System Harddisken Starter Ikke

4 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

En boot-enhed er en hardware, der indeholder filer, der kræves for, at en computer kan starte. En harddisk, USB, CD eller DVD betragtes alle som boot-enheder. Denne artikel forklarer fejlfinding system harddisken starter ikke.

 1. Kontroller boot-sekvensen

Du skal muligvis kontrollere, om opstartssekvensen er på plads. For at gøre dette skal du få adgang til BIOS. For at åbne BIOS skal du genstarte computeren. Så snart du ser producentens logo, skal du notere den angivne nøgle for at gå ind i Opsætning. De mest almindelige er F1, F2.

Tryk på tasten, og indtast BIOS. Gå til BIOS, gå til fanen for opstartssekvens. Hvis du finder ud af, at opstartssekvensen er forkert, skal du flytte den foretrukne enhed (harddisk i tilfældet) til det første ved hjælp af op / ned-piletasterne. Klik på Enter og genstart dit system. Nu hvor boot-sekvensen ændres, skal du kontrollere, om fejlen vedvarer.

 1. Windows går ned under opstart

Nogle gange vil Windows starte opstartprocessen, men kan gå ned halvvejs igennem. Dette kan indikere et softwareproblem. Du kan reparere system harddisken starter ikke ved hjælp af Start Reparation.

 1. Brug en Windows-installationsdisk, og klik på Reparer din pc.
 2. Klik derefter på Fejlfinding> Reparation af opstart.
 3. Når du har valgt et operativsystem, identificerer værktøjet problemer og løser dem. Hvis dette ikke hjælper, skal du geninstallere operativsystemet eller udføre en nulstilling.
 4. Fejl efter Windows start

Du kan støde på en fejl 'Din pc har fundet et problem og skal genstart. Vi indsamler bare nogle fejlinfo, og så genstarter vi for dig ”. Dette indikerer hardware- eller softwareproblemer.

For at teste dette, skal du starte din computer op i sikker tilstand, hvor dine drivere ikke er indlæst. Hvis din computer fungerer godt i fejlsikret tilstand, kan du prøve at afinstallere eventuelle drivere til for nylig installeret hardware og genstarte systemet. Hvis dit system starter normalt, var der sandsynligvis et problem med enheden.

Udfør de samme trin for ethvert nyligt installeret program. Disse trin hjælper dig med at identificere og løse problemet og giver dig mulighed for at starte fra harddisken.

 1. Utilgængelig opstartsenhed

Hvis din system harddisken starter ikke, kan du modtage fejl som f.eks. 'utilgængelig opstartsenhed'. Dette betyder, at computeren har problemer med at registrere din harddisk. Det kan være et resultat af korruption eller skade på harddisken. I sådanne tilfælde skal du bruge professionelle datagendannelsesværktøjer for at få adgang til din harddisk og hente data fra den.

Om Remo Recover

 • Remo Recover er designet til at gendanne data fra utilgængelige og korrupte harddiske. Det kan gendanne alle slags filer som fotos, videoer, kontordokumenter osv.
 • Ud over harddiske udfører Remo Recover datagendannelse fra USB'er, hukommelseskort og alle slags lagringsenheder.
 • Nogle gange kan du også støde på fejl, såsom 'Der opstod en disklæsefejl Tryk på Ctrl + Alt + Del for at genstarte'. I sådanne situationer kan Remo Recover hjælpe dig gendanne data fra disklæsefejl.
 • Det kan også være nødvendigt, at du gendanner partitioner fra formaterede drev. Remo Recover er designet med kraftfulde algoritmer til at scanne dit drev og gendanne data med den originale struktur. Så det fungerer som et godt værktøj til at gendanne formaterede partitioner.
 • Alle filsystemer såsom FAT 16, FAT 32, NTFS osv. Understøttes.

Alle versioner af Windows inklusive Windows 10 understøttes.

About the Author: Remo Software