Opslaan Outlook Mails op Windows en Mac Harde schijf

Het gebruik van Microsoft Outlook is een geweldige ervaring voor elke persoon. Alle e-mails die u ontvangt, worden opgeslagen in een cloudopslag voor Outlook. Telkens wanneer u Outlook start, worden de lokaal opgeslagen e-mails voor u geladen. Met het oog op de veiligheid van uw e-mails wat betreft het niet bereiken van de e-mails, is het een goede gewoonte om e-mails van Outlook op uw harde schijf op te slaan. Enkele van de belangrijkste dingen om voor te zorgen, zijn de veiligheid van uw belangrijke e-mails.

Of u Outlook op mac of pc gebruikt, u kunt er altijd voor kiezen om de e-mails op uw harde schijf op te slaan. Outlook bewaart alle e-mails in een containerbestand met de naam Personal Storage of PST-bestand in Windows. als u Mac gebruikt, wordt dit bestand OLM of Outlook voor Mac-bestanden genoemd. De interface is echter bijna hetzelfde in beide besturingssystemen.

Je kunt altijd nemen MS Outlook gegevensbestand Back-up op je harde schijf. Dit verkleint de kans dat u uw kostbare e-mails kwijtraakt. Hier zijn enkele eenvoudige stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat uw Outlook-e-mails veilig zijn op de harde schijf van uw computer.

Back up maken van Mail Outlook: Mac

Als u een Apple-computer gebruikt, kunt u hier als volgt een back-up maken van uw Outlook-e-mails. Zorg dat er verbinding is op uw computer en probeer tijdens het maken van de back-up geen andere programma’s aan te vallen.

1 – Start de Outlook-applicatie vanuit het Outlook-pictogram en update alle e-mails.

2 – Ga naar Bestand> Exporteren, op uw Mac-computer

3 – Selecteer objecten om te back-uppen vanuit het exportvenster – U kunt contacten, kalender, notities etc. selecteren. Zorg ervoor dat het Outlook voor Mac-gegevensbestand of OLM-bestand is aangevinkt. U kunt alle velden voor back-up selecteren als u een volledige back-up wilt. Als u geen contact en andere back-ups wilt ontvangen, kunt u eenvoudigweg het vinkje verwijderen en doorgaan met alleen het .olm-bestand.

4 – Klik op Exporteren

5 – Het systeem vraagt ​​om een ​​plaats om de .olm-bestandsback-up op te slaan. U kunt een handige locatie selecteren en de e-mails beveiligen via Outlook.

U kunt de back-up overal op uw computergeheugen of op een externe geheugeneenheid meenemen. Het is erg belangrijk om je e-mails bij te houden. En ook om een ​​regelmatige back-up van uw e-mails te maken, is een van de belangrijkste praktijken.

Back up maken van Mail Outlook: Windows

Als u Windows gebruikt en een back-up van Outlook-e-mails op uw computer wilt maken, volgt u de hier vermelde instructies.

1 – Start Microsoft Outlook op Windows en update uw mailbox.

2 – Ga naar Bestand> Accountgegevens – dit opent een tabblad met accountinformatie.

3 – Ga naar het tabblad “Openen en exporteren” van accountgegevens.

4 – Klik op Exporteren – selecteer het PST-bestand om te exporteren

5 – Selecteer de gewenste locatie om de bestanden op te slaan op de harde schijf van uw computer.

Als u klaar bent met het opslaan van uw .pst-bestand, kunt u ervoor kiezen om de applicatie te verlaten. u kunt altijd dergelijke back-ups maken van e-mails op uw computer. Zorg ervoor dat u uw e-mails bijwerkt en vermijd belangrijke berichten.

Deze procedure helpt mensen situaties zoals verwijdering of corruptie van Outlook-gegevensbestanden te vermijden. Het regelmatig maken van een back-up van uw contacten, notities, etc. kan u helpen belangrijke momenten en contacten te herinneren.

 

Opslaan Outlook Mails op Windows en Mac Harde schijf was last modified: december 5th, 2019 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*