Forskelle mellem Photoshop CC og Photoshop Elements

8 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Hvad er Forskelle mellem Photoshop CC og Photoshop Elements?

Photoshop er et ret berømt værktøj, der har markeret sin tilstedeværelse i alle brancher. Det er det første valg for enhver kreativ industri at gøre annoncering, logodesign, branding bedre. Det store udvalg af funktioner og muligheder gør Photoshop til den mest avancerede digitale billedbehandlingssoftware, der anvendes i vid udstrækning på verdensplan. Photoshop Elements og Photoshop CC er to af de versioner af Photoshop, som vi vil diskutere i denne artikel.

Inden du begynder at compare Photoshop elements and Photoshop CC, vi skal se nærmere på, hvad der er Photoshop Elements og Photoshop CC.

Hvad er Photoshop CC?

Adobe Photoshop CC er den mest avancerede digitale billedbehandlingssoftware, der primært bruges til professionelle fotografer, videoprofessionelle og designere. Softwaren er fyldt med en bred vifte af funktioner, og den har så meget at tilbyde sine brugere.

At mestre mindst 5-10 % af dets funktioner kan gøre dig til en professionel bruger med så meget viden, det er dybden af Photoshop CC.

Softwaren blev lanceret i 2013 som en efterfølger til den tidligere Photoshop CS6. Med denne software opstod den kreative cloud-funktion i Photoshop.

Hvad er Photoshop Elements?

Adobe Photoshop Elements er et billedredigeringssoftware til begynderfotografer eller billedredigerere. Elements-softwaren indeholder de fleste funktioner i den professionelle Photoshop-version. Den eneste forskel er, at Elements kommer med færre og enklere muligheder.

Færre og enklere muligheder for at arbejde med billeder gør Photoshop Elements ikke mindre kraftfuldt end sin storebror Photoshop CC. Photoshop Elements tillader dig ikke manuelt at bruge noget værktøj på det Photoshop-dokument, du arbejder på, i stedet gør softwaren jobbet for dig.

Det faktum, at Elements ikke tillader brugere at bruge værktøjet manuelt, vil reducere risikoen for at beskadige dokumentet, hvor du burde reparere beskadigede PSD-filer ved hjælp af tredjepartssoftware.photoshop elements pris

Sammenlign Photoshop CC og Photoshop Elements

Som tidligere nævnt er Photoshop Elements en letvægter version of Photoshop CC som arver nogle af funktionerne fra sidstnævnte. Lad os nu se på forskellene mellem disse to med hensyn til funktioner.

Funktioner ved Photoshop CC:

Photoshop CC er den mest kraftfulde billedbehandlingssoftware indlæst med en række funktioner. Det er meget umuligt at tale om alt det features of Photoshop CC i en artikel. Funktionerne præsenteret ovenfor er nogle unikke funktioner, der ikke er tilgængelige i Photoshop Elements.photoshop & premiere elements

 • CMYK-tilstand -Det refererer til fire farver CMYK printproces, hvor cyan, magenta, gul og sort blæk blandes for at generere en række farver. Denne tilstand beskriver nøjagtigt processen med farvegengivelse ved udskrivning. Derfor bruges dette ofte til fremstilling af billedudskrivning.
cmyk mode

Billedkilde: Addictive tips

 • LAB-farvetilstand -Det ligner andre farvetilstande som RGB og CMYK, hvor det kan defineres som en global farvemodel, hvor du kan specificere en given farve ved at give numeriske værdier på tværs af forskellige kanaler.
lab color mode

Billedkilde: Photo.net

 • Kanalmikser -Det blander farvekanaler, kan bruges til at reparere dårlige kanaler og skabe gråtonebillede fra farvebilleder.
channel mixer

Billedkilde: macprovideo.com

 • Børste børster -Dette er det nye sæt børster i Photoshop CC, der giver dig mulighed for at male med virtuelle børstehårbørster.
 • Paths Palette-Paletter er en væsentlig del af Photoshop, de lader dig tilpasse, hvordan værktøjer i værktøjskasse fungerer. Sti-palet er en sådan slags palet.
 • Andre funktioner såsom redigering af historielog, Tekst på en sti, avanceret tekstformatering, avanceret farveforbedring, avancerede webfunktioner, tilpassbart værktøj forindstiller tastaturgenveje, og menuer med mere.

