Hoe te Oplossen “Onbekende JPEG Formaat” Fout

3 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Oké, voordat we deze fout of liever een probleem aanpakken, kunnen we deze vraag beantwoorden: wat weten we over het bestandsformaat JPEG?

Afgezien van het feit dat JPEG staat voor “Joint Photographic Experts Group”, de meesten van ons weten niet hoe en waar een JPEG-bestand nuttig voor ons is. Nou, laat me het antwoord in het kort voor je samenvatten. Het JPEG-bestandsformaat wordt gebruikt waar een kleinere bestandsgrootte een grotere prioriteit heeft in vergelijking met de kwaliteit van de foto. Het wordt gebruikt voor stilstaande beelden, voor het schaduweffect (licht en donker), voor beelden uit de echte wereld, enz. Dit bestandsformaat is compatibel met de meeste platforms, inclusief de systemen met Mac OS. Het is ook compatibel met de meeste webbrowsers en afbeeldingseditors.Onbekende JPEG-format bestand

Nu terugkomend op het probleem, d.w.z. de foutmelding "onbekend JPEG-formaat".

Als uw JPEG-bestandsformaat beschadigd is, is het waarschijnlijk dat ze ook ontoegankelijk zijn. Voor professionele fotografen of voor mensen die van foto's leven, is deze situatie niet minder dan een nachtmerrie. Blijkbaar wordt dit foutbericht weergegeven wanneer een JPEG-bestand om de een of andere reden beschadigd raakt. Zelfs als u de afbeelding probeert te openen met behulp van een andere verkenner of een afbeeldingsviewer, zult u dezelfde fout opnieuw tegenkomen!

Het is tijd om licht te werpen op hoe u deze "onbekende JPEG-indeling" -fout kunt oplossen.

  • Een van de vereenvoudigde manieren om dit probleem op te lossen, is door het corrupte JPEG-bestand te hernoemen. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de JPEG-bestanden en klikt u op hernoemen.JPEG bestanden herstellen

Let op: verander de naam, maar verander de bestandsextensie niet..

  • Gebruik een hulpmiddel voor het bewerken van afbeeldingen en wijzig vervolgens de bestandsnaam. Nogmaals, behoud de bestandsextensie.
  • Gebruik een reparatietool van een derde partij om het beschadigde jpeg bestanden herstellen. Dit is een volledige manier om de beschadigde JPEG-bestanden te herstellen en toegankelijk te maken. Lees meer over hoe herstellen ik verwijderde jpg bestanden.

About the Author: Remo Software