Gem Outlook Emails på Windows og Mac harddisk

4 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

At bruge Microsoft Outlook er en fantastisk oplevelse for enhver person. Alle de e-mails, du modtager, er gemt i et skylager til Outlook. Hver gang du starter Outlook, indlæser den de lokalt gemte e-mails for dig. Når du husker på sikkerheden af ​​dine e-mails i form af manglende adgang til e-mails, er det en bedste praksis at gem outlook mail på din harddisk. Nogle af de vigtigste ting at tage sig af inkluderer sikkerheden af ​​dine vigtige e-mails.

Uanset om du bruger Outlook på mac eller pc, kan du altid vælge at gemme e-mails på din harddisk. Outlook opbevarer alle e-mails i en containerfil kaldet Personal Storage eller PST-fil i Windows. hvis du bruger Mac, kaldes denne fil OLM eller Outlook til Mac-fil.

Du kan altid tage MS Outlook datafil Backup på din harddisk. Dette mindsker chancerne for at miste dine dyrebare e-mails. Her er nogle enkle trin, du kan tage for at sikre, at dine Outlook-e-mails er sikre på din computers harddisk.Mail Microsoft Outlook

Sikkerhedskopi af Outlook Mail Mac

Hvis du bruger en Apple-computer, så er her hvordan du nemt kan få en sikkerhedskopi af dine Outlook-e-mails. Sørg for, at der er forbindelse på din computer, og prøv at undgå at bruge andre programmer under sikkerhedskopieringen.

1 - Start Outlook-programmet fra Outlook-ikonet, og opdater alle e-mails.

2 - Gå til File> Export, på din Mac-computer

3 – Vælg objekter til backup fra Export Window– Du kan vælge kontakter, kalendere, noter osv. Sørg for, at Outlook til Mac-datafilen eller OLM-filen er markeret. Du kan vælge alle de felter, der skal sikkerhedskopieres, hvis du vil have en fuld sikkerhedskopiering. Hvis du ikke ønsker at få en kontaktperson og andre sikkerhedskopier, kan du blot fjerne markeringen og fortsætte med kun .olm-filen.

4 - Klik på Export

5 - Systemet beder om et sted at gemme .olm-filens sikkerhedskopi. Du kan vælge en bekvem placering og sikre e-mails fra Outlook.sende sikker mail Outlook

Du kan tage sikkerhedskopien overalt på din computers hukommelse eller en ekstern hukommelsesenhed. Det er meget vigtigt at holde styr på dine e-mails. Og også at tage en regelmæssig backup af dine e-mails er en af de vigtigste fremgangsmåder.

Sikkerhedskopi af Mails Outlook: Windows

Hvis du bruger Windows og ønsker at tage en sikkerhedskopi af Outlook-e-mails på din computer, skal du følge instruktionerne nævnt her.outlook windows mail

1 - Start Microsoft Outlook på Windows, og opdater din postkasse.

2 - Gå til File> Account Information – dette åbner en fane med kontooplysninger.

3 - Gå til "Open and Export" fanen på kontooplysninger.

4 - Klik på Export - vælg den PST-fil, der skal eksporteres

5 - Vælg den ønskede placering for at gemme filerne på din computers harddisk.

Når du er færdig med at gemme din .pst-fil, kan du vælge at gå ud af applikationen. du kan altid lave sådanne sikkerhedskopier af e-mails på din computer. Bare sørg for at opdatere dine e-mails og undgå at gå glip af vigtige beskeder.

Bonus tip: Hvis du ved et uheld har slettet eller mistet Outlook-mails og ikke har en sikkerhedskopi af det, så tjek hvordan du kan gendanne slettede Outlook-e-mails her.

Denne praksis hjælper folk med at undgå situationer som sletning eller korruption af Outlook-datafiler. At lave en regelmæssig backup af dine kontakter, noter osv. kan hjælpe dig med at huske vigtige begivenheder og kontakter til tider.

About the Author: Remo Software