Ved hvordan Importer Filer og Indstillinger fra dit Gamle Computer til Windows 10

6 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

For mange af os er vi nødt til at tage en god overvejelse, når det kommer til at gå videre til et nyt system som Windows 10. Vi kommer ofte i debat med os selv om, hvorvidt vi virkelig har brug for det eller ej. Mest fordi vi er så tryg ved at bruge det gamle system og indstillinger. Mere end noget andet ønsker vi ikke at miste de filer og de fotos og videoer, der har været så dyrebare for os hele tiden. For dem, der også bruger systemet til arbejde, vil systemet helt sikkert indeholde officielle og følsomme dokumenter, selve tanken om at miste det får os til at gyse.

At migrere dine filer, indstillinger og programmer til en ny pc kan være lidt skræmmende, især hvis du ikke er helt organiseret. Men her får du at vide om nogle fede hacks, der vil gøre dit liv lettere, mens du overfører alle filerne fra den gamle til den nye. Denne proces vil være enkel, hvis du allerede opretter regelmæssige sikkerhedskopier. Hvis filerne ikke er organiseret på den gamle pc, kan du miste dem, hvis din harddisk dør, eller du har en anden computerfejl. Det er derfor, sikkerhedskopier er afgørende.

Der er flere måder at gøre det på.

Så her er de enkle trin til, hvordan du går til processen med at importere dine filer og indstillinger på Windows 10

Kopier og Overfør ved Hjælp af en Harddisk

  • Kopier og flyt alle dine gamle filer til en ny disk, dvs. du flytter dem alle til en ekstern harddisk.
  • Download og installer dine programmer på den nye pc. Dette betyder dybest set, at overførsel af dine filer faktisk ikke installerer nogen softwareprogrammer på din pc. Du bliver nødt til at downloade dem fra deres respektive websteder.
  • Juster dine indstillinger. Ligesom du justerede din gamle computer, så fungerede den som du ville have den. Du bliver nødt til at gøre det igen, med hver applikation og indstilling.

Brug OneDrive

Den anden mulighed for at overføre dine filer til Windows 10 er som følger:

Hvis du allerede har brugt OneDrive, kan du få adgang til alle dine filer fra enhver ny pc til al din lagring af filer. Selv på Windows 10 vil alle dine filer være tilgængelige. Alt du skal gøre er at logge ind, og din konto bliver synkroniseret. Og hvis du bruger Windows -butikken, gemmes alle dine installations -apps i historikbiblioteket, og apps kan geninstalleres derfra.

Dette var en anden mulighed for at importere dine filer og indstillinger fra din gamle computer til Windows 10.

Brug Windows Easy Transfer

Der er et indbygget værktøj tilgængeligt i Windows kaldet Windows Easy Transfer. Hvis du har brugt Windows 7 og flytter til Windows 10, er dette noget, du kan vælge.

Sørg for, at mens du gør dette, kører både Windows 7 og Windows 10 på din gamle og nye computer.

  • Sæt Windows -overførselskablet i en ledig USB -port på hver pc. Åbn let overførsel af Windows.
  • På den nye computer skal du vælge, om det er den nye eller gamle computer.
  • Overførslen spørger, om du skal installere Windows Easy Transfer på din gamle computer. Vælge “I already installed on my old computer” eller “My old computer is running Windows 7”.
  • Windows Easy Transfer forbinder to computere, og derefter kan du vælge, hvad du vil overføre fra Windows 7 til Windows 10. Vælg ‘advanced’ for at vælge bestemte filer, der skal overføres i stedet for hele mappen. Tilbage i hovedvinduet, ‘Advanced Option’ lader dig bestemme; om man skal trække hele brugerkontoen, der er knyttet til filerne og indstillingerne, fra den gamle pc til den nye pc eller om den skal flettes til en konto, der allerede er på den nye pc.
  • Efter at have valgt ønskede filer, vælg ‘Transfer’. Vent derefter tålmodigt. Du vil endelig med succes bruge Windows Easy Transfer fra 7 til 10.

Der er andre muligheder for at importere filer og indstillinger fra en gammel computer til Windows 10. Men for det skal du downloade den 'Betalte software', der er tilgængelig.

BEMÆRK: Hvis du vil overføre data fra Windows 10 PC til anden, følg denne opskrift.

Når du skal importere filer og indstillinger fra din gamle computer til Windows 10, er der en mulighed for, at du kan miste en fil; f.eks. manglende fotos eller videoer. Fordi husk, du importerer mange ting, og det er almindeligt. Så ikke få panik! Hvis sådan noget sker, skal du bare vælge et pålideligt og professionelt datagendannelsesværktøj. Beholder et datagendannelsesværktøj som Remo gendanne praktisk i sådanne situationer er en god måde at beskytte dine data på.

Denne applikation giver en nem brugergrænseflade og gendanner effektivt data fra alle lagerenheder såsom eksterne harddiske, flashdrev, hukommelseskort og andre lagerenheder. Derudover kan du gøre brug af denne applikation til at gendanne data efter Windows-geninstallation på et par minutter.

About the Author: Remo Software