Hvordan Reparer OST Filstørrelsen I Outlook ?

8 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Du undrer dig måske over, Reparer OST filstørrelsen i Outlook, mens den uden problemer kan køre et 100 GB-spil i en fuld HD-opløsning. Det skyldes, at en stor OST-fil eller en overdimensioneret OST-fil kan kræve meget båndbredde for at synkronisere med den server, der indeholder din OST-fil.

Så hvis du er stødt på en fejl relateret til en overdimensioneret OST-fil, vil du i denne artikel få at vide om alle årsagerne bag "OST-fil for stor" og de mulige manuelle og automatiserede metoder til at løse dette problem

Hvordan Reparer OST filstørrelsen i Outlook?

OST-fil gemmer alle Outlook-data, der akkumuleres fra det punkt, du oprettede din konto. Derudover gemmer den også alle vedhæftede filer, kontakter. Generelt lyder det måske ikke meget, men i det lange løb vokser OST-fil langsomt og støt.

Software til Reparer OST filstørrelsen i Outlook

For det første fungerer en OST- eller offline-lagringstabelfil på synkroniseringsprincippet. Det betyder, at du kan arbejde på din Outlook, selv når du er offline og senere synkroniserer med serveren, når internetforbindelsen er tilgængelig.

Da bearbejdningen af en OST-fil er helt afhængig af synkronisering, jo større OST-fil, jo længere tid tager det at synkronisere med online-serveren og resultere i Outlook synkroniseringsfejl.

Det stopper ikke der, Outlook fortsætter med at udføre regelmæssige dataintegritetskontroller, så igen, jo større OST det tager længere tid at kontrollere, nogle gange kan det bare sætte sig fast i verificering af integriteten, også kendt som Outlook sidder fast ved at kontrollere data integritetsfejl. Derfor kan en stor OST-fil, der lyder mild, blive meget kompliceret at håndtere.

Hvor Stor kan en OST Fil være?

VersionOST Filstørrelsesgrænse
Outlook 2007, 200320 GB
Outlook 2010, 2013, 201650GB

Bemærk: Når du løser en fejl, er en smart Trin, du kan tage, at arkivere OST-filindholdet. Fordi, når du arbejder på at rette eventuelle Outlook-relaterede fejl, kan beskadige OST-filen. Den øjeblikkelige og ubesværede måde at sikkerhedskopiere OST-filen på er ved hjælp af Remo Outlook sikkerhedskopiering og migrering, et one-stop-værktøj til alle dine Outlook-relaterede problemer. Ved hjælp af Remo kan du sikkerhedskopiere, gendanne og endda migrere OST-filen.

Heldigvis behøver du ikke stresse dig selv med, hvordan du løser den overdimensionerede OST-fil, Outlook har et indbygget værktøj, der hjælper dig med at reducere størrelsen på OST-filen, der er kendt som "kompakt nu".

Hvordan kan jeg Reducere OST Fil Størrelse?

For at reducere en overdimensioneret .ost-fil kan man følge nedenstående trin:

Trin 1: Gå til File fanen.

Trin 2: Klik derefter på Account Settings.

Trin 3: Vælg Data File mulighed.

reduce .ost file size

Trin 4: Dobbeltklik på Data File mulighed, der åbnes Outlook Data file settings dialogboks med indstillingen Kompakt nu.

Trin 5: Klik på compact now for at reducere størrelsen på OST-filen.

Hvorfor er Min Postkasse Større end en OST Fil?

Postkassen er større end OST-filer på grund af inkonsekvenser i beregningen. I Outlook 2007 og tidligere versioner af Outlook var der uoverensstemmelser i størrelsesberegninger og filstruktur, som gjorde Mailbox 20% til 30% større i størrelse end tilsvarende OST-filer. I tilfælde af Outlook-versioner over 2010 tages der større hensyn til beregning af Outlook-størrelse. Den nyeste Outlook bruger komprimeringsteknologi, der automatisk komprimerer tekst. Hvilket igen gjorde OST-filen mindre end den tilsvarende postkasse.

Hvordan Reparerer jeg OST har nået Maksimal Størrelse?

På udkig efter måder at komprimere .ost-fil i Outlook eller reducere. Overdimensioneret .ost-filstørrelse. Man kan følge nedenstående oplysninger for at formindske .ost filstørrelse, der har nået den maksimale grænse.

Ekstra information: Hvis du står over for en fejl i Outlook, der siger "Outlook-datafilen har nået den maksimale størrelse". Det er på grund af en overdimensioneret PST-fil, ved hvordan man skal håndtere en stor PST fil der har nået sin maksimale størrelse.

Reducerer Srkivering OST Størrelse?

Ja, regelmæssig arkivering af OST- eller Outlook-datafilen opretter en sikkerhedskopi, der relativt reducerer OST-filstørrelsen på serveren. Hvilket også vil regulere OST-filstørrelsen fra at nå grænsen. Du kan arkivere filen ved hjælp af funktionen Oprydning for at undgå overdimensionerede .ost-filer.

Brug af oprydningsmulighed for at undgå overdimensionerede OST-filer.

Outlook har også en mulighed, der giver dig mulighed for at rense alle de unødvendige filer fra papirkurven med et enkelt klik. Da OST-filen også gemmer de slettede emner, renses ikke de slettede emner, og det resulterer i en stor OST-fil. Følg nedenstående trin for at arkivere filen:

Trin 1: Gå til fanen Filer.

Trin 2: Klik på Cleanup mulighed og vælg derefter Mailbox cleanup 

shrink .ost using Cleanup option

Trin 3: Vælg derefter Empty og slet elementerne fra deleted items mappe for at rydde alle de slettede emner med et enkelt klik.

Alternativ metode til at undgå overdimensionerede OST-filer

Trin 1: Gå til Cleanup muligheder.

Trin 2: Klik derefter på Mailbox cleanup guiden, som er en dedikeret guide, der har alle de muligheder, der hjælper med at administrere overflødige data, der findes i din postkasse.

Dette er imidlertid midlertidige retsmidler, de kan ikke stoppe den store OST-fejl gentagelse. Heldigvis er der et par justeringer, du kan implementere i Outlook, der vil undgå, at den samme fejl sker igen i fremtiden.

Sådan Bruges Automatisk Arkivering for at undgå Overdimensioneret OST Fil?

Autoarkivet er et omfattende værktøj, der kan være virkelig praktisk for omfattende Outlook-brugere. Det vil strømline den regelmæssige arkivering uden nogen indblanding. Følgende er instruktionerne i, hvordan du bruger automatisk arkivering for at undgå overdimensioneret .ost-fil:

Trin 1: Gå til Cleanup mulighed.

Trin 2: Klik på Cleanup mulighed og vælg derefter Mailbox clean up 

Trin 3: Du får en mulighed AutoArchive. Vælg denne mulighed for at flytte ældre emner i postkassen til arkivmappen.

Hvordan Komprimere Stor OST Fil i Outlook?

Du kan komprimere stor OST fil i Outlook for at formindske Outlook ost-filen. Følg nedenstående trin for at komprimere Outlook .ost-filen:

Trin 1: Delete items i din postkasse, som ikke er påkrævet, og vælg derefter folder der skal komprimeres og klik på list view valgmulighed i navigationsruden.

Trin 2: Right Click i mappen, og klik derefter på Delete items.

Trin 3: Klik nu på Empty folder mulighed

Trin 4: Klik på File fanen og klik på Account Settings.

Trin 5: Vælg Data Files fanen, og vælg den fil, der skal komprimeres.

Trin 6: Klik nu på settings og gå derefter til Advanced fanen.

Trin 7: Klik derefter på Outlook Data File Settings og klik på Compact Now mulighed for at komprimere filen.

Bemærk: Hvis du leder efter måder at øg Outlook-filstørrelse du kan henvise til ovennævnte link.

Konklusion:

Ovenstående er nogle metoder, der kan hjælpe dig med at håndtere en overdimensioneret .ost-fil. Denne artikel vil blive opdateret yderligere, når og når vi støder på nye opdateringer med hensyn til den kompakte .ost-fil i Outlook. Antag, at hvis du støder på problemer, der ikke er nævnt ovenfor, så lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor og lad os vide, hvis denne artikel var til nogen hjælp for dig.

About the Author: Remo Software