Hoe te M4V Bestand Omzetten naar MP4 Video formaat

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan
m4v bestand omzetten naar mp4

Heb je ooit geprobeerd iPhone M4V-video af te spelen op niet-Apple-apparaten? We zullen! Het heeft geen zin, omdat M4V-video niet wordt ondersteund door niet-Apple-apparaten en bovendien DRM-beveiligd is. Hoe kunt u dan M4V-bestanden afspelen die zijn opgenomen met uw iPhone op een niet-Apple-apparaat? Je moet het dus converteren naar een ander videoformaat, waarschijnlijk MP4, omdat het wordt ondersteund door alle niet-Apple-apparaten.

Hier leggen we u uit hoe u uw iPhone M4V-video op een eenvoudige manier naar MP4-indeling kunt converteren. Maar het punt is dat je voorzichtiger moet zijn bij het converteren van een videobestand, omdat een simpele fout kan leiden tot corruptie van het videobestand.M4v omzetten naar Mp4.

Opmerking- Voordat u doorgaat met het conversieproces van m4v-videobestanden, is het raadzaam een back-up van het videobestand te maken.

Eenvoudige methoden om Convert M4v naar Mp4 video format-

Methode #1- M4v Converteren naar Mp4 met VLC

Stap 1: Start uw VLC-mediaspeler en selecteer Media in de vervolgkeuzelijst

Stap 2: Klik vervolgens op Convert/Save uit de lijst

Stap 3: U gaat naar het venster Open Media, waar u een M4V-bestand moet toevoegen om te converteren

Step 4: Klik op Convert/Save knop die in je rechterbenedenhoek verschijnt

Stap 5: Wanneer het venster Converteren verschijnt, gaat u naar Instellingen en klikt u op Convert Radio knop

Stap 6: Ga vervolgens naar profiel, hier moet je MP4 instellen als je uitvoerformaat
Stap 7: Selecteer ten slotte een locatie om uw geconverteerde bestand op te slaan

Meestal crasht de VLC-mediaspeler tijdens het conversieproces, wat kan leiden tot videocorruptie. Om beschadigde video te repareren, moet je gebruiken video repair tool.

Methode #2: Bestandsextensie wijzigen

U kunt uw M4V-video hernoemen naar MP4. Het is de gemakkelijkste manier om uw M4V-videobestand te converteren. Controleer voordat u doorgaat met het conversieproces of uw M4V-bestand technisch gezien een MP4-bestand is of niet. Anders zal het converteren de bestandsstructuur van uw M4V-bestand beschadigen en het onspeelbaar maken.

Methode #3: M4V converteren naar MP4 met HandBrake

HandBrake is een gratis en open source video-omzetter die kan worden gebruikt om elk digitaal videobestand te converteren. Ga gewoon naar Source en selecteer het bestand dat u wilt converteren. Volgende, Output settings waar u MP4 moet instellen als uw uitvoerformaat. Zodra u klikt op Start knop, het start het bestandsconversieproces.M4v bestanden omzetten naar Mp4

Er zijn veel methoden die kunnen worden gebruikt om uw M4V-video naar MP4-indeling te converteren. Maar zoals hierboven gezegd, je moet voorzichtiger zijn tijdens het converteren. Als een van deze methoden resulteert in videocorruptie, wat leidt tot een onafspeelbaar videobestand. Als dat gebeurt, moet u mogelijk videoherstelsoftware van derden aanschaffen en repareren.Remo Video Repair Tool is zo'n tool die MOV, MP4, AVI en andere videobestanden met bestandsindelingen in een paar eenvoudige stappen kan repareren. Kom dus nooit in dergelijke problemen, voordat u een optie selecteert, moet u ervoor zorgen dat deze correct is

About the Author: Remo Software