Reparere VLC Player Stamme eller Forsinkelse at Afspille HD Videoer

Hvis den video, du ser online eller på en VLC-medieafspiller, stammer eller stopper kontinuerligt og spiller. Derefter er dette forsinkelsesrespons fra netværket, medieafspilleren, Windows eller Mac-systemet videoefterslæb.

Du kan opleve videoforsinkelse og stammen eller andre fejl, mens du afspiller videoer på VLC eller Windows medieafspiller. Denne video, der hænger eller stammer, kan skyldes forskellige grunde, der starter fra den forældede medieafspiller til grafikkort, til ukorrekte indstillinger i VLC-afspilleren, til Windows 10 hardware- eller softwareproblemer til korrupte videoer.

I denne vejledning finder du ud af, hvordan du løser video- eller VLC-forsinkelse på grund af en eller anden grund ved hjælp af gennemprøvede metoder.

Hvordan Reparere VLC Player Stamme eller Forsinkelse at Afspille HD Videoer?

Afsnit 1: Fix videoforsinkelse ved hjælp af VLC medieafspiller Afsnit 2: Fix videoforsinkelse ved hjælp af Windows-computer Afsnit 3: Fix videoforsinkelse ved hjælp af software
Rediger parameter for filcache Opgrader grafik- / skærmdrivere Reparer video ved hjælp af Video Repair-værktøj
Deaktiver hardwaredekodning Geninstaller enhedsdrivere free-download-for-win
Konverter HD-video Installer Windows-opdatering free-download-for-mac

Remo video repair testimonial to repair video lagging and stuttering

Reparation VLC Player Stamme eller Forsinkelse at Afspille HD Videoer

VLC er en velkendt medieafspiller, der understøtter næsten alle lyd- og videoformater. Uanset dets kompatibilitet kan du nogle gange se VLC hale eller stamme, mens du spiller HD-videoer.

Hvis du er frustreret på grund af video-forsinkelse i VLC Player eller Windows Media Player. Så er dette afsnit med nemme og pålidelige metoder til at rette VLC-lagging, mens du spiller video, noget for dig!

1.       Ændre fil cache parameter

I tilfælde af at den forsinkede HD-video er gemt på din lokale harddisk. Følg derefter nedenstående trin for at ændre filens cacheværdi for at rette videolag og stammen.

 1. Gå til VLC media player.
 2. Vælg Tools og klik på Preferences 

Fix video lag or stutter using VLC player

 1. Gå derefter til Input / Codecs.

Select Input codec option in VLC to fix HD video stutter

 1. Vælg Alle under Vis indstillinger, og klik på Input / Codecs.
 2. Her skal du ændre værdien for filcaching (ms) (standardværdien er 300). Muligvis er den indstillet til en højere værdi, som kan føre til, at HD-videoer halter eller stammer. Så skift filens cacheværdi til en mindre værdi (Hvis du indstiller værdien til 1000, vil den buffer i 1 sekund).

Change file caching to fix video lagging in VLC media player

[Bemærk: Hvis stuttering videofilen er placeret på et netværksshare, så kan du ændre caching værdi for Network caching (ms)]

2.       Deaktiver hardwaredekodning

Aktivering af hardwaredekodning kan forårsage choppy video playback issues. For at løse dette skal du deaktivere hardwarekodning. Selvom hardwarekodning er påkrævet til afkodningsprocessen, skaber det nogle gange afspilningsproblemer. Derfor er det bedre at deaktivere det for at rette videoforsinkelse eller stammen.

 1. Åbn VLC og naviger til Tools > Preferences.
 2. Når du ser indstillingsvinduet, skal du klikke på Input and Codecspå venstre sidebjælke.
 3. Deaktiver nu den hardware-accelererede afkodningsindstilling.

Disable Hardware-accelerated decoding to fix HD video lag and stutter

Ved at anvende ovenstående metode reparere VLC player stamme eller forsinkelse at afspille hd videoer. Men hvis du ikke kan rette videolag, kan dette skyldes kompatibilitetsproblemer. Gå ned for at finde de andre pålidelige metoder til at rette videolag og stammen.

3.       Konverter HD video

Hvis du stadig står over for problemer med VLC-forsinkelse og stammen, mens du spiller HD-videoer. Konverter derefter dine videoer til VLC-kompatibelt format ved hjælp af følgende trin.

 • Åbn VLC og gå til Media > Vælg Convert / Save 
 • I vinduet Åbn Media, gå til File > Klik på Add knappen for at vælge den videofil, du vil konvertere > Tryk på Convert/Save 

Click Convert/Save option to fix video lag or glitch in VLC media player

 • Vælg nu destinationsmappen og filnavnet, og tryk på Start
 • Vent, indtil VLC konverterer din videofil.

Hvis din video er beskadiget eller beskadiget, er den eneste måde at rette VLC-forsinkelse på ved hjælp af software til reparation af video. MOV og MP4 video stamming kan let løses ved hjælp af Remo Repair MOV, som er specielt designet software til at rette enhver form for MP4 eller MOV video korruption.

 

Reparation Video Hængende i Windows PC

Video stammen kan de skyldes problemer relateret til din Windows-pc. Derfor kan geninstallation og opdatering af drivere, installation af Windows-opdatering eller grafiske drivere let reparere videosvigt i Windows.

