Outlook 2016 of Outlook 365 Welke is beter

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Als u van plan bent Outlook (Microsoft Office) aan te schaffen, heeft u volop mogelijkheden. Maar het verschil begrijpen kan weinig verwarrend zijn, met name tussen Outlook 2016 en Office 365 Outlook. Hieronder vindt u de vergelijking tussen de twee, weeg uw opties af en ga voor degene die het beste bij u past.

Office 365 Outlook

Office 365 is een abonnementsservice, die ervoor zorgt dat je over de nieuwste tools van Microsoft beschikt. Het is beschikbaar voor thuis en persoonlijk en ook voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, met toepassingen zoals Word, PowerPoint, Excel, Outlook, plus extra online opslag, continue technische ondersteuning, allemaal zonder extra kosten. U kunt het abonnement delen met maximaal vier leden en ervoor kiezen om het abonnement op jaar- of maandbasis te betalen.Beste outlook 2016 van outlook 365

Office 365 voor Bedrijven omvat alle volledig geïnstalleerde apps, maar er zijn enkele basisplannen die Microsoft biedt, zoals een online versie van Office, e-mail en bestandsopslag. U kunt zelf bepalen wat het beste bij u past.

Outlook 2016

Outlook 2016 is geen op zichzelf staand product, het is een onderdeel van Office 2016 dat ook andere toepassingen omvat, zoals Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Het is een one-time purchase, wat inhoudt dat u eenmalig betaalt voor Office Suite voor één pc en beschikbaar is voor zowel Windows als Mac. Hierin heb je geen upgrade-optie, wat betekent dat als je wilt upgraden naar de nieuwste release of versie, je deze voor de volle prijs moet kopen. Bovendien heb je alleen toegang tot technische ondersteuning tijdens het installatieproces.

Welke is het beste voor jou? Functies om te overwegen:

#1 Nieuwste Functies en Programma's

Office 365: U krijgt alle nieuwste updates en functies van Microsoft. Uw applicatie zal altijd verbeteren. Alle belangrijke upgrades naar aankomende versies zullen ook worden opgenomen.

Outlook 2016: alleen beveiligingsfuncties worden bijgewerkt, maar niet de nieuwe of nieuwste functies die worden toegevoegd aan Outlook 2016. Belangrijke upgrades zijn niet inbegrepen.Outlook 2016 vs Outlook 2019

#2 Meervoudige Installatie

Office 365: Met de Office 365 Home & Business-versie kunt u de desktoptoepassing installeren op vijf computers met een combinatie van pc en Mac. Je kunt ze zelfs delen met je gezinsleden als je al die installaties niet voor jezelf wilt.Beste Outlook-functies 2016

Outlook 2016: Omdat het een eenmalige aankoop is, kunt u het slechts één keer installeren op pc of Mac op basis van de kopie van uw Office 2016.

#3 Kosten

Office 365: U hoeft geen enorm bedrag vooraf te betalen. Sinds de abonnementsservice kunt u maandelijks een kleine vergoeding betalen of voor het hele jaar betalen en geld besparen.

Outlook 2016: u moet eenmalige kosten betalen, wat betekent dat u vooraf veel moet betalen.

#4 Cloud opslag

Office 365: Is cloud-gebaseerde service. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de servers. Als u zich eenmaal abonneert op Office 365, profiteert u van het voordeel van verbinding vanaf elke locatie op elk apparaat met internetverbinding. Ja, of het nu je Windows-telefoon, Android, iPhone, iPads is, zelfs op je horloges en Xbox, en je hoeft je geen zorgen te maken over een back-up. Natuurlijk moet je een back-up van gegevens maken en zijn er tools van derden voor back-up van Office 365, maar je hoeft je er niet altijd zorgen over te maken.

Outlook 2016: wordt ingesteld op de server en u moet een time-to-time nemen om uw gegevens op te slaan. Problemen met de Exchange-server kunnen soms leiden tot ontoegankelijkheid van uw Outlook-profiel. Nogmaals, je kunt een krijgen oplossing voor de reparatie MS Outlook profiel met behulp van tools van derden, maar er is altijd een zorg.

Dit zijn enkele van de verschillen tussen Outlook 365 en Outlook 2016. Beide hebben dienovereenkomstig unieke en handige functies. Het is jouw beslissing om te kiezen welke in je box past. Bekijk en selecteer degene die het beste bij uw behoeften past.

About the Author: Remo Software