Hoe Outlook Profiel Verwijderen?

3 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Outlook is een van de belangrijkste e-mailtoepassingen die voor zakelijke doeleinden worden gebruikt, omdat we een aantal profielen kunnen maken om verschillende e-mailaccounts in één hostsysteem te onderhouden. Elk Outlook-profiel kan bestaan uit e-mailaccountgegevens, inclusief instellingen van een specifieke gebruiker. Stel dat u drie of meer profielen hebt gemaakt van verschillende e-mailaccounts van gebruikers. Na een paar dagen voelt u zich misschien ongemakkelijk omdat u twee of meer profielen in uw Outlook hebt staan, omdat u niet kunt schakelen tussen profielen wanneer Outlook actief is. Hierdoor kunt u besluiten profielen te verwijderen, maar als u niet weet hoe u dit moet doen, volgt u de onderstaande instructies om het Outlook-profiel met succes te verwijderen.Verwijderen Outlook profiel.

Stappen om Outlook profiel verwijderen zonder informatie te verliezen

  • Als u deze actie in eerste instantie uitvoert, moet u ervoor zorgen dat u Outlook hebt afgesloten
  • Configuratiescherm openen
  • Bekijk de gebruikersaccounts
  • Kies in Vista de optie Gebruikersaccounts. Kies in Windows 7 of 8 de optie Gebruikersaccounts en Family Safety en ga verder met de volgende stap
  • Klik op Mail en klik op Toon profielen optie
  • Kies nu het Outlook-profiel dat u wilt verwijderen
  • Nadat u een specifiek profiel hebt geselecteerd, klikt u op de optie Verwijderen en klikt u op Ja

Na het volgen van bovenstaande stappen, wordt het gewenste Outlook-profiel met succes verwijderd uit Outlook en is er geen toegangsmachtiging meer beschikbaar voor het bekijken van e-mails van de verwijderde profielgebruiker.Procedure verwijderde profiel Outlook. Door deze procedure te volgen, blijven de PST-gegevens van het verwijderde profiel bovendien intact. Als u toevallig een ander profiel hebt verwijderd in plaats van het gewenste en op de een of andere manier de PST-gegevens bent kwijtgeraakt, wat moet u dan doen? Maak je geen zorgen, als je in dit soort scenario bent gekomen, gebruik dan Remo Reparatie Outlook PST applicatie om alle verloren PST-gegevens zoals e-mails, contacten, notities, enz. te herstellen. Deze tool is ook handig om reparatie corrupte Outlook-profiel wanneer het beschadigd is door virusaanvallen en andere redenen.

About the Author: Remo Software