Leer Hoe te Activeren of Deactiveren Adobe Toepassingen

5 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Er zijn niet veel mensen die weten hoe ze Adobe-toepassingen moeten activeren of deactiveren. Het is voor een groot deel nuttig als u deze dingen weet. Activering is verbinding maken met een geldige gebruikerslicentie. Over het algemeen verloopt het activeringsproces automatisch wanneer u 'Aanmelden'. Hoewel u het in sommige gevallen handmatig moet doen voordat u het gebruikt. Bovendien kunt u met een enkele licentie voor Adobe-software de toepassing op twee computers installeren. Evenzo verbreekt deactivering een toepassing van een geldige gebruikerslicentie. Met deze kleine informatie besluit u al welke app u vanuit deze software wilt activeren en deactiveren.Activeer of deactiveren adobe-toepassingen

Dus hier is een artikel dat u informatie geeft over het activeren en deactiveren van Adobe-toepassingen.

Activeer Adobe-applicaties

Hieronder staan ​​de meest gebruikte apps, waarvan u zou willen weten hoe u deze kunt activeren, lees verder.

Creative Cloud, Acrobat DC

Wanneer u met Adobe, Creative Cloud, Acrobat Pro DC moet activeren, hoeft u zich alleen maar aan te melden om uw software te activeren. Start de app en kies – Help > Aanmelden (uw Adobe ID) of Aanmelden vanuit de Creative Cloud desktop-app.Hoe Adobe uitschakelen

Creative Suite 6 (CS6) en eerder

Typ voor CS6 uw wachtwoord in uw Adobe ID om u aan te melden en uw software te activeren. Doe dit binnen de eerste zeven dagen van gebruik.

De CS5.5, CS5, CS4, CS3 en eerdere activering gebeurt automatisch. Het gebeurt op het moment dat software een internetverbinding detecteert of de software u vraagt om deze te activeren tijdens de installatie. Volg de onderstaande stappen om uw software handmatig te activeren:

  1. Zorg ervoor dat uw computer is verbonden met internet.
  2. Start de applicatie.
  3. Kies – Help > Activeren (als de Optie gedimd is dan heeft u uw software al geactiveerd).
  4. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord om uw software te activeren.

(Als u nog geen Adobe-id hebt, zoekt u de optie om er een te maken. Volg de instructies op het scherm.)

Acrobat XI, X

Acrobat XI en X worden automatisch geactiveerd op het moment dat software de internetverbinding detecteert.

Als u uw software handmatig wilt activeren, kunt u altijd dezelfde instructies volgen die worden gegeven onder Creative Suite 6 en eerder.

Deactiveer Adobe-applicaties

U weet al dat deactivering een toepassing loskoppelt van een geldige gebruikerslicentie. Eenmaal gedeactiveerd, kunt u het op elk gewenst moment opnieuw activeren. U hoeft de toepassing niet te verwijderen alleen omdat u deze deactiveert. Terwijl u de software deactiveert, wilt u geen van uw psd-bestandsgegevens verliezen. Maar als u niet voorzichtig bent, bestaat de mogelijkheid om het te verliezen. Als en ooit dat gebeurt, kunt u een gedetailleerde informatieve gids lezen op a repareren PSD software.

Lees verder voor meer informatie over het deactiveren van adobe-toepassingen.

Deactiveer Creative Cloud

U kunt een Creative Cloud-app eenvoudig deactiveren door 'Afmelden'. Start een Creative Cloud-app en kies – Help > Afmelden (uw Adobe ID). U kunt zich ook afmelden bij de Creative Cloud Desktop-app. of deactiveer het apparaat vanaf uw accountpagina op adobe.com.

Deactiveer Acrobat DC

  • Abonnementsversie

Als je een Acrobat DC-abonnement hebt, hoef je alleen maar 'Uitloggen' te doen om de app te deactiveren. Start de app en kies – Help > Afmelden (uw Adobe ID). U kunt zich ook afmelden door het apparaat te deactiveren vanaf uw accountpagina op Adobe.com

  • Niet-abonnement (stand-alone) versie

Als u een zelfstandige versie van Acrobat DC zonder abonnement hebt, hoeft u zich alleen af te melden bij Acrobat om deze te deactiveren. Start de app en kies – Help > Afmelden (uw Adobe ID).

Deactiveer Acrobat XI / X, Creative Suite 6 en eerder

  1. Zorg ervoor dat uw computer is verbonden met internet.
  2. Start de applicatie
  3. Kies Help > Deactiveren
  4. Kies een van de volgende opties:

(i) Deactiveer of schort toepassing op: Met deze opties wordt de software uitgeschakeld, maar blijven de licentiegegevens op uw computer staan. Kies een van deze opties als u de software tijdelijk wilt deactiveren. Dit werkt als je van plan bent om het opnieuw te activeren op deze computer.

(ii) Permanent deactiveren: Met deze optie wordt de software gedeactiveerd en worden de licentiegegevens van uw computer verwijderd. Als u de software opnieuw op dezelfde computer wilt gebruiken, voert u het 'Serienummer' opnieuw in.

About the Author: John Harris

With a decade of experience in data recovery, John Harris, Senior Editor at Remo Software, is your go-to specialist. His focus includes partition management, Windows solutions, and data troubleshooting, delivering insightful content that serves both users and search engines. John's expertise shines through in illuminating blog posts, untangling data loss intricacies across diverse storage platforms.…