Reparation Outlook Fejl i Send og Modtag

8 minutes read

Outlook Send/Modtag-fejl forhindrer dig i at sende eller modtage Outlook-e-mails. Og det opstår med forskellige fejlkoder afhængigt af årsagen. Enhver skade eller korruption i PST-filen kan også forhindre dig i at få adgang til eller sende Outlook-e-mails, kontakter osv. Ved at gøre brug af Remo Repair PST kan du nemt reparere en korrupt PST-fil af enhver størrelse oprettet ved hjælp af enhver version af Outlook. Prøv dette værktøj for at få adgang til alle dine e-mails, kontakter, noter og mange flere!

Skrevet af
Opdateret den

Outlook Send/modtag-fejl er en af de mest almindelige og velkendte Outlook-fejl på tværs af brugernes fællesskab. Der er mange grunde til, at du kan støde på fejl ved afsendelse/modtagelse i Outlook fra internetproblemer, forkerte e-mail-kontoindstillinger til tredjeparts tilføjelsesprogrammer, antivirussoftware og korruption af Outlook-datafiler. Ved du, at Outlook -fejlkoden 0x80040610, der blokerer afsendelse og modtagelse af mails, let kan rettes? Ja, denne artikel er sammensat med 6 enkle metoder, som du nemt kan implementere til at rette Outlook send -modtagelsesfejl.

Outlook Send/Receive error 0x80040610

Outlook Send/modtag -fejl forhindrer dig i at sende eller modtage Outlook -e -mails. Og det forekommer med forskellige fejlkoder afhængigt af årsagen. Enhver skade eller korruption i PST -filen kan også forhindre dig i at få adgang til eller sende Outlook -e -mails, kontakter osv. Ved at bruge Remo Repair PST kan du nemt reparere en korrupt PST -fil af enhver størrelse, der er oprettet ved hjælp af en hvilken som helst version af Outlook. Prøv dette værktøj for at få adgang til alle dine e -mails, kontakter, noter og mange flere!

free-download-for-win

Hvordan Reparation Outlook Fejl i Send og Modtag?

Outlook Send modtage fejl kan opstå på grund af forskellige årsager. Her er de 6 mest pålidelige og sikreste metoder til let at reparere din Outlook send og modtag fejl. Inden du dykker ned i nogen af disse metoder, skal du sørge for at have verificeret din internetforbindelses tilgængelighed. Denne Send/modtag fejl opstår normalt uden internetforbindelse.

Metode 1: Deaktiver Windows Firewall og antivirusprogram

Windows Firewall og ethvert andet tredjeparts antivirusprogram kan påvirke afsendelse og modtagelse af e-mails i Outlook. Dette kan resultere i Outlook -modtagelsesfejl. Derfor kan du overveje at deaktivere Firewall og Antivirus -program for at rette denne fejl 0x80040610.

 1. Åbn Control Panel og klik på Network Connections
 2. Højreklik på den netværksforbindelse, du har forbindelse til, og klik på Properties
 3. Under Security fane, sluk Firewall.

Når problemet er løst, og indbakken er opdateret, skal du aktivere Windows Firewall.

Metode 2: Kontroller om der er mistænkelige e-mails

Outlook send modtage fejl kan også opstå på grund af nogle mistænkelige mails, der faldt ind i din indbakke. Så at rydde disse mistænkelige spam -e -mails kan hjælpe dig med at rette Outlook -modtagelsesfejl, der forhindrer dig i at sende eller modtage e -mails.

Hvis dette ikke forhindrer din Outlook i at sende fejlen Send/modtag 0x80040610, kan du prøve den næste metode.

Metode 3: Ret Outlook mail indstillingerne

Hvis ovenstående metoder ikke fikserede Outlook send -modtagelsesfejl, skal du kontrollere dine Outlook -mailindstillinger. Forkert konfigurerede Outlook -mailindstillinger kan få din Outlook til at smide denne fejl 0x80040610.

 1. Åbn Outlook og klik på File
 2. Klik på Account Settings-> Account Settings
 3. Under vinduet kontoindstillinger, klik på Change
 4. Klik nu på More Settingsog vælg Outgoing Server
 5. Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af My outgoing server (SMTP) requires authentication
 6. Marker også afkrydsningsfeltet ved siden af Log on to incoming server before sending mail.
steps to fix Outlook send receive error using internet Email settings

Genstart Outlook, og se om du er i stand til at sende e -mails. Hvis du stadig står over for Outlook Send modtagelsesfejl, skal du gå videre til den næste metode.