Inden du går videre til at rette videoefterslæb i Windows-pc, anbefales det at scanne for hardwareændring for at finde ud af eventuelle hardwareændringer, der har forårsaget problemet.

For at gøre dette, skal du følge nedenstående trin:

 1. Tryk på Windows key på en gang.
 2. Åbn Device Managerog klik på Action fanen og vælg Scan for hardware change. Alternativt kan du også klikke på en bestemt driver og scanne for hardwareændring.
 3. Efter afslutningen kan du prøve at afspille din video uden fejl.

4.       Opgrader skærmdrivere

Grafik- eller displaydrivere er vigtige for at afspille enhver video uden fejl. Ved at opdatere skærmdrivere til den nyeste version kan du nemt løse flere videofejl, herunder videosvigt.

 1. Tryk på Windows key + R og skriv mscog klik derefter på OK.

 1. Udvid Display adaptersog right-click på skærmhardwaren, og klik på Update driver 

updating graphic adapters

 1. Klik på Search automatically for updated driver software og følg derefter de selvforklarende instruktioner for at opdatere skærmdriveren.

Search automatically for updated driver software

5.       Geninstaller enhedsdrivere

Geninstallation af enhedsdrivere reparerer ikke kun videoens forsinkelse. Men løser også forskellige fejl inklusive Windows Media Player problem med video. Følgende er de pålidelige trin til at reparere HD-videolag og stamming på Windows gratis.

 1. Gå til Control Panel> Vælge View by som store ikoner.
 2. Vælge Device Manager> Klik på Sound, video and game controllers.
 3. Right-clickon hver mulighed tilgængelig i det Sound, video and game controllers driver til at geninstallere.

Update device drivers to fix video lagging and stuttering issues

 1. Nu, installde seneste tilgængelige opdateringer til disse drivere.

6.       Installer Windows Update

Videoforsinkelse kan skyldes afventende Windows-opdateringer. Regelmæssig installation af Windows-opdateringerne kan løse mange fejl, inklusive videolag. Nedenfor er trinene til installation af Windows-opdatering.

 1. Klik på Windows-søgefeltet, og skriv Check for updates.

check for updates to fix video lagging

 1. Dobbeltklik nu på Check for updatesfra den viste liste.
 2. Klik på Check for updatesknap for at finde nye opdateringer, der skal installeres, eller hvis du finder tilgængelige Windows-opdateringer, skal du klikke på Download and install.

Download and install windows update

Når installationen af Windows-opdateringer er afsluttet, skal du genstarte din Windows-computer. Og kontroller, om du kan afspille videoer uden stammen eller ej.

Bemærk: Tjek denne artikel, hvis du støder på en Windows opdateringsfejl for at ordne det gratis på enhver version af Windows-operativsystemet inklusive Windows 10.

Reparer Korrupt Video ved Hjælp af Pålideligt Værktøj til Video Reparation

Hvis du ikke er i stand til at ordne videeforsinkelse eller stammen fra ovenstående metoder, kan dette skyldes videokorruption eller beskadigelse. På sådanne tidspunkter er den eneste måde at rette videoforsinkelse på eller stamme ved hjælp af pålidelig software til reparation af videoer som f.eks Remo video reparation.

7.       Brug værktøjet Remo Video Repair

Brug Remo Video Repair-software til nemt at reparere videosvigt eller stamming. Dette værktøj fungerer med en skrivebeskyttet tilstandsgrænseflade til at reparere alvorligt korrupte eller beskadigede videoer uden nogen ændring af original- eller kildevideoen. Med dette værktøj kan du rette forskellige formater for beskadigede videoer som MOV, MP4, AVI, MPEG, MPG, M4V, WMV.

free-download-for-win free-download-for-mac

Trin til at rette videoforsinkelse eller stammen ved hjælp af Remo Video Repair software:

 • Hent og installer Remo Video Repair software.

Remo video repair software to fix video stutter and lag

 • Select den korrupte video, som du oplever stamme, forsinkelse, eller enhver glitch.
 • Klik på Repair 

video lag or stutter repairing process

 • Preview og Save den reparerede video.

preview repaired video using Remo Video Repair tool

(Bemærk: Hvis du er reparation af MOV eller MP4 video, skal du give en sund video som referencefil).

Tips til at overvinde HD videoer stammen eller tilbagestående Issues:

 1. Ultra HD- eller 4K-videoer stammer eller forsinker på grund af deres størrelse og format. Afspilning af 4K-videoer er vanskelig på grund af kompatibilitetsproblemer med medieafspillere og computerressourcer som RAM, GPU og mange flere. Derfor kan reduktion af videoopløsningen og -størrelsen muligvis fikse videoforsinkelse og stammen.
 2. Du kan ordne lagring af video ved at opdatere Windows-operativsystemet til dets nyeste version. Opdatering af Windows OS løser problemer med kompatibilitet og systemydelse.
 3. Sletning af cookies og midlertidige filer kan løse problemet med videoforsinkelse eller buffer.
 4. Opdater altid VLC-medieafspilleren til den nyeste version for at rette stammen.
 5. Reparation langsom internetforbindelseog luk ubrugte webvinduer.
 6. Opdater din browser til den nyeste version.
Reparere VLC Player Stamme eller Forsinkelse at Afspille HD Videoer was last modified: april 26th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*