Fix Outlook Konto - Løs Outlook Mail Synkroniseringsproblemer i Window 10

2 minutes read
Skrevet af
Opdateret den
Løs Outlook Mail Synkroniseringsproblemer i Window 10

Outlook synkroniserer ikke e-mails efter en nylig opdatering i Windows 10. En fejlmeddelelse angiver - Problemer med forbindelse til server. Dette sker kun med én konto; Andre konti synkroniserer e-mails. Sådan løser du dette problem?

Når Outlook-e-mails ikke synkroniseres i Windows 10, skal du reparere kontoen. Her er trinene til at reparere Outlook-konto, som ikke synkroniserer e-mails eller ikke downloader nye i Windows 10 -

  • Åbn Outlook, og gå til File fanen
  • Under Info skal du klikke på Kontoindstillinger
  • Når vinduet Kontoindstillinger åbnes, skal du vælge den e-mail-konto, der ikke synkroniseres, og klikke på Reparer -knappen
  • Nu åbnes vinduet Reparation konto. Her skal du markere felterne og klikke på Næste
  • Outlook vil nu starte reparationsprocessen af kontoen

Netværksforbindelsen bliver aktiveret nu. Kig efter indstillingerne for e-mail-kontoen, log på serveren for at kontrollere, om alt fungerer fint. Når processen er afsluttet, kan du også klikke på Skift konto linket, kontrollere indstillingerne, efterfulgt af at klikke på Næste knappen. Nu vil Outlook teste kontoindstillingerne og give en besked, når alt er fint. Når du har fået denne besked, skal du klikke på Luk. Endelig skal du klikke på Udfør knappen.

Det er det. Genstart Microsoft Outlook og se om problemet er løst. Hvis det er nødvendigt, kan du også synkronisere manuelt første gang med knappen Sende/modtag. Hvis Outlook viser meddelelsen - Problemer med forbindelse til server, skal du muligvis genbruge Outlook til Outlook.com for at få uafbrudt e-mailadgang.

Bemærk: For eventuelle problemer med Outlook, som utilgængelig PST-fil, Outlook-frysning, ikke åbning, PST-filkorruption og så videre, kan du bruge dette PST Reparere Værktøj at løse alle problemer med Outlook PST-fil. Denne software løser Outlook-problemer på en sikker og nem måde.

About the Author: Remo Software