Reparere Outlook Fejl 0x8004210a

7 minutes read
Gravatar Remo Software
Skrevet af
Opdateret den

Får du Outlook-fejl 0x8004210A, mens du sender mails via Outlook? Disse er nogle almindelige Outlook-fejl, hvoraf send modtagelsesfejl er en af sin slags. I denne artikel lærer du, hvordan du løser Outlook Error 0x8004210A, men før det, lad os vide, hvad denne e-mail-fejl 0x8004210a handler om.

Hvad Betyder Fejl 0x8004210A?

Fejl 0x8004210A vises normalt, når du har tendens til at sende eller modtage mails ved hjælp af Outlook som e-mail-klient. Denne e-mail-fejl 0x8004210A refererer til timeout for drift, mens du venter på svar fra den modtagende server, når du prøver at sende eller have tendens til at modtage mails fra en modtager.

Hvordan Reparere Outlook Fejl 0x8004210a?

Der er flere metoder nævnt nedenfor, som du nemt kan bruge reparation Outlook fejl 0x8004210a.

Metode 1: Bekræft din internetforbindelse

Bare kontroller, at din pc har adgang til aktiv internetforbindelse. Der kan være en situation, hvor man ikke kan sende eller modtage mails på grund af internetforargelse og står over for denne fejl "operationen blev afbrudt og ventede på et svar". Du kan løse dette ved at nulstille din router eller henvise til fix langsomt internet for flere detaljer.

Metode 2: Slet mistænkelige eller spam-mails fra din postkasse

Der er chancer for, at disse mistænkelige eller spam-mails kan føre til korruption af Outlook. Det anbefales at slette disse mistænkelige eller spam-mails med jævne mellemrum, så din Outlook kører problemfrit.

Bemærk: Hvis din Outlook bliver ødelagt, kan du gøre brug af Remo PST reparation værktøj, der kan reparere alvorligt korrupte eller beskadigede PST-filer og sikrer sikker gendannelse af dine Outlook-dataelementer.

Metode 3: Forøg tidsintervallet for din kontos server

Der kan være situationer, hvor det i mailen, du prøver at sende fra din Outlook-postkasse, kan tage længere tid end normalt. Imidlertid er timeoutintervallet i Outlook som standard indstillet til mindre end 1 min, hvilket kan skabe uoverensstemmelser under afsendelse eller modtagelse af mail. Derfor anbefales det i sådanne tilfælde at øge timeoutintervallet på din kontos server for at undgå Outlook-fejl 0x8004210a. Følg nedenstående trin for at øge timeoutintervallet for din Outlook-konto:

Trin 1: Gå til File menuen og klik på Account Settings knap fra rullemenuen.

Trin 2: Vælg nu den konto, som du vil øge tidsintervallet for, og klik på Change.

Trin 3: Et nyt vindue vises. Klik på More Settings.

Trin 4: En dialogboks vises. Klik på Advanced Tab og forøg tiden manuelt.

Metode 4: Kontroller Antivirus Scanner, og sørg for, at den er deaktiveret

Selv efter at have øget timeoutintervallet, hvis du står over for Outlook-fejl 0x8004210a, kan det skyldes antivirussoftwaren, der er knyttet til Outlook. Dette skyldes, at hver gang mailen sendes eller modtages fra din Outlook-postkasse, har antivirus en tendens til at scanne mailen for at sikre sikkerheden. Dette kan resultere i forsinkelse. Derfor anbefales det at opdatere antivirussoftware eller deaktivere Antivirus midlertidigt.

Metode 5: Prøv at genskabe en ny profil i Outlook

Selv efter at have øget timeoutintervallet og deaktiveret eller opdateret antivirussoftwaren, opstår der en Outlook-fejl 0x8004210a, kan der være et problem med din Outlook-profil. Dette problem opstår normalt, når din Outlook er beskadiget eller ødelagt. Prøv derfor at genskabe en profil i Outlook, som er en løsning på de mest almindelige Outlook-fejl. Følg nedenstående trin for at genskabe Outlook-profil:

Trin 1: Tæt Outlook og naviger til Control Panel.

Trin 2: Klik på Mail mulighed

Trin 3: En pop op-dialogboks vises. Klik på Email accounts.

Trin 4: Klik nu på Remove mulighed for at slette Outlook-mailen.

Trin 5: Vælg Add mulighed for at tilføje kontoen igen.

Metode 6: Reparer fil ved hjælp af SCANPST - “Reparationsværktøj til indbakke”

ScanPST også kendt som værktøj til reparation af indbakke kan hjælpe dig med at slippe af med Outlook-fejl 0x8004210a eller sende modtage fejl. Der er chancer for, at din Outlook-postkasse er beskadiget eller beskadiget, og ScanPST-reparationsværktøjet er i stand til at rette korrupte niveauer. Man kan prøve at reparere deres Outlook-indbakke ved hjælp af ScanPST-reparationsværktøj. Følg nedenstående trin for at reparere ScanPST.exe.

Trin 1: Tæt Outlook application og naviger til en af nedenstående placeringer baseret på den Outlook-version, du bruger:

  • Outlook 2019: C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\root\Office16
  • Outlook 2016: C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\root\Office16
  • Outlook 2013: C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office15
  • Outlook 2010: C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office14
  • Outlook 2007: C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12

Trin 2: Klik på SCANPST.exe og vælg derefter Browse.
Trin 3:
 Vælge Outlook Data File(.pst) som du vil scanne.
Trin 4: 
Klik på Start at starte reparationsprocessen.
Trin 5: 
I tilfælde af fejl skal du klikke på Repair mulighed for at rette det.
Trin 6: Når processen er afsluttet, skal du åbne Outlook application for at kontrollere, om det fungerer eller ej.

Hvis en Outlook-datafil er alvorligt beskadiget eller beskadiget, kan ScanPST-reparationsværktøjet ikke opdage og rette sådanne fejl, da ScanPST-reparationsværktøjet kun kan løse korrupte korrupte niveauer. Hvis ovennævnte metoder ikke fungerer, er der stor sandsynlighed for, at din Outlook er alvorligt korrupt eller beskadiget. Du kan udnytte Remo PST-reparationsværktøj til at reparere let beskadigede eller beskadigede filer. Dette værktøj fungerer med alle versioner af Outlook og er praktisk, når din Outlook er alvorligt beskadiget eller beskadiget. Download softwaren nu !!

free download for windows

Konklusion:

I denne artikel har vi diskuteret flere metoder, hvor brugerne kan bruge reparere Outlook fejl 0x8004210a med lethed. Imidlertid er en beskadiget eller beskadiget Outlook-fil en almindelig årsag til Outlook-fejl 0x8004210a, og man kan prøve at rette den ved hjælp af Remo PST-reparationsværktøj. I tilfælde af spørgsmål kan man komme i kontakt med vores tekniske supportteam, som vil være mere end glade for at guide dig.

Gravatar Remo Software

About the Author: Remo Software