Gendan Data fra SSD

3 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Resumé: Er du i tvivl om, hvordan du gendanner data fra Solid State Drive? I modsætning til harddiske vil de fleste af SSD'ens brugere ikke være i stand til nemt at gendanne data fra SSD. Dette er grunden til, at du skal læse denne artikel for at forstå, hvad der sker, når du sletter en fil i SSD og hvordan gendan data fra SSD ved hjælp af professionel datagendannelsessoftware som Remo Recover

SSD eller Solid State Drive er den lagerenhed, der kan spare os for meget tid og ressourcer sammenlignet med de konventionelle harddiske. Med sin hurtige behandlingshastighed og hurtige opstart af din computer er SSD'er kommet for at blive og styre fremtiden for lagerenheder på computere og bærbare computere.

Spørgsmålet her er i modsætning til HDD, når en SSD er død, mislykkedes eller formateret, er det muligt at gendanne data? Dette skyldes, at SSD'er yder anderledes sammenlignet med harddiske. Du skal forstå om TRIM, før du går videre med at gendanne data fra SSD.

Hvad er TRIM i SSD?

TRIM er en kommando til lagerenheder som Solid State Drives. Når du sletter eller kopierer en fil til SSD'en, kommer denne TRIM-funktion ind i billedet. Når du f.eks. sletter et fil, vil operativsystemet fortælle TRIM om sletningshandlingen, og derefter vil TRIM straks slette den slettede fil og gøre pladsen tom. Dette er meget afgørende for SSD'ernes ydeevne. Så hvis du har slettet filen med TRIM aktiveret, er chancerne for at gendanne filer fra SSD dystre.

Er det Muligt at Gendanne Data fra SSD?

Det er muligt at gendanne data selv fra døde, korrupte eller endda defekte SSD'er. Ja, du læste rigtigt, at gendanne slettede filer fra SSD kan være en svær opgave, men TRIM-funktionen i SSD'er sletter ikke data, når din SSD er korrupt eller beskadiget eller endda fejlet. Så dette øger dine chancer for at gendanne data fra SSD. Men for at opnå dette har du brug for en professionel SSD-gendannelsessoftware, der kan hjælpe dig med nemt at gendanne filer fra SSD på ingen tid. Vi præsenterer dig Remo gendan til SSD, en professionel SSD-gendannelsessoftware, der hjælper dig med at gendanne data fra SSD.

Bygget med en avanceret scanningsmotor, der kan gendanne filer som lyd, videofotos og mange flere fra enhver SSD, er Remo en af branchens førende software til datagendannelse.

Alt hvad du skal gøre for at gendanne data fra din SSD er - Download Remo.

Gendan Data fra SSD med Remo SSD Gendannelsessoftware

For at gendanne data fra SSD, hent og installer Remo Drive Datagendannelse Software og følg nedenstående trin:

 • Lancering Remo Recover 6.0 på din computer og tilslut den SSD, som du vil gendanne data fra
 • Vælg den SSD, du vil gendanne data fra, og klik på Scan.
 • Efter afslutningen af Quick Scan proces, vil softwaren ind Deep Scan automatisk, hvor scanningen på sektorniveau finder sted, og du får en liste over data, der kan gendannes Dynamic Recovery View. Du kan gemme de ønskede filer direkte, selvom scanningen stadig kører.
 • Se en forhåndsvisning af de filer, der er gendannet fra SSD, og bekræft de gendannede filer. Klik på Recover knappen for at gemme dataene på din foretrukne placering.
 • Gem de gendannede data på enhver anden lagerenhed end den gendannede SSD.

Hvordan Ved jeg om din SSD Fejler?

Selvom SSD'er er bedre end traditionelle harddiske som har bevægelige dele, der bidrager til slid. Dog mislykkes SSD på lang sigt, SSD-fejl afhænger af antallet af læse- / skrivecyklusser, som SSD'en er i stand til. Imidlertid varer de fleste af SSD'erne i lang tid end harddiske.

SSD'er i modsætning til HDD viser ikke symptomer, mens de fejler med knæklyd eller stoppet bevægelse af deres disk. Det eneste handlingsforløb, der kan hjælpe dig med at miste data på SSD'er, er at tage regelmæssig sikkerhedskopiering af data.

Nogle af de almindelige årsager til SSD-fejl og datatab

 • Eksistensen af dårlige blokke på SSD'er, der kan bremse ydelsen af SSD og til sidst føre til fejl i SSD
 • Fejlmeddelelser om, at filsystemet skal repareres, efterlader dine data utilgængelige
 • SSD, der fungerer i skrivebeskyttet tilstand, er et andet symptom på mislykket solid state-drev
 • Computeren starter ikke, du ser et blinkende spørgsmålstegn eller Ingen opstartsenhedsfejl

Ovenstående scenarier er nogle af de almindelige scenarier, der kan føre til datatab på SSD'er. Den eneste løsning, der holder dine data sikre, er at tage backup med jævne mellemrum.

Hvis din SSD er død eller utilgængelig, er den eneste måde at gendanne data fra SSD på at gøre brug af SSD-gendannelsessoftware som Remo Recover.

Tips til at holde din SSD sikker og undgå datatab

 • Tip til at holde din SSD sikker og undgå datatab Forøg levetiden på dit SSD-drev ved at undgå konstant læse- / skriveadgang.
 • Opdater firmwaren, når du ser symptomer på SSD-fejl
 • Hold dine enhedsdrivere opdateret
 • Deaktiver ikke TRIM på din SSD

I tilfælde af datatab skal du bruge Remo Recover til at gendanne data fra SSD. Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at gendanne slettet eller tabt fra Solid State Drive. Fortæl os dine tanker om artiklen, eller hvis du har spørgsmål, kan du skyde dem i kommentarfeltet nedenfor.

About the Author: Remo Software