Bemærk: Enten bruger du CC eller Elements, kan du ikke undgå fejl i dit Photoshop-program, der resulterer i beskadigede PSD-filer. For at rette de beskadigede PSD-filer er alt hvad du har brug for en enkel og ligetil PSD-reparationsværktøj såsom Remo PSD-reparation.

Funktioner i Photoshop Elements:

Selvom Photoshop Elements er en letvægtsversion af Photoshop CC, har den nogle unikke funktioner, som ikke er tilgængelige i sidstnævnte. Følgende er nogle af de unikke funktioner i Photoshop Elements

 • Cookie-cutter tool - Dette værktøj i Photoshop CC er en brugerdefineret formfremstiller til billeder. Den er også i stand til at skabe en maske og skjule alt ud af den.
 • Quick Edit mode:Denne tilstand præsenterer mange hurtige justeringstyper ved hjælp af visuelle forhåndsvisninger. Du kan vælge et hvilket som helst billede fra listen over miniaturer og finjustere det eller klikke på auto for at lade softwaren gøre arbejdet for dig.
quick edit mode

Kilde: LinkedIn Learning

 • Guided Edit Mode:Den guidede redigeringstilstand i Photoshop Elements tager dig til trin for trin for at udføre redigeringer samt giver dig mulighed for at gendanne gamle fotos.
guided edit

Billedkilde: LinkedIn Learning

 • Expert Edit Mode:Denne funktion er en af de tætteste på Photoshop CC, hvor du får funktioner som maskering, lag, der er almindelige Photoshop
expert mode

Billedkilde: LinkedIn Learning

 • Multi-file process mode:Denne tilstand giver dig mulighed for at behandle flere filer uden behov for at optage en handling.
 • Photoshop Elements lader dig oprette skabeloner til fotobøger, lykønskningskort, kalendere.
 • Der er andre funktioner som nem deling til sociale medier som Facebook, flimmer osv.

Bemærk: Hvis du nogensinde støder på nogen PSD-relaterede fejl på din Mac-computer, kan du det stadig reparere PSD filer på Mac ved hjælp af Remo Repair PSD

Dette er nogle af funktionerne i Photoshop Elements, som ikke er tilgængelige i Photoshop CC.

Selvom alle funktioner i Photoshop CC ikke er tilgængelige i Photoshop Elements, kan nogle af funktionerne simuleres ved hjælp af andre værktøjer i Elements. Der er nogle funktioner skjult i Elements, som kun kan tilgås efter bestemte handlinger fra Photoshop CC. Disse er de store differences between Photoshop CC and Photoshop Elements med hensyn til funktionerne.

Der er en kæmpe forskel mellem Photoshop CC og Photoshop Elements, når det kommer til prissætning. Photoshop CC er dyrt sammenlignet med Photoshop Elements. Hvis du er en seriøs grafisk designer, der laver omfattende billedredigering, kan du kun gå efter Photoshop CC. Photoshop Elements er for dig, hvis du er en mellembruger, der gerne vil lære ting.gendannelse af billeder

Selvom Photoshop Elements er bygget med fokus på mellembrugere, kan det give dig en hård tid, når du støder på en fejl. Som en mellembruger, der prøver at fix Photoshop-fejl kan ikke åbne PSD-filen er en stor ting. Disse er almindelige problemer, som enhver bruger vil støde på, mens de bruger software som Photoshop, og adskillige løsninger er tilgængelige online.

About the Author: Remo Software