Outlook met Behulp van Oude Kopie van OST

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Wanneer u probeert toegang te krijgen tot het Outlook-bestand, kunt u een foutmelding tegenkomen waarin staat dat de “Outlook is using an old copy of Outlook data file (.ost). Exit Outlook deleted the file, and restart Outlook. A new file will be automatically created the next time you initiate a send/receive” Wanneer deze fout optreedt, heeft u geen toegang tot de e-mails in Outlook. Gelukkig zijn er manieren om deze fout op te lossen en toegang te krijgen tot de Outlook-gegevens. Door tot het einde van het artikel te blijven, zul je het kunnen weten hoe repareren Outlook met behulp van oude kopie van OST.

Maak Outlook-profiel opnieuw door het oude OST-bestand te verwijderen

Na het verwijderen van het oude OST-bestand, maakt Outlook een nieuw OST-bestand aan wanneer u de toepassing de volgende keer opent. Maar voordat u het oude OST-bestand verwijdert, is het raadzaam om een back-up van het oude OST-bestand te hebben. Hier is wat u kunt doen om het oude OST-bestand veilig te verwijderen.

  • Navigeer eerst naar het venster Computer of Verkenner.
  • Ga dan naar C:\Users\( login name)\AppData\Local\Microsoft\Outlook
  • Zoek het bestand met de extensie .ost
  • Kopieer het bestand en plak het op uw bureaublad.
  • Verwijder nu het originele OST-bestand in de hoofdmap
  • Start ten slotte uw Microsoft Outlook-toepassing opnieuw op.

Zodra u Outlook opnieuw opstart, wordt het verzend- / ontvangstproces automatisch gestart en heeft u gemakkelijk toegang tot de e-mails. Het verwijderen van het oude OST-bestand helpt u echter alleen om de Inbox-e-mails terug te krijgen, maar niet de aangepaste instellingen, vergaderschema's en andere kenmerken. Daarom is de veiligere optie reparatie Outlook met behulp van oude kopie van OST.

Outlook biedt een ingebouwd hulpprogramma om het Outlook-gegevensbestand te herstellen met Scanpst. U kunt deze tool gebruiken om het beschadigde OST-bestand snel te herstellen. Maar Scanpst helpt u alleen bij het herstellen van kleine beschadigingen. Bovendien kan Scanpst ook verdere schade aan het OST-bestand veroorzaken. Door OST naar PST-bestand te converteren, hebt u echter gemakkelijk toegang tot de inhoud van het OST-bestand.

download now to Recover Files from External Hard drive

Het converteren van een oud beschadigd OST-bestand lijkt misschien lastig, maar niet onmogelijk. Een effectieve tool zoals Remo OST naar PST converter stelt je in staat om het beschadigde OST-bestand moeiteloos te repareren en te converteren. De robuuste reparatiealgoritmen van de software zetten de Outlook-gegevens om zonder informatie zoals contacten, vergaderschema's, tijdschriften, aangepaste instellingen en andere kenmerken te verliezen. Download en probeer de software nu.

Converteer oud OST-bestand naar PST en krijg uw gegevens in handen

Om het beschadigde OST-bestand te repareren, download en installeer de Remo OST naar PST omzetten en volg de onderstaande instructies zorgvuldig en u zult in staat zijn om gegevens op te halen uit de oude kopie van het OST-bestand in een PST.

  • Klik op de Open OST Fileknop, navigeer naar de bestemming van het OST-bestand.
  • kies het juiste Outlook-profiel met bestandsextensie (.ost) en klik op Next
  • Klik nu op de Browseknop om de bestemming van uw keuze te selecteren om het geconverteerde OST-bestand op te slaan en klik vervolgens op Convert
  • Klik ten slotte op de knop Voltooien.

Bonustip: u kunt de conversiemethode ook volgen, zelfs als er fouten zijn gedetecteerd in het OST-bestand.

Conclusie

Als jouw Outlook met behulp van oude kopie van OST en als je geen toegang hebt tot de e-mails, zal het verwijderen van het oude OST-bestand zoals vermeld in het artikel je zeker helpen dit probleem op te lossen. Voor de zekerheid heb je een back-up van het oude OST-bestand. Dit komt omdat, als u hetzelfde probleem tegenkomt ondanks het verwijderen van het oude OST-bestand, u altijd kunt vertrouwen op het back-upbestand om toegang te krijgen tot Outlook-gegevens. Als u het probleem echter wilt oplossen door het Outlook-gegevensbestand te converteren, gebruik dan Remo OST naar PST-bestandsconverter om goede resultaten te krijgen.

About the Author: Remo Software