Repareren Video Foutcode 0xc10100be

8 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Hebt u in aanraking met de Dit bestand is niet afspeelbaar - 0xc10100be fout bij het afspelen van een video op uw computer? Gelukkig is het een veel voorkomende fout en hoef je je geen zorgen te maken over het niet-afspeelbare videobestand. 0xc10100be-fout wordt weergegeven wanneer de gebruiker onlangs een video van zijn telefoon naar de computer heeft overgedragen, toepassingsbestanden van de mediaspeler mist of niet-ondersteunde codecs. De redenering en factoren die tot de 0xc10100be-fout leiden, worden in de volgende sectie in detail uitgelegd. Het wordt ten zeerste aangeraden om geen gebruik te maken van tijdelijke oplossingen of online reparatiehulpmiddelen totdat u volledig op de hoogte bent van het proces dat u probeert uit te voeren.

Veel gebruikers hebben beweerd dat de fout 0xc10100be in het videobestand niet ernstig is, aangezien het probleem snel kan worden verholpen met behulp van enkele gratis en effectieve methoden. Als u de onderstaande methoden volgt, worden 0xc10100be-fouten zeker opgelost. Maar laten we eerst de reden achter de videofout 0xc10100be in detail bekijken.

Voordat u doorgaat met het oplossen van de 0xc10100be-fout met verschillende methoden, controleert u of het vereiste codec-pakket en de mediaspeler aanwezig zijn. Zo ja, ga dan snel naar het gedeelte Fix 0xc10100be met behulp van videoreparatiesoftware om tijd te besparen. Aangezien de meeste van de onderstaande oplossingen alleen kunnen proberen de verouderde mediaspeler te repareren of de vereiste codecs te installeren. Problemen zoals videocorruptie kunnen alleen worden opgelost met een professionele videoreparatietool.

Wat leidt tot 0xc10100be videofout?

U moet een 0xc10100be-fout zijn tegengekomen vanwege een van de onderstaande oorzaken. Zorg ervoor dat u deze zorgvuldig leest om dergelijke fouten in de toekomst te voorkomen.

  1. Niet ondersteund bestandstype
  2. Onjuiste bestandsextensie
  3. Ontbrekende codec-bestanden
  4. Beschadigd videobestand
  5. Kopieerbeveiligingsfunctie inschakelen in WMP
  6. Ontbrekende componenten van de WMP-applicatie

U moet het al bedacht hebben dat u, om de 0xc10100be-fout op te lossen, moet handelen volgens de hierboven genoemde redenen. Lees het volgende gedeelte om te weten hoe u foutcode 0xc10100be kunt oplossen.

Hoe Repareren Video Foutcode 0xc10100be?

U kunt de foutcode 0xc10100be oplossen door een juiste bestandsextensie, bestandstype, Codec-bestand toe te voegen of door de kopieerbeveiligingsfunctie in WMP uit te schakelen. Het wordt echter aanbevolen om gebruik te maken van professionele video reparatie software om de veiligheid, beveiliging en originaliteit van het videobestand te behouden.

Als u gebruik maakt van verdachte online tools, treden problemen op zoals MOV-bestand geen video, stotteren en audio-videosynchronisatie. Remo video-reparatietool is zo'n software die is gebouwd met een alleen-lezen algoritme. Dit betekent dat de tool een kopie van uw originele videobestand maakt en werkt met de kopie-versie.

Notitie: Het uitschakelen van de Rip-functie in Windows Media Player wordt alleen geadviseerd als u de 0xc10100be-fout bent tegengekomen in een WMP-toepassing.

Verschillende Methoden om Reparatie Video Foutcode 0xc10100be

Schakel de kopieerbeveiligingsfunctie uit in Windows Media Player

Gebruikers die met deze fout worden geconfronteerd op Windows Media Player, moeten deze tijdelijke oplossing proberen. Deze oplossing heeft veel WMP-gebruikers geholpen om het probleem snel op te lossen. Volg gewoon de onderstaande stappen om deze functie uit te schakelen.

Stap 1: Open de Windows Media Player-applicatie, klik op Organize > Options…

Stap 2: Overschakelen naar Rip Music Tab uit het Options venster.

uncheck this to solve the 0xc10100be error

Stap 3: Vink uit de Rip CD automatically optie onder het Formaatvak en klik op OK.

Sla de wijzigingen op en start de mediaspeler opnieuw op, de 0xc10100be-fout wordt verholpen.

Installeer WMP opnieuw om 0xc10100be videofoutcode te repareren

Als de video niet wordt afgespeeld, zelfs niet nadat u de kopieerbeveiligingsfunctie hebt uitgeschakeld, verwijdert u de Windows Media Player-applicatie en installeert u deze opnieuw. Met deze tijdelijke oplossing wordt een bijgewerkte versie van de applicatie en codecbestanden gedownload en geïnstalleerd.

