Een opmerking over E-mail Bounce in Microsoft Outlook

Ik denk niet dat je alle termen in e-lexicon moet begrijpen. Maar er zijn bepaalde termen, die u moet-moet-om te begrijpen. Bounce is een voorbeeld. Laten we in dit artikel eens kijken wat precies deze term is en waarom dit gebeurt.

Wat is Bounce in e-mails?

In eenvoudige woorden, als een e-mail niet naar een bepaald adres kan bezorgen, is het een bounce. In dat geval keert een e-mail terug (kassabon) terug naar de afzender. Deze retourzending bevat het bericht dat de afzender heeft geprobeerd af te leveren en de reden waarom de e-mail niet is bezorgd.

Zachte bounce en harde bounce

Niet alle bounce-e-mail behoort tot dezelfde categorie. Afhankelijk van het type bounce, zijn e-mails met bounce in tweeën verdeeld – zacht bounce en hard bounce. Zoals je denkt, gebeurt er een harde bounce wanneer een e-mail permanent wordt teruggestuurd naar de afzender. De belangrijkste reden voor een harde bounce zal worden behandeld wanverhouding van de ontvanger.

In zachte bounces wordt de e-mail die u hebt verzonden echter herkend door de e-mailserver van de ontvanger, maar deze wordt teruggestuurd naar u, omdat het postvak van de ontvanger vol is. Het kan ook gebeuren vanwege vele andere redenen – mailserver is tijdelijk niet beschikbaar, e-mailgrootte overschreden, etc.

Inhoud van een Bounce-bericht

Doorgaans bevat een bounce-bericht de tijd en de datum waarop het bericht is teruggestuurd, details van de e-mailserver die de e-mail heeft gestuit en tenslotte de RFC-code en de reden voor de bounce.

Over het algemeen worden zachte bounces weergegeven met een 4XX-code en harde bounces met een 5XX-code. Hoe dan ook, sommige ISP’s volgen deze conventie niet.

Bounced-berichten automatisch verwijderen in Outlook

Helaas is er geen optie in Outlook om automatisch Outlook-bounced e-mails te verwijderen. Hoe dan ook, u kunt sommige hulpprogramma’s of plug-ins van derden gebruiken. Easy Mail Merge, Incredimail, etc. zijn enkele van die hulpmiddelen.

Er zijn bepaalde dingen waar je op moet letten – niet om belangrijke e-mails te verwijderen terwijl je deze bounced-items op Outlook verwijdert. Het herstellen van verwijderde Outlook-e-mails zal geen moeilijk proces zijn, zolang er geavanceerde tools bestaan zoals Remo PST Reparatie Gereedschap om verwijderde gegevens terug te krijgen.

Soms kunnen er situaties zijn waarin u gewoon geen toegang heeft tot uw e-mails. Hier is hoe je MS Outlook-bestanden die niet kunnen worden geopend Reparatie. Maar het is altijd goed om dergelijke onnodige situaties te vermijden.

 

Een opmerking over E-mail Bounce in Microsoft Outlook was last modified: December 6th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*