Reparatie Windows Update Fout

Windows Update voegt extra functies toe of upgradet bestaande functies op uw Windows-besturingssysteem, zoals verbeterde beveiliging, enz. In sommige gevallen kan het updaten van Windows echter moeilijk zijn vanwege enkele fouten of problemen.

Hier is een gedetailleerde gids voor het oplossen van Windows Update-fouten met de meest betrouwbare methoden voor probleemoplossing. Volg deze gids om Windows Update-fouten op te lossen als u een van de volgende Windows Update-foutcodes bent tegengekomen, zoals 0x0xc1900223223, 0x8007000E, 0x80240034, 0x80242006, 0x80240438, 0x80244018, 0x80D02002, enz. Tijdens het bijwerken van uw Windows 10, 7 en 8.1

Hoe Repareren Windows Update Fout?

De volgende 10 methoden om de Windows-updatefout op te lossen, worden grofweg ingedeeld in 3 categorieën:

Herstel Windows Update-fouten met Basic Troubleshooter.

Herstel Windows Update-fouten als gevolg van softwareconflicten.

Herstel Windows Update-fouten veroorzaakt door corruptie.

Herstel Windows Update-fouten met Basic Troubleshooter

Methode 1: voer de Windows-probleemoplosser uit om de Windows Update-fout te herstellen

U kunt de probleemoplosser voor Windows Update uitvoeren om Windows Update-fouten op te lossen. Dit doet wonderen, vooral tijdens het updaten van uw Windows 10, Windows 7 of Windows 8.1.

Er zijn 2 methoden beschikbaar waarmee u Windows Troubleshooter kunt uitvoeren:

Probleemoplosser Methode 1:

Downloaden Windows Troubleshooter > Dubbelklik op Windows Troubleshooter > Volg nu de self-explanatory instructions voorzien in de wizard om problemen met Windows 7 Update op te lossen.

Als de fout niet op het juiste moment is opgelost, zal de Windows-update de computer vertragen.

Probleemoplosser Methode 2:

 1. Ga naar Settingsen selecteer Update and Security
 2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Open.
 3. Onder Update and Security selecteer Troubleshoot
 4. Klik op Windows Update en klik Run de probleemoplosserRun Windows Troubleshooter To Fix Windows Update Error

De bovenstaande methode helpt u bij het oplossen van problemen met de Windows 10-update.

Methode 2: Maak interne harde schijf vrij

Windows Update-fout kan optreden als gevolg van onvoldoende schijfruimte op de computer. Voordat u uw Windows-besturingssysteem bijwerkt, is het raadzaam ervoor te zorgen dat uw computer voldoende interne ruimte op de harde schijf heeft.

De volgende opslagruimte is de minimale vrije schijfruimte die nodig is om de onderstaande versie van het Windows-besturingssysteem te upgraden:

32-bit OS 16 GB vrije ruimte
64-bit OS 20 GB vrije ruimte

Notitie: Als de opslagruimte van uw computer zelfs na het vrijmaken van schijfruimte onvoldoende is, kunt u een USB-station plaatsen om uw Windows-computer bij te werken.

Methode 3: Start uw computer opnieuw op om geïnstalleerde updates toe te passen

Het wordt vaak opgemerkt dat uw Windows Update pas weerklinkt als u uw computer opnieuw opstart. Om de Windows Update-fout te herstellen, moet u uw computer opnieuw opstarten.

Hoe start ik Windows opnieuw op?

Klik op Windows Start knop> Klik vervolgens op Power knop> Selecteer nu Update and restart of Update and shut down.

Notitie: Zorg ervoor dat u al uw werk hebt opgeslagen voordat u Windows 10 opnieuw start.

Methode 4: Update Apparaatbeheer om de Windows Update-fout te herstellen

Ga naar het Control Panel Device manager > Zoek nu elk apparaat met een yellow exclamation mark rechtsaf ernaast (Notitie: Selecteer elke categorie door op de pijl naar rechts te klikken om de lijst met apparaten te bekijken)> Klik met de rechtermuisknop op de apparaatnaam> Klik nu op Stuurprogramma bijwerken of Apparaat verwijderen om de Windows 10 Update-fout te herstellen.

Repareren Windows Update Fout Veroorzaakt door Softwareconflicten

Methode 5: De naam van softwaredistributiemappen wijzigen

De back-upmap voor Softwaredistributie bevat alle tijdelijke Windows Updates-bestanden. Door de naam van de Softwaredistributiemap te wijzigen, kunnen Windows Update-fouten worden verholpen.