Fix 0xc10100be-fout bij gebruik van VLC Media Player

Gebruikers van VLC Media Player kunnen de snelle oplossing proberen die beschikbaar is in de speler. Maak een kopie van uw 0xc10100be-foutvideo en volg de onderstaande stappen.

Stap 1: Right-click op de kopie-versie en hernoem het met .avi bestandsformaat.

Stap 2: Vanuit de menubalk, klik op Tools > Preferences > Input / Codecs tabblad.

convert your video to .avi format and set to always fix in VLC to fix video error codes

Stap 3: Kies de Always Fix optie in de Damaged or incomplete AVI file kolom en sla de wijzigingen op.

Start de VLC-mediaspeler opnieuw en probeer de video 0xc10100be te openen. Er wordt een venster weergegeven waarin staat dat deze video moet worden hersteld. Geef toestemming en wacht tot de VLC het videobestand tijdelijk heeft hersteld. Zodra het is voltooid. Uw videobestand wordt hersteld.

Dit is echter een tijdelijke oplossing waardoor de video alleen in de VLC-toepassing kan worden afgespeeld. Overbodige tijdelijke oplossingen zullen de videokwaliteit of het hele videobestand schaden.

Notitie: U kunt ook de VLC-mediaspeler gebruiken om de videobestandsextensie te converteren. Door videobestanden om te zetten naar gangbare bestandstypen zoals MP4, MOV, MPEG, enz., Kan uw mediaspeler de videogegevens sneller lezen.

Repareren Video Foutcode 0xc10100be Gebruiken Video Reparatie Software

Remo Video Repair-software garandeert nul compressies in de kwaliteit zodra de video is hersteld. U kunt ook gebruik maken van de gratis preview-functie om het vaste videobestand te bekijken voordat u doorgaat met opslaan. De tool is zeer gebruiksvriendelijk en de richtlijnen tijdens het reparatieproces maken het zelfs voor de meest beginnende gebruiker gemakkelijk. De methode van 3 klikken om te repareren houdt het reparatieproces snel en eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om de 0xc10100be-fout op te lossen met behulp van de Remo video-reparatietool.

Download, installeer en start Remo Video Repair Software op uw computer. Zorg ervoor dat de foutvideo 0xc10100be ook aanwezig is op de computer waarop de tool wordt geïnstalleerd.

download to fix the 0xc10100be video error on Mac
download to fix the 0xc10100be video error on Mac
click on Select File to choose the video which is prompting 0xc10100be error

Stap 1: Klik op Select File and browse for your 0xc10100be error video file.

Notitie: Als uw 0xc10100be-foutvideobestand van het MOV- of MP4-bestandstype is, moet u een gezond referentiebestand aan de toepassing leveren.

Stap 2: Klik op Repair en wacht tot het videoreparatieproces is voltooid.

Once the 0xc10100be video error is foxed, click on Preview to verify your video file before proceeding to save

Stap 3: Zodra de 0xc10100be-video is hersteld, klikt u op het Preview knop om de kwaliteit van het gerepareerde videobestand te verifiëren en analyseren.

Als u tevreden bent met het reparatieproces en de interface van de tool, gaat u verder met de verdere stappen om de gerepareerde video op de gewenste locatie op te slaan. Zelfs als er grote problemen zijn met de niet-afspeelbare video, zal de Remo video-reparatietool het in een mum van tijd repareren en u een voorbeeld geven. Lees de volgende methode als u problemen ondervindt met het codec-pakket van uw speler.

Hoe codecs op Windows Media Player bijwerken?

Zorg ervoor dat u de laatste versie van Windows Media Player heeft geïnstalleerd en volg de onderstaande stappen.

Stap 1: Open de WMP-applicatie en klik op Tools > Options > Player.

Stap 2: Controleer de Download codecs automatically box en klik op OK.

Stap 3: Speel de 0xc10100be-video af en als de speler vraagt om het nieuwste codecpakket te installeren, klikt u op Install.

Als u een andere mediaspeler gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want de codec-pakketten kunnen van echte websites worden gedownload. Packs zoals K-Lite zijn geladen met veel codecs waarmee bijna elk videobestand kan worden afgespeeld.

Conclusie:

Met de hierboven gegeven verschillende methoden, moet u de videofout 0xc10100be inmiddels hebben opgelost. Als u vragen heeft over Remo video reparatie tool, neem dan gerust contact op met het technische team van Remo Software.

About the Author: Remo Software