Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Opslaan Outlook Mails op Windows en Mac Harde schijf

Het gebruik van Microsoft Outlook is een geweldige ervaring voor iedereen. Alle e-mails die u ontvangt, worden opgeslagen in een cloudopslag voor Outlook. Elke keer dat u Outlook start, worden de lokaal opgeslagen e-mails voor u geladen. Rekening houdend met de beveiliging van uw e-mails in termen van het niet bereiken van de e-mails, is het een best practice om Outlook-e-mails op uw harde schijf op te slaan. Enkele van de belangrijkste dingen om voor te zorgen, zijn de veiligheid van uw belangrijke e-mails.Outlook Emails opslaan.

Of u nu Outlook op mac of pc gebruikt, u kunt er altijd voor kiezen om de e-mails op uw harde schijf op te slaan. Outlook bewaart alle e-mails in een containerbestand met de naam Personal Storage of PST-bestand in Windows. als u Mac gebruikt, wordt dit bestand OLM- of Outlook voor Mac-bestand genoemd. De interface is echter bijna vergelijkbaar in beide besturingssystemen.Outlook E-mail opslaan op harde schijf.

U kunt altijd een back-up van MS Outlook-gegevensbestanden op uw harde schijf nemen. Dit verkleint de kans dat u uw kostbare e-mails kwijtraakt. Hier zijn enkele eenvoudige stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat uw Outlook-e-mails veilig op de harde schijf van uw computer staan.Mac mail opslaan op harde schijf.

Back up maken van Mail Outlook: Mac

Als u een Apple-computer gebruikt, kunt u als volgt eenvoudig een back-up van uw Outlook-e-mails krijgen. Zorg ervoor dat er verbinding is met uw computer en probeer tijdens de back-up geen andere programma’s te gebruiken.Backup outlook Email Windows en Mac

1 – Start de Outlook-toepassing vanaf het Outlook-pictogram en werk alle e-mails bij.

2 – Ga naar Bestand > Exporteren op je Mac-computer

3 – Selecteer objecten waarvan u een back-up wilt maken vanuit het exportvenster – U kunt contacten, agenda’s, notities enz. selecteren. Zorg ervoor dat het Outlook voor Mac-gegevensbestand of OLM-bestand is aangevinkt. U kunt alle velden selecteren waarvan u een back-up wilt maken als u een volledige back-up wilt maken. Als u geen contactpersoon en andere back-ups wilt hebben, kunt u eenvoudig het vinkje weghalen en doorgaan met alleen het .olm-bestand.

4 – Klik op Exporteren

5 – Het systeem vraagt om een plaats om de .olm-bestandsback-up op te slaan. U kunt een handige locatie selecteren en de e-mails vanuit Outlook beveiligen

U kunt de back-up overal mee naartoe nemen op uw computergeheugen of op een externe geheugeneenheid. Het is erg belangrijk om uw e-mails bij te houden. En ook het maken van een regelmatige back-up van uw e-mails is een van de belangrijkste praktijken.

Back up maken van Mail Outlook: Windows

Als u Windows gebruikt en een back-up van Outlook-e-mails op uw computer wilt maken, volgt u de instructies die hier worden vermeld.

1 – Start Microsoft Outlook op Windows en update uw mailbox.

2 – Ga naar Bestand > Accountgegevens – hierdoor wordt een tabblad met accountgegevens geopend

3 – Ga naar het tabblad “Openen en exporteren” bij accountgegevens

4 – Klik op Exporteren – selecteer het PST-bestand om te exporteren

5 – Selecteer de gewenste locatie om de bestanden op de harde schijf van uw computer op te slaan.

Als u klaar bent met het opslaan van uw PST-bestand, kunt u ervoor kiezen om de toepassing te verlaten. u kunt dergelijke back-ups van e-mails altijd op uw computer maken. Zorg ervoor dat u uw e-mails bijwerkt en voorkom dat u belangrijke berichten mist.E-mail opslaan op harde schijf.

Bonustip: Als je per ongeluk Outlook-e-mails hebt verwijderd of kwijtgeraakt en er geen back-up van hebt, kijk dan hoe je dat kunt herstel verwijderde Outlook-e-mails hier.

Deze praktijk helpt mensen situaties zoals verwijdering of corruptie van Outlook-gegevensbestanden te voorkomen. Door regelmatig een back-up te maken van uw contacten, notities enz. kunt u zich soms belangrijke gebeurtenissen en contacten herinneren.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie