Vil vide Sådan Tilføj ☺ Emojis på Windows 8 og 10? Her er hvordan

4 minutes read
Gravatar Remo Software
Skrevet af
Opdateret den

Ord - hvad enten det er tale eller skrevet har haft en stor indflydelse på andre indtil nu. I denne digitale tidsalder er det Emojis, der får indflydelsen! Være det at udtrykke din lykke, vrede eller for at fortælle, hvad humør du er i. Enhver online chat er ufuldstændig uden emoji. Så hvorfor begrænse dig selv med bare i chat-samtaler? Hvorfor ikke bruge dem i Word-dokumenter eller e-mails? Er ivrig efter at vide, hvordan det er gjort? Læs videre.

Næsten alle Windows pc-brugere er uvidende om, at de kan bruge Emojis som en julemand, en fairy, dansende pige og så videre. Nu hvor de fleste pc'er kører enten på Windows 10 eller 8 operativsystem, kan du gøre brug af disse emojis i din statusopdatering på sociale netværkssites, i dine e-mails eller endog i tekstdokumenterne. Så lad os se, hvordan du bruger disse Emoticons i Windows 8 og 10!

Emojis eller Emoticons på Windows 10

For at sætte Emojis i brug på din Windows 10 computer, skal du kløve dit tastatur og bruge "On Screen" touch-tastaturet. Vi siger ikke om desktop-tastaturappen, når vi siger "On-Screen" -tastatur. Det er "Touch Keyboard", som vi taler om.

Du skal tænke på, hvad der er forskellen. Nå, læs videre.

Gå til Task Manger ved at højreklikke på proceslinjen og klikke på "Vis touch tastaturknap". Dette gør det muligt at trykke på tastaturet og også tilføje et lille ikon på proceslinjen.

Klik på tastaturikonet for at åbne det, og du vil se et almindeligt alfabetisk tastatur. Hvis du vil skifte det til et emoji-tastatur, skal du klikke på smiley-tasten mellem Ctrl-tasten og mellemrumstasten.

Ak! Du har Emoji tastaturet nu med forskellige udtryk og symboler. Disse humørikoner er kategoriseret i forskellige sektioner som ansigts emojis, symboler, udtryk, biler osv. For at få flere emojis, når du har valgt kategorien, skal du klikke på pilen på venstre side af tastaturet. Du kan skifte til en anden kategori ved at klikke på emoji nøgler nederst.

Du kan endda ændre hudens tone i emoji. Lige ved siden af smiley nøglen er der lille farvefirkant, klik på det for at se 6 forskellige hudtoner og vælg det, du vil bruge.

Emojis på Windows 8

Det er det samme som Windows 10, bortset fra at du har to klik ekstra for at aktivere berøringstastaturet. Højreklik på proceslinjen og klik på 'Værktøjslinjer' fra rullemenuen klik på 'Touch Keyboard'. Dette vil aktivere standard tastaturet og lille tastaturikon vises på proceslinjen.

Når du har åbnet tastaturet, skal du følge samme procedure som ovenfor for at tilføje emojis til dine tekstdokumenter eller online chat samtale.

Info: Emoji vises farverigt i nogle applikationer og sort-hvid i andre. For eksempel vises de sort / hvide i Word, MS Outlook e-mails, notesblok etc., og ser farverige ud i Facebook Status. Vi er ikke sikre på, hvordan man gør disse emojis farverige på tværs af applikationer.

Konklusion

Nu, at du har emojis på din Windows-pc, behøver du ikke at downloade tredjepartsprogrammer. Få din måde at bruge disse humørikoner, da de indeholder alle de populære emojis. Hvad mere, du kan også bruge denne emojis på Windows 7 og Windows RT.

Bemærk: Mens du har det sjovt med emojis på din Windows-pc, skal du ikke glemme, hvis du ved et uheld har slettet eller mistet dine dokumenter permanent. Du kan få dine dokumenter tilbage ved hjælp af en genoprettelsessoftware. Der er masser af Fil gendannelse software tilgængelig på markedet, hvilket gør et utroligt arbejde til at hente filer og mapper fra din pc.

Gravatar Remo Software

About the Author: Remo Software