Guide til hurtig opstart af Windows 10

5 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Windows 10 er et af de bedste grænseflader at arbejde på. Med alle sine interaktive faner og brugervenlige funktioner har den vundet millioner af hjerter i løbet af kort tid. Folk har elsket, værdsat og accepteret den nye platform. Men der er dette problem med langsom opstart på flere computere. Mange computere, der opdateres fra tidligere versioner af Windows, står over for problemet med en langsom opstart. Så hvordan man laver Windows 10 PC boot hurtigere? Kend alt om det her.

At finde ud af årsagerne til den langsomme opstart er som at grave dybere ind i sine komplekse og enkle funktioner. Vi har anskaffet forskellige grunde til langsom opstartstid for Windows. Vi graver også på, hvordan man får det til at starte hurtigere. Lad os se på historien om langsom opstartstid for Windows 10.

Hvorfor Gør Windows 10 Boot Langsomt?

Som nævnt ovenfor kan der være forskellige grunde til langsom opstartstid for Windows 10. Det kan være maskinens kapacitet til opdateringer og applikationsbrug. Her er nogle af de sædvanlige problemer, der gør vinduerne 10 boot langsomt;

HDD-drev til SSD - De fleste af de computere, som opgraderes direkte fra Windows 10, kan have langsom opstartstid. De fleste computere fra Windows 7 har HDD-drev, og det påvirker yderst funktionaliteten i dit system, herunder Boot. Men de nyeste computere, der følger med Windows 10, har SSD-drev, og det ændrer computerens opstartstid dramatisk.

Startprogrammer - Windows 10 har mange startprogrammer som standard. Med sin fantastiske brugergrænseflade er der nogle unødvendige opstartsprogrammer. Disse opstartsprogrammer forstyrrer startprocessen, hvilket gør boot-tiden langsom.

Nogle tredjepartsværktøjer er generelt indblanding i opstartsprocessen. Under installationen gør de det til et standard opstartsprogram.

Korrupt filsystem - Der er chancer for korrupte systemfiler, der gør bootprocessen langsommere. Det kan skyldes tilstedeværelsen af ​​en virus, pludselig eller tvinge nedlukning. Kopiering af filer fra en ekstern enhed osv. I sådanne tilfælde bliver boot processen for langsom.

Dette scenario kan endda føre til sletning af nogle af systemfilerne. I et sådant tilfælde skal du kende metoder til slettet filgendannelse

Hvordan Gør Windows 10 PC Boot Hurtigere?

Lad os prøve at gøre din Boot-proces hurtigere. Windows 10 giver sine brugere komforten til at optimere startprocessen automatisk. Du har dog andre muligheder for at gøre en hurtig opstart af din Windows 10. Her er nogle af de trin, Hvordan Reparere Reagerer Ikke Ekstern Harddisk på Windows 10?

Brug hurtig opstartsindstilling

Du kan bruge strømindstillinger og ændre indstillinger. Strømindstillingerne findes i kontrolpanelet. Du kan også få adgang til strømmenheden ved hjælp af søgefunktionen.

Gå til power option - Brug søgning eller Kontrolpanel

Klik på - Vælg hvilken strømknap der gør.

Klik på Systemindstillinger - Skift aktuelle indstillinger

Tjek på - Tænd for hurtig opstart

Windows 10 opstartsadministrator

Dette er en af de bedste muligheder for at gøre Windows boot hurtigere. Du kan få adgang til denne indstilling ved hjælp af task manager.

Højreklik på Opgavelinje og vælg Task Manager.

Eller brug genveje - Ctrl + Alt + Del og vælg Task Manager

Du kan også bruge - Ctrl + Alt + Esc for at få direkte adgang til Task Manager.

Som task manager er tilgængelig - gå til flere detaljer for at få adgang til alle de åbne programmer.

Gå til Startup fanebladet - det vil vise alle Task Manager .

Du kan vælge de unødvendige opstartsprogrammer og fjerne dem fra start ved opstart.

Brug BIOS indstillinger

I de fleste computere kan du faktisk tilpasse BIOS-opsætningen og øge boothastigheden i stor udstrækning.

I de fleste tilfælde er der opstartsordre, der indebærer kontrol af eksterne drev og andre elementer, der skal startes. Så kommer det til computerens harddisk. du kan ændre opstartsprioriteten. Tilsvarende kan du ændre nogle BIOS-indstillinger for at gøre bootprocessen hurtigere.

Endelig er der nogle andre ting, som du måske tænker på at prøve som en konventionel Windows. Ligesom Windows 10 har den automatiske diskdefragmentering, brug af en tredjeparts pc-renere software. Sådanne handlinger vil ikke vise sig meget hjælpsomme, da Windows 10 allerede har forsynet med automatisk diskdefragmentering og automatisk rengøring.

About the Author: Remo Software