Metode 4: Ryd udbakke og skift server timeout

Server-time-out varigheden er 1 minut som standard i Outlook. Når du prøver at sende e -mails med vedhæftede filer af stor størrelse, er standardserverens timeout utilstrækkelig. Dette efterlader dine e -mails fast i udbakken. Derfor kan rydning af udbakke og forøgelse af server -timeout -varigheden hjælpe med at rette Outlook -modtagelsesfejl.

Følg nedenstående trin for at ændre timeout for Outlook server:

 1. Start Outlook og klik på File
 2. Følg denne vej:Account Settings -> Account Settings -> Change -> More Settings -> Advanced
 3. Under avanceret skal du øge Server Timeouts skyderen baseret på dit behov.
fix Outlook send receive error

Dette giver Outlook mulighed for at sende eller modtage e -mails af stor størrelse. Hvis du stadig står over for Outlook Send Receive -fejlen, kan du prøve at starte Outlook i fejlsikret tilstand. Hvis du har problemer med at starte MS outlook, kan du tjekke denne artikel til ved hvordan reparation kan ikke starte Microsoft Outlook fejl.

Metode 5: Kør Outlook i fejlsikret tilstand

Outlook Send/modtag fejl opstår med forskellige fejlkoder. Og at køre Outlook i fejlsikret tilstand kan let løse de fleste af dem, herunder 0x80040610.

Mange gange inkompatible tilføjelsesprogrammer stopper din Outlook med at sende eller modtage en e-mail. Derfor bør du prøve at sende e -mails efter at have lanceret Outlook i fejlsikret tilstand.

For at starte Outlook i fejlsikret tilstand skal du bare skrive Outlook.exe /safe i søgefeltet, og tryk på Enter.

Hvis dette ikke løser Outlook send -modtagelsesfejl, kan det være en korrupt eller beskadiget PST -fil, der forårsager denne fejl.

Bemærk: Tjek denne artikel, hvis du vil vide det hvordan reparere OST fil ved hjælp af 3 forskellige metoder.

Metode 6: Reparer PST fil til reparere Outlook fejl i send og modtag

Nu hvor du har prøvet alle de ovennævnte metoder til at løse Outlook send-modtagelsesfejl, er det tid til at reparere den korrupte PST-fil. Du kan reparere korrupt PST fil ved hjælp af det indbyggede reparationsværktøj til indbakken.

Reparation af PST -filen manuelt ved hjælp af ScanPST.exe har sine egne ulemper, da reparationsværktøjet til indbakken fungerer direkte på den originale PST -fil. Og chancerne for at miste dine Outlook -data, mens du reparerer PST -filen manuelt, er store. Derfor anbefales det at gøre brug af et pålideligt værktøj som Remo PST reparation software der kan reparere din korrupte PST -fil for at reparere Outlook send modtag fejl.

Remo reparation PST er din bedste chance for at reparere korrupte eller beskadigede PST -filer. Værktøjet er designet med kraftfulde PST -filreparationsalgoritmer, der arbejder på en kopi af den originale PST -fil, og prioriterer sikkerheden ved Outlook -data. Softwarens brugervenlige interface gør reparationsprocessen til en tur i parken, selv for en nybegynder.

free-download-for-win

Start Remo reparation PST værktøjet> Vælg Open Default PST File > Vælg Smart Scan valgmulighed og klik på Browse knappen for at angive destinationsstien for at gemme den reparerede PST -fil> klik endelig på Repair knap.

Fix Send/Receive error

Fordele ved at bruge Remo reparation PST

 • Sikrer hurtig reparation af PST -fil med alle Outlook -elementer intakte.
 • Designet til let at reparere selv adgangskodebeskyttede eller komprimerede PST-filer.
 • Skræddersyet til at reparere CRC-fejl i PST-filer sammen med Outlook-fejlkoder 0x80040610, 0x800ccc0e, 0x80040600 osv.
 • Letter et eksempel på reparerede Outlook-data i browser i Outlook-stil.
 • Understøtter alle versioner af Outlook 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019.
 • Tilgængelig på alle versioner af Windows -operativsystemer inklusive den nyeste Windows 10.

Konklusion:

Outlook send modtage fejl kan let rettes ved hjælp af de ovennævnte metoder. Det er ikke for ofte, at en PST -korruption fører til Outlook -fejlen 0x80040610. Men hvis du ikke løser problemet med de manuelle metoder, anbefales det at gøre brug af Remo Repair PST. Lad os vide det i kommentarfeltet herunder, hvis du havde succes reparation Outlook fejl i send og modtag.

About the Author: Remo Software