Hoe te Versnellen Elke Internetverbinding op Windows 10 PC

Lijkt het niet alsof we niet een dag gaan zonder te worstelen met trage internet snelheid – we kennen allemaal die momenten waarop we kritisch werk hebben om te doen vanuit huis. In deze situatie is snel internet zelfs nog belangrijker. Hier zijn enkele tips om de internetsnelheid te verbeteren op Windows 10 pc.

Maar eerst moet u de huidige download- en uploadsnelheid noteren, zodat u deze kunt controleren. Om dat te doen, volgt u de onderstaande stappen:

 1. Open uw browser en typ in net
 2. Het zal uw internetprovider automatisch identificeren, druk nu op GAAN om de snelheidstest te starten
 3. Wacht tot het klaar is en noteer eindelijk de download- en uploadsnelheid van je …

Hier is die van mij

Houd er rekening mee dat u waarschijnlijk niet altijd dezelfde snelheid krijgt, maar dat uw verbindingssnelheid ten minste het minimum moet zijn van het abonnement waarvoor u betaalt.

 

Nadat je je upload- en downloadsnelheid hebt genoteerd, is het tijd om aanpassingen in je systeemconfiguratie door te voeren

Methode 1

Verander de bandbreedte limiet op nul

Over het algemeen wordt de bandbreedtetermijn gebruikt voor het bereik dat wordt bestreken voor gegevensoverdracht tussen een bovenbereik en een lager bereik, dat wordt beheerd door de ISP-provider. Windows biedt echter bepaalde configuraties om de limiet voor de te reserveren bandbreedte te beperken.

Windows houdt standaard een bepaalde hoeveelheid bandbreedte aan voor de applicatie- en bedieningsvereisten. U kunt de reserveerbare bandbreedte beperken tot de editor voor Groepsbeleid. Hier zal ik laten zien hoe je de instellingen voor reserveerbare bandbreedte in Windows 10 kunt openen.

 1. Druk op de Windows + R sneltoets om Groepsbeleid-editor te openen vanuit de opdrachtregel Uitvoeren
 2. Typ msc in (zorg dat u bent aangemeld met een beheerdersaccount) en druk vervolgens op OK

 1. Nu zou u het venster van de lokale groepsbeleid-editor moeten zien.
 2. Navigeer door het volgende pad:

Computerconfiguratie >> Beheersjablonen >> Netwerk >> QoS-pakketplanner >> Beperkbare bandbreedte

 1. Wanneer u klikt op Beperkbare bandbreedte beperken, zou het een nieuw venster moeten openen, waar het zich in de Niet-geconfigureerde modus moet bevinden
 2. Wijzig de modus in Ingeschakeld en verlaag de bandbreedtelimiet naar nul

Methode 2

Doorspoelen de DNS-cache

Telkens wanneer u de browser opent of op internet surft, wordt DNS-resolutie gemaakt en houden uw computers deze bij. Het opslaan van deze resoluties verbetert de laadtijd van de pagina, omdat uw computer niet langer het adres van de pagina hoeft aan te vragen bij een andere computer.

Maar overwerk kan een slechte invoer bevatten die dingen vertraagt. Idealiter binnen elke 24 uur moet uw computer de DNS bijwerken en deze slechte vermeldingen automatisch verwijderen. Maar u kunt de DNS-cache ook handmatig doorspoelen, dit is hoe

 1. Open “Windows opdrachtprompt
 2. In het opdrachtprompts type in “ipconfig / flushdns”
 3. Druk op invoeren

Methode 3

Maak de map TEMP leeg

De overbevolkte map Temp kan uw browsersnelheid in de loop van de tijd verminderen. Hier ziet u hoe u de map Temp kunt verwijderen

 1. Druk op de Windows + R toets om de opdracht Uitvoeren te openen
 2. Het dialoogvenster Uitvoeren zou nu moeten verschijnen, typ %Temp% en druk op invoeren

 1. Klik met de rechtermuisknop op een van de selectie en selecteer in het menu Verwijderen

Dus er is het, je zou een hogere snelheid moeten ervaren na het maken van de bovengenoemde tweaks. Vergeet niet om de download- en uploadsnelheid te verifiëren speedtest.net.

Hoe te Versnellen Elke Internetverbinding op Windows 10 PC was last modified: december 5th, 2019 by John Harris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*