 1. Type cmd in het zoekvak van Windows
 2. Klik nu met de rechtermuisknop op Command Promptselecteren Run as administrator. Run Command Prompt as Administrator
 3. Typ de volgende opdrachten bij het Command Prompt afzonderlijk en druk op Enter. Zorg ervoor dat u de onderstaande opdrachten een voor een typt.
 4. net stop bits
 5. net stop wuauserv
 6. ren %systemroot%\softwaredistribution softwaredistribution.bak
 7. ren %systemroot%\system32\catroot2 catroot2.bak
 8. net start bits
 9. net start wuauserv

Nadat u het bovenstaande hebt voltooid, sluit u het opdrachtpromptvenster en start u uw Windows-computer opnieuw op.

Methode 6: Verwijder hulpprogramma van derden

Soms kunnen incompatibele beveiligingssoftware van derden, zoals antivirusprogramma’s, pc-optimizers een Windows Update-fout veroorzaken. Om dit probleem op te lossen, kunt u uw antivirussoftware tijdelijk verwijderen om te zien of u uw Windows 10 succesvol kunt bijwerken of niet.

Notitie: Het wordt altijd aanbevolen om legitieme software van derden te gebruiken om problemen met de Windows 10-update te voorkomen.

Reparatie Windows Update Fout Veroorzaakt door Corruptie

Methode 7: Voer chkdsk uit om de harde-schijffout te herstellen:

 1. Type Command Promptin het zoekvak van Windows.
 2. Selecteer nu het command prompten laat het toe Run as Administrator.
 3. Type chkdsk/f Cin het opdrachtpromptvenster.
 4. Raken Enter en wacht tot het chkdsk-proces is voltooid.
 5. Nu, restart jouw computer.

Methode 8: Herstel van corrupte systeembestanden met behulp van de SFC-opdrachttool om de Windows Update-fout te herstellen

 1. Typ Command Prompt en selecteer het vervolgens uit het gegeven resultaat.
 2. Typ nu DISM.exe / Online / Cleanup-image / Restorehealth
 3. Druk op Enter.

Notitie: Het wordt aanbevolen om deze methode alleen uit te voeren als u voldoende ervaring heeft met het werken met de opdrachtregel.

Methode 9: Windows opnieuw installeren

Resetten of Windows opnieuw installeren besturingssysteem kan u helpen de Windows Update-fout op te lossen als de bovenstaande methoden uw Windows Update-fout niet konden oplossen.

Notitie: Zorg ervoor dat u een back-up maakt van al uw belangrijke bestanden voordat u uw Windows-computer opnieuw installeert. In het geval dat u uw gegevens bent kwijtgeraakt omdat u geen back-up hebt gemaakt voordat u het Windows-besturingssysteem opnieuw installeert, gebruik dan Remo Recover-software.

Maak gebruik van Remo Recover software naar verloren of verwijderde gegevens terughalen na het opnieuw installeren van het Windows-besturingssysteem. Deze tool heeft een Deep Scan functie die gegevens van uw computer sector voor sector scant en herstelt. Deze tool kan meer dan 300 bestandsindelingen herstellen, zoals foto’s, video’s, audio, tekstbestanden, enz. Uit verschillende scenario’s voor gegevensverlies, zoals verloren gegevens door het opnieuw installeren van Windows, Windows upgraden, formatteren, enz.

Methode 10: Windows upgraden naar de nieuwste versie

De eenvoudigste manier om de Windows 7 Update-fout op te lossen, is door Windows te upgraden naar de nieuwste Windows-versie. Windows 10 is het nieuwste Windows-besturingssysteem dat wordt geleverd met geavanceerde functies en betere beveiliging waardoor gebruikers kunnen werken zonder Windows Update-fouten.

Gevolgtrekking:

Dit artikel heeft u volledige informatie gegeven over het oplossen van Windows Update-fouten in uw Windows 10, 7 en 8.1. Daarnaast kan het Windows Update-probleem worden opgelost door de externe schijf van uw computer, zoals een pen drive, geheugenkaart, enz., Die niet nodig is om basisfuncties van de computer uit te voeren, uit te werpen. Het verkeerd uitvoeren van methoden zoals het opnieuw installeren of upgraden van Windows kan echter gegevensverlies veroorzaken. Maak in dergelijke tijden gebruik van de Remo Recover-tool om eenvoudig gegevens te herstellen.

Reparatie Windows Update Fout was last modified: november 26th, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*