Leer Hoe te Activeren of Deactiveren Adobe Toepassingen

Er zijn niet veel mensen die weten hoe Adobe-toepassingen moeten worden geactiveerd of gedeactiveerd. Het is in grote mate nuttig als je deze dingen weet. Activering maakt verbinding met een geldige gebruikerslicentie. Over het algemeen is het activeringsproces automatisch wanneer u zich aanmeldt. Hoewel u in sommige gevallen dit handmatig moet doen voordat u het gebruikt. Bovendien kunt u met één licentie voor Adobe-software de toepassing op twee computers installeren. Op dezelfde manier verbreekt deactivering een toepassing van een geldige gebruikerslicentie. Met deze kleine informatie, beslist u al over welke app u wilt activeren en deactiveren met deze software.

Hier is een artikel met informatie over hoe u Adobe-toepassingen kunt activeren en deactiveren.

Activeer Adobe-applicaties

Hieronder staan ​​de meest gebruikte apps die je zou willen weten, dus lees verder.

Creative Cloud, Acrobat DC

Wanneer u met Adobe, Creative Cloud of Acrobat Pro DC moet activeren, meldt u zich aan om uw software te activeren. Start de app en kies – Help> Log in (uw Adobe-id) of log in vanaf de Creative Cloud-desktop-app.

Creative Suite 6 (CS6) en eerder

Voor CS6 typt u uw wachtwoord in uw Adobe-id om in te loggen en uw software te activeren. Doe dit binnen de eerste zeven dagen van gebruik.

De CS5.5, CS5, CS4, CS3 en eerdere activering gebeurt automatisch. Het gebeurt op het moment dat de software een internetverbinding detecteert of de software vraagt ​​u om deze tijdens de installatie te activeren. Volg de onderstaande stappen om uw software handmatig te activeren:

  1. Zorg ervoor dat uw computer is verbonden met internet.
  2. Start de applicatie.
  3. Kies – Help > Activeren (als de optie zwak is, hebt u uw software al geactiveerd).
  4. Meld u aan met uw Adobe-ID en wachtwoord om uw software te activeren.

(Als u nog geen Adobe-id hebt, zoekt u de optie om er een te maken. Volg de instructies op het scherm.)

Acrobat XI, X

Acrobat XI en X worden automatisch geactiveerd, op het moment dat de software de internetverbinding detecteert.

Als u uw software handmatig wilt activeren, kunt u altijd dezelfde instructies volgen die zijn beschreven onder Creative Suite 6 en eerder.

Deactiveer Adobe-applicaties

U weet al dat deactivering de verbinding verbreekt van een geldige gebruikerslicentie. Eenmaal gedeactiveerd, kunt u deze op elk gewenst moment opnieuw activeren. U hoeft de toepassing niet te verwijderen alleen omdat u deze deactiveert. Tijdens het deactiveren van de software, wil je geen van je psd-bestandsgegevens verliezen. Maar als je niet voorzichtig bent, kan er een mogelijkheid zijn om het te verliezen. Als dat ooit gebeurt, kun je een gedetailleerde informatieve gids lezen op a repareren PSD software.

Lees verder voor meer informatie over het deactiveren van de Adobe-toepassing.

Deactiveer Creative Cloud

U kunt een Creative Cloud-app eenvoudig deactiveren door ‘Afmelden’. Start een Creative Cloud-app en kies – Help > Afmelden (uw Adobe-id). U kunt zich ook afmelden bij de Creative Cloud Desktop-app. of deactiveer het apparaat van uw accountpagina op adobe.com.

Deactiveer Acrobat DC

  • Abonnementsversie

Als u een Acrobat DC-abonnement hebt, hoeft u alleen nog maar ‘Afmelden’ te selecteren om de app te deactiveren. Start de app en kies – Help> Afmelden (uw Adobe-id). U kunt zich ook afmelden door het apparaat uit te schakelen vanaf uw accountpagina op Adobe.com

  • Niet-abonnement (stand-alone) versie

Als u een zelfstandige, niet-abonnementsversie van Acrobat DC heeft, meldt u zich gewoon af bij Acrobat om deze te deactiveren. Start de app en kies – Help> Afmelden (uw Adobe-id).

Deactiveer Acrobat XI / X, Creative Suite 6 en eerder

  1. Zorg ervoor dat uw computer is verbonden met internet.
  2. Start de applicatie
  3. Kies Help > Deactiveren
  4. Kies een van de volgende opties:

(i) Deactiveer of schort toepassing op: Deze opties deactiveren de software maar behouden licentieinformatie op uw computer. Kies een van deze opties als u de software tijdelijk wilt deactiveren. Dit werkt als u van plan bent om het opnieuw op deze computer te activeren.

(ii) Permanent deactiveren: deze optie deactiveert de software en verwijdert de licentie-informatie van uw computer. Als u de software opnieuw op dezelfde computer wilt gebruiken, voert u het ‘Serienummer’ opnieuw in.

Leer Hoe te Activeren of Deactiveren Adobe Toepassingen was last modified: december 5th, 2019 by John Harris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*