Gem Outlook Emails på Windows og Mac harddisk

Brug af Microsoft Outlook er en stor oplevelse for hver person. Alle de e-mails, du modtager, gemmes i et cloud-lager til Outlook. Hver gang du starter Outlook, indlæser den de lokalt gemte e-mails til dig. Med hensyn til sikkerheden for dine e-mails i form af manglende adgang til e-mails, er det en god praksis at gemme Outlook-e-mails på din harddisk. Nogle af de vigtigste ting at tage sig af omfatter sikkerheden af dine vigtige e-mails.

Uanset om du bruger Outlook på Mac eller PC, kan du altid vælge at gemme e-mails på din harddisk. Outlook gemmer alle e-mails i en containerfil kaldet Personal Storage eller PST-fil i Windows. Hvis du bruger Mac, hedder denne fil OLM eller Outlook for Mac-fil. Interfacet er imidlertid næsten ens i begge operativsystemer.

Du kan altid tage MS Outlook datafil Sikkerhedskopiering på din harddisk. Dette mindsker chancerne for at miste dine dyrebare e-mails. Her er nogle enkle trin, du kan tage for at sikre, at dine Outlook-e-mails er sikre på din computers harddisk.

Sikkerhedskopi af Mails Outlook: Mac

Hvis du bruger en Apple-computer, så er det her, hvordan du kan få en sikkerhedskopi af dine Outlook-e-mails nemt. Sørg for, at der er forbindelse i din computer, og prøv at undgå at sagsøge andre programmer under backupen.

1 – Start Outlook-programmet fra Outlook-ikonet, og opdater alle e-mails.

2 – Gå til Filer> Eksporter, på din Mac-computer

3 – Vælg objekter, der skal sikkerhedskopieres fra eksportvinduet. Du kan vælge kontakter, kalender, Noter osv. Kontroller, at Outlook til Mac-datafilen eller OLM-filen er markeret. Du kan markere alle felterne til backup, hvis du har til hensigt en fuld backup. Hvis du ikke vil have en kontakt og andre sikkerhedskopier, kan du blot fjerne markeringen og fortsætte med bare .olm filen.

4 – Klik på Eksporter

5 – Systemet beder om et sted for at gemme .olm fil backup. Du kan vælge en bekvem placering og sikre e-mails fra outlook.

Du kan tage backup overalt på din computerhukommelse eller en ekstern hukommelsesenhed. Det er meget vigtigt at holde styr på dine e-mails. Og også at tage en regelmæssig sikkerhedskopi af dine e-mails er en af ​​de vigtigste fremgangsmåder.

Sikkerhedskopi af Mails Outlook: Windows

Hvis du bruger Windows og ønsker at tage en sikkerhedskopi af Outlook-e-mails på din computer, skal du følge de instruktioner, der er nævnt her.

1 – Start Microsoft Outlook på Windows og opdatere din postkasse.

2 – Gå til Fil> Kontooplysninger – dette åbner en faneblad med kontooplysninger.

3 – Gå til “Åbn og eksporter” fanen på kontooplysninger.

4 – Klik på Export – vælg PST-filen for at eksportere

5 – Vælg den ønskede placering for at gemme filerne på din computers harddisk.

Når du er færdig med at gemme din .pst-fil, kan du vælge at gå ud af programmet. Du kan altid lave sådanne sikkerhedskopier af e-mails på din computer. Bare sørg for at opdatere dine e-mails og undgå manglende vigtige beskeder.

Denne praksis hjælper folk med at undgå situationer som sletning eller korruption af Outlook-datafiler. At foretage en regelmæssig sikkerhedskopiering af dine kontakter, noter mv kan hjælpe dig med at huske vigtige begivenheder og kontakter til tider.

 

Gem Outlook Emails på Windows og Mac harddisk was last modified: december 5th, 2019 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*