Opslaan Outlook Mails op Windows en Mac Harde schijf

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Het gebruik van Microsoft Outlook is een geweldige ervaring voor iedereen. Alle e-mails die u ontvangt, worden opgeslagen in een cloudopslag voor Outlook. Elke keer dat u Outlook start, worden de lokaal opgeslagen e-mails voor u geladen. Rekening houdend met de beveiliging van uw e-mails in termen van het niet bereiken van de e-mails, is het een best practice om Outlook-e-mails op uw harde schijf op te slaan. Enkele van de belangrijkste dingen om voor te zorgen, zijn de veiligheid van uw belangrijke e-mails.Outlook Emails opslaan.

Of u nu Outlook op mac of pc gebruikt, u kunt er altijd voor kiezen om de e-mails op uw harde schijf op te slaan. Outlook bewaart alle e-mails in een containerbestand met de naam Personal Storage of PST-bestand in Windows. als u Mac gebruikt, wordt dit bestand OLM- of Outlook voor Mac-bestand genoemd. De interface is echter bijna vergelijkbaar in beide besturingssystemen.Outlook E-mail opslaan op harde schijf.

U kunt altijd een back-up van MS Outlook-gegevensbestanden op uw harde schijf nemen. Dit verkleint de kans dat u uw kostbare e-mails kwijtraakt. Hier zijn enkele eenvoudige stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat uw Outlook-e-mails veilig op de harde schijf van uw computer staan.Mac mail opslaan op harde schijf.

Back up maken van Mail Outlook: Mac

Als u een Apple-computer gebruikt, kunt u als volgt eenvoudig een back-up van uw Outlook-e-mails krijgen. Zorg ervoor dat er verbinding is met uw computer en probeer tijdens de back-up geen andere programma's te gebruiken.Backup outlook Email Windows en Mac

1 - Start de Outlook-toepassing vanaf het Outlook-pictogram en werk alle e-mails bij.

2 - Ga naar Bestand > Exporteren op je Mac-computer

3 - Selecteer objecten waarvan u een back-up wilt maken vanuit het exportvenster – U kunt contacten, agenda's, notities enz. selecteren. Zorg ervoor dat het Outlook voor Mac-gegevensbestand of OLM-bestand is aangevinkt. U kunt alle velden selecteren waarvan u een back-up wilt maken als u een volledige back-up wilt maken. Als u geen contactpersoon en andere back-ups wilt hebben, kunt u eenvoudig het vinkje weghalen en doorgaan met alleen het .olm-bestand.

4 - Klik op Exporteren

5 - Het systeem vraagt om een plaats om de .olm-bestandsback-up op te slaan. U kunt een handige locatie selecteren en de e-mails vanuit Outlook beveiligen

U kunt de back-up overal mee naartoe nemen op uw computergeheugen of op een externe geheugeneenheid. Het is erg belangrijk om uw e-mails bij te houden. En ook het maken van een regelmatige back-up van uw e-mails is een van de belangrijkste praktijken.

Back up maken van Mail Outlook: Windows

Als u Windows gebruikt en een back-up van Outlook-e-mails op uw computer wilt maken, volgt u de instructies die hier worden vermeld.

1 - Start Microsoft Outlook op Windows en update uw mailbox.

2 - Ga naar Bestand > Accountgegevens – hierdoor wordt een tabblad met accountgegevens geopend

3 - Ga naar het tabblad "Openen en exporteren" bij accountgegevens

4 - Klik op Exporteren – selecteer het PST-bestand om te exporteren

5 - Selecteer de gewenste locatie om de bestanden op de harde schijf van uw computer op te slaan.

Als u klaar bent met het opslaan van uw PST-bestand, kunt u ervoor kiezen om de toepassing te verlaten. u kunt dergelijke back-ups van e-mails altijd op uw computer maken. Zorg ervoor dat u uw e-mails bijwerkt en voorkom dat u belangrijke berichten mist.E-mail opslaan op harde schijf.

Bonustip: Als je per ongeluk Outlook-e-mails hebt verwijderd of kwijtgeraakt en er geen back-up van hebt, kijk dan hoe je dat kunt herstel verwijderde Outlook-e-mails hier.

Deze praktijk helpt mensen situaties zoals verwijdering of corruptie van Outlook-gegevensbestanden te voorkomen. Door regelmatig een back-up te maken van uw contacten, notities enz. kunt u zich soms belangrijke gebeurtenissen en contacten herinneren.

About the Author: Remo Software