Hoe Backup iPhoto Bibliotheek

4 minutes read

Als u een Mac-gebruiker bent, wilt u wellicht een back-up maken van uw iPhoto-bibliotheek om te voorkomen dat u uw dierbare foto’s kwijtraakt. Er zijn veel manieren om dit te doen, afhankelijk van uw voorkeuren en behoeften. In dit artikel leert u effectieve manieren om een back-up te maken van de iPhoto-bibliotheek

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Een back-up maken van uw iPhoto-bibliotheek is een van de meest effectieve manieren om te voorkomen dat u dierbare herinneringen kwijtraakt. Je weet nooit wanneer je harde schijf beschadigd kan raken of wanneer er een ramp kan toeslaan. Daarom is het altijd een goed idee om back-ups te hebben.

Soms is een enkele back-up niet genoeg. U kunt bijvoorbeeld een back-up op de externe harde schijf kwijtraken, maar als dat de enige back-up was die u had, is dat niet handig. Zo creëren backup iphoto bibliotheek en zorg ervoor dat u die belangrijke herinneringen nooit kwijtraakt.

Hier in dit artikel laten we u zien hoe u op verschillende manieren back-ups van de iPhoto-bibliotheek kunt maken, zodat u meerdere gewenste foto's uit de iPhoto-bibliotheek kunt back-uppen.

Hoe Backup iPhoto Bibliotheek?

  • Maak een back-up van de bibliotheek met iCloud
  • Maak een iPhoto-back-up met behulp van tijdmachine
  • Maak een back-up met behulp van de foto's met een USB-flashstation of externe harde schijf

Maak een iPhoto backup met Time Machine

Time Machine is geweldig voor het maken van back-ups en als u het gebruikt, moet u weten dat er elke keer een back-up wordt gemaakt van de iPhoto-bibliotheek wanneer uw Time Machine wordt uitgevoerd.

Hoewel Time Machine handig is, heeft het één keerzijde. De manier waarop Time Machine werkt, is dat het oude bestanden verwijdert om ruimte te maken voor nieuwe. Maar met foto's is dat misschien niet het beste. Oude foto's wilt u natuurlijk behouden en daarom is het belangrijk dat u dat ook doet backup iphoto bibliotheek met behulp van andere methoden samen met Time Machine.

Maak backup van iPhoto naar externe harde schijf of USB flashdrive

U kunt handmatig een back-up maken van afbeeldingen uit de iPhoto-bibliotheek naar een externe harde schijf of een USB-flashstation. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

  1. Sluit uw externe harde schijf of USB-stick aan op uw Mac en open Finder
  2. Klik op de Picturesmap > iPhoto library
  3. Kopieer nu het iPhoto-bibliotheekbestand naar uw externe harde schijf of USB-flashdrive die op uw computer is aangesloten

Opmerking: het belangrijkste om op te merken is dat u dit proces elke keer moet herhalen als u nieuwe foto's in uw bibliotheek heeft.

Als u geen back-up van uw iPhoto-bibliotheek hebt gemaakt en een scenario voor gegevensverlies hebt opgelopen, kunt u gebruikmaken van Remo herstellen Mac die moeiteloos verloren of verwijderde gegevens van uw macOS kan herstellen. De tool is in staat om meer dan 300 bestandsindelingen van elk apparaat te herstellen. Download nu.

Herstel iPhoto bibliotheek met Remo herstellen

In dergelijke gevallen zijn tools voor gegevensherstel zoals Remo Recover uw beste optie. De software heeft de mogelijkheid om bestanden te herstellen als gevolg van beschadiging of beschadiging van de schijf. Een groot aantal foto-indelingen zoals JPEG, PNG, BMP, PSD, RAW-afbeeldingen enz. Kunnen worden hersteld. Naast afbeeldingen kunnen ook andere bestanden zoals audio en video worden hersteld. Raadpleeg voor een gedetailleerde handleiding over het herstelproces de verwijderde iPhoto-bibliotheekherstel.

U kunt Remo Recover ook gebruiken om naast harde schijven gegevens van USB-flashstations, SD-kaarten en andere opslagapparaten te herstellen. Download een proefversie en probeer het product gratis!

About the Author: Remo Software