Verschil tussen PST-Bestand, PST-Archieven en OST-Bestanden

Outlook is een van de meest bekende toepassingen die op Windows-computers over de hele wereld worden gebruikt. De meeste officiële e-mails en persoonlijke e-mails worden meestal in Outlook gelezen. Er is een enorme menigte die er de voorkeur aan geeft al hun postbussen in Outlook te synchroniseren. Het persoonlijke mapbestand op uw Outlook bevat al uw e-mails die door u zijn verzonden of ontvangen. Dit heeft een extensie van .pst en wordt persoonlijke opslagtabel genoemd. Er zijn andere bestanden die pst-archief en ost-bestanden worden genoemd die informatie bevatten. De meeste gebruikers begrijpen deze bestanden verkeerd, die soms slecht zijn. Laat ons het verschil tussen pst-bestand, pst-archief en ost-bestanden op uw Outlook vinden.

Als u door de systeemmappen op uw computer bladert, vindt u mogelijk zoveel van de pst- en ost-bestanden van Outlook-gegevens. Hun namen kunnen verschillen afhankelijk van de situatie waarin het bestand wordt opgeslagen, maar de extensie zal hetzelfde zijn. Een grote hoeveelheid gegevens wordt op de computer opgeslagen met deze pst en ost-bestanden. als u het verschil tussen deze bestanden niet kent, kunt u belangrijke pst- of ost-bestanden beschadigen of ze verwijderen. Dus om uw gegevens vanuit Outlook te beheren, moet u op de hoogte blijven van pst-, pst- en ost-bestanden.

PST en OST-bestanden

Het fundamentele verschil tussen de pst-bestanden en de ost-bestanden is hun tastbaarheid. Dit betekent dat de pst-bestanden de feitelijke gegevens bevatten van alle e-mails uit uw Outlook-mailbox. Overwegende dat de ost-bestanden cache-bestanden bevatten die kunnen worden gebruikt in de cache opslag voor uw e-mails. Het ost-bestand in uw computergeheugen is slechts de lokale kopie of de kopie in de cache van uw Outlook-gegevens. De hoofdkopie van Outlook-gegevens wordt opgeslagen op de Outlook-server en een lokale kopie van de gegevens in de cache wordt gemaakt in uw computergeheugen, het ost-bestand.

Als u de vorige versies van Outlook zoals Outlook 2010 of Outlook 2007 op uw computer gebruikt, wordt de inhoud in de cache van uw IMAP-account in pst-bestand gemaakt. Outlook veranderde dit echter in latere versies van de applicatie. Nu worden uw IMAP-accounts gemaakt en opgeslagen in ost-bestanden.

Er zijn enkele bestanden en mappen in het ost-bestand die niet synchroniseren met de Outlook-mailserver en volledig op uw computer staan. Dit soort mappen is gemarkeerd als ‘Alleen deze computer’. Dit geeft aan dat deze bestanden zich volledig in uw computergeheugen bevinden en niet de kans hebben om met de server te synchroniseren. U moet heel voorzichtig zijn bij het maken van een back-upbestand om de gegevens veilig te houden. Een oud of corrupt bestand kan u foutmeldingen geven die betrekking hebben op het niet openen van ost-bestanden. Met het gebruik van de juiste tool outlook.ost kan niet worden geopend kan worden opgelost. Maar dit kost meer moeite dan het maken van een back-upbestand.

PST-Archieven

De pst-bestanden op Outlook zijn allemaal hetzelfde als elkaar. Alle pst-bestanden slaan de Outlook-e-mailgegevens op dezelfde manier op. U kunt deze pst-bestanden openen vanaf een andere computer met behulp van Outlook. Er is een zeer klein maar significant verschil tussen pst-bestanden en pst-archieven.

Als de pst-bestanden niet zijn gekoppeld aan een live e-mailaccount op de computer, zoals POP3 of IMAP, worden ze pst-archieven genoemd. U kunt ook uw Outlook-gegevens archiveren door een pst-bestand te maken en er belangrijke e-mails naartoe te verplaatsen. Er is ook een automatische archieffunctie die u kunt gebruiken om hem automatisch te maken. Hiertoe kunt u de parameters voor archivering instellen, zoals datum / versheid enz. Met betrekking tot de mail.

Als u Outlook 2007 of eerdere versies gebruikt:

Ga naar Bestand > Beheer van gegevensbestanden

Voor Outlook 2010 en Outlook 2013:

Ga naar Bestand > Accountinstellingen > Gegevensbestanden

U kunt elk pst-bestand van de Outlook-mailserver maken of ontkoppelen om er een pst-archiefbestand van te maken. Echter, eenmaal gearchiveerd, zullen deze gegevens op geen enkel moment met de server worden gesynchroniseerd. Deze gegevens bevinden zich in het geheugen van uw computer om deze over te zetten of te bewaren als een archief van uw e-mails.

 

Verschil tussen PST-Bestand, PST-Archieven en OST-Bestanden was last modified: December 5th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*