume: Fejlkode 0xc00d5212 ved afspilning af video på din computer? Gad vide hvad denne fejlkode er? Bekymret for, hvordan man løser fejlkode 0xc00d5212, der ikke lader dig afspille videofiler? Fortvivl ikke mere, denne artikel har alt hvad du behøver at vide om fejlkode 0xc00d5212. Oven i det kan du nemt reparere eventuelle korrupte eller beskadigede videofiler ved hjælp af Remo Repair Video.

Skrevet af
Opdateret den

Er du ikke i stand til at afspille AVI-filer på Windows Media Player eller nogle andre spillere? Er fejlkoden 0xc00d5212 er den grund til dette problem? Hver gang du prøver at afspille .avi-filen på Windows 10, men får fejlen “Kan ikke spille. Denne vare blev kodet i et format, der ikke understøttes 0xc00d5212”?

Hvordan reparerer fejl 0xc00d5212 spiller video på Windows 10

Brug VLC Media Player til at løse manglende Codec 0xc00d5212

Mange brugere har løst fejlkoden 0xc00d5212 ved blot at ændre deres standard Windows Media-afspiller til VLC Media Player. Der er mange filformater, som Windows Media-afspiller ikke understøtter dem. I dette tilfælde skal du downloade og installere VLC Media Player. Efter installation af VLC afsluttet skal du højreklikke på den video, der kaster fejlen, og åbne den med VLC Media Player. Nu ser du filen skal afspilles jævnt i VLC Media Player.

Opdatering af skærmdrivere for at ordne videokodet i et format, der ikke understøttes

Hvis der er noget kompatibilitetsproblem for skærmdriveren på din Windows 10, vises muligvis fejlkoden 0xc00d5212. Du kan følge trinnene for at opdatere skærmdriverne til at prøve reparation fejl 0xc00d5212 spiller video:

  • Tryk først på Windows Key + R og type mscog tryk på Enter for at åbne Enhedshåndtering
  • I vinduet Enhedshåndtering skal du finde skærmadapterenheden og udvide driverikonet
  • Højreklik på driverikonet, og vælg Update driver software
  • Vælg derefter Browse my computer for a driver software
  • Gå videre og klik Let me pick from a list of device drivers on my computer
  • Vælg nu driverindstillingen i henhold til din enhedsmodel og installeret
  • Til sidst skal du genstarte computeren og se, om fejlkoden 0xc00d5212 er rettet.

Hvis fejlkoden 0xc00d5212 stadig opstår, kan du besøge computerens producentwebsted for at downloade og installere det seneste skærmdriver eller gå til næste løsning.

Konverter videofilen

Når videoen ikke kan afspilles på Windows 10 og fejlkode 0xc00d5212 dukker op, er chancerne for, at din fil har forkert Codec. Mange videoer, der er taget fra smartphones eller enhver anden enhed, kan have den forkerte Codec. Det er en grund til, at du kan ikke afspille AVI-videoer. For at løse dette problem skal du konvertere din video fra et filformat til et andet.

For at gøre dette skal du installere værktøjet Video Converter på din computer. Derefter skal du bare vælge filen i konverteringsværktøjet og konvertere. Når konverteringsprocessen er afsluttet, åbner du filen med VLC Media Player og kontrollerer, om fejlkoden 0xc00d5212 er løst.

Korriger registrerne

Ændring af dine egne registre kan være farligt, da hele systemet afhænger af disse registre. Så det anbefales at bruge et professionelt værktøj, der kan gøre dette job for dig.

Når det kommer til computere, handler det om at tage tingene sikkert. Så et professionelt registerfixeringsværktøj kan scanne din pc for registreringsdatabase poster og korrupte systemfiler. Dette kan tage et minut, og du får vist listen over ting, der skal rettes. Fix dem alle med det samme.

Bonustips: Hvis du har en Mp4-, MOV- eller AVI-videofil, der ikke afspilles på VLC-afspiller, Klik her for at vide mere om vlc ikke afspiller mp4 video fejl.

Software til rettelse af video kodet i et format understøttes ikke Fejl

Bortset fra alle disse er der endnu en grund til Kodet format Windows Fejl 0XC00D5212, mens du prøver at afspille AVI-videoer på Windows 10. Det er AVI-videofil korruption. For at reparere beskadiget AVI-videofil skal du bruge videoreparationsværktøjet ved navn Remo Repair AVI-software.

Så dette er metoderne til reparere fejl 0xc00d5212 spiller video som dukker op, mens du prøver at afspille videofiler som AVI. Hvis du har andre problemer, såsom AVI-fil, kan ikke læses, kan du bruge et værktøj til reparation af video til let at løse problemet.

About the Author: Remo Software