Hoe te M4V Bestand Omzetten naar MP4 Video formaat

m4v bestand omzetten naar mp4

Heb je ooit geprobeerd de iPhone M4V-video af te spelen op niet-Apple-apparaten? Goed! Het heeft geen zin, omdat M4V-video niet wordt ondersteund door niet-Apple-apparaten en bovendien DRM-beveiligd zijn. Hoe kunt u dan M4V-bestanden afspelen die zijn opgenomen met uw iPhone op een niet-Apple-apparaat? Dus je moet het converteren naar een ander videoformaat dat waarschijnlijk MP4 is, omdat het wordt ondersteund door alle niet-Apple-apparaten.

Hier leggen we u uit hoe u uw iPhone M4V-video op een eenvoudige manier naar MP4-indeling converteert. Maar het punt is dat je voorzichtiger moet zijn bij het converteren van een videobestand, omdat een simpele fout kan leiden tot corruptie van het videobestand.

Opmerking: voordat u doorgaat met het conversieproces van het m4v-videobestand, is het raadzaam een ​​back-up van een videobestand te maken.

Eenvoudige methoden om M4V naar MP4 video-indeling te converteren

Methode #1- M4V converteren naar MP4 met VLC

Stap 1: Start uw VLC-mediaspeler en selecteer Media in de vervolgkeuzelijst

Stap 2: Klik vervolgens op Converteren/Opslaan in de lijst

Stap 3: U gaat naar het venster Openen media, waar u een M4V-bestand moet toevoegen om te converteren

Stap 4: Klik op de knop Converteren/Opslaan die verschijnt in uw rechterbenedenhoek

Stap 5: Wanneer Convert venster verschijnt, ga naar Instellingen en klik op Converteren keuzerondje

Stap 6: Ga vervolgens naar profiel, hier moet u MP4 instellen als uw uitvoerformaat

Stap 7: Selecteer ten slotte een locatie om uw geconverteerde bestand op te slaan

Meestal crasht de VLC-mediaspeler tijdens het conversieproces, wat kan leiden tot videocorruptie. Om beschadigde video’s te herstellen, moet u video repair tool gebruiken.

Methode #2: Bestandsextensie wijzigen

Je kunt je M4V-video hernoemen naar MP4. Het is de gemakkelijkste manier om uw M4V-videobestand te converteren. Voordat u doorgaat met het conversieproces, controleert u of uw M4V-bestand een technisch MP4-bestand is of niet. Anders zal converteren de bestandsstructuur van je M4V-bestand beschadigen en onbespeelbaar maken.

Methode #3: M4V converteren naar MP4 met HandBrake

HandBrake is een gratis en open source video-omzetter die kan worden gebruikt om elk digitaal videobestand te converteren. Ga gewoon naar de knop Bron en selecteer het bestand dat u wilt converteren. Vervolgens Output-instellingen, waar u MP4 moet instellen als uw uitvoerformaat. Zodra u op de knop Starten klikt, wordt het conversieproces gestart.

Er zijn veel methoden die kunnen worden gebruikt om uw M4V-video naar MP4-formaat te converteren. Maar zoals gezegd, moet je tijdens het converteren zorgvuldiger zijn. Als een van deze methoden leidt tot videocorruptie, wat leidt tot een niet-afspeelbaar video-bestand. Als dat gebeurt, moet u misschien een derde partij krijgen video repareren software en repareer het. Remo MOV Reparatie tool is een dergelijke tool die MOV- of MP4-videobestanden in enkele eenvoudige stappen kan repareren. Begin dus nooit aan dergelijke problemen, voordat u een optie selecteert, moet u ervoor zorgen dat deze klopt.

 

Hoe te M4V Bestand Omzetten naar MP4 Video formaat was last modified: December 9th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*