Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

SD Kaart Alleen Lezen

Je hebt een paar bestanden naar je SD-kaart gekopieerd, ineens zie je een melding “The Disk is Write Protected”. Andere gevallen, zoals het proberen om documenten te openen die op de SD-kaart zijn opgeslagen, en u krijgt dezelfde melding.

Op andere apparaten zoals camera’s of telefoons, als de SD-kaart is vergrendeld, ziet u een melding dat opslag is ingesteld op privé.

Dit gebeurt wanneer de SD-kaart is ingesteld op alleen-lezen, dus hier is hoe u de sd kaart alleen lezen wijzigen.

Hoe te Repareren als de Schijf is Tegen Schrijven Beveiligd?

Over het algemeen raden de meeste discussieforums in dit scenario gebruikers aan om alleen de SD-kaart te formatteren. Echter, wanneer de SD-kaart is ingesteld op alleen-lezen, je kan SD kaart niet formatteren.

In dergelijke situaties is de enige manier om het te repareren door de schrijfbeveiliging op de SD-kaart uit te schakelen. In feite zal deze alleen-lezen-fout ook optreden op alle soorten opslagstations, zoals USB-drives, interne, externe harde schijven en zelfs op tegen schrijven beveiligde mappen.

De volgende methoden leggen uit hoe u de SD-kaart kunt wijzigen vanuit de alleen-lezen-modus. Dezelfde informatie kan ook worden gebruikt om deze fouten op verschillende opslagstations op te lossen.Micro SD kaart alleen lezen wijzigen

Ontgrendel de SD Kaart Alleen Lezen Wijzigen

Op alle full-size SD-kaarten is een fysieke schakelaar of een inkeping aanwezig die kan worden gebruikt om de SD-kaart te vergrendelen. Door die inkeping in de richting van het slot in de aangegeven richting (die op de SD-kaart wordt aangegeven) te draaien, wordt de SD Kaart Alleen Lezen.

Om het alleen-lezen-kenmerk te wijzigen, hoeft u alleen de inkeping in de tegenovergestelde richting te verplaatsen. Dit lost het alleen-lezen probleem op de SD-kaart op.

Toch hebben niet alle opslagschijven een fysieke vergrendeling. Bijvoorbeeld micro SD-kaarten of USB-drives. In dergelijke apparaten worden alleen-lezen attributen intern ingesteld. Hieronder volgt de manier om het alleen-lezen-kenmerk te wijzigen met uw computer.

Wijzig het Alleen-Lezen-Kenmerk met Behulp van Schijfonderdeel

Als de SD-kaart intern is vergrendeld om alleen te lezen, moet u het schijfgedeelte gebruiken om deze te wijzigen. Het proces is echter lastig. Als er cruciale bestanden op de SD-kaart staan, wordt het ten zeerste aangeraden om een back-up van de inhoud van de SD-kaart te maken.Bestand alleen lezen uitschakelen.

Tegelijkertijd, wanneer een SD is ingesteld op alleen-lezen, worden alle wijzigingen op de schijf beperkt. Wat betekent dat u de bestanden niet eens van de schijf kunt kopiëren.

In zo’n ellendige situatie is Remo Recover de enige tool die u kan helpen de gegevens van een tegen schrijven beveiligde schijf te herstellen. Maak daarom gebruik van Remo om een back-up te maken. Nadat de back-up is gemaakt, kunt u de onderstaande stappen volgen om de alleen-lezen kenmerken te wijzigen.

Notitie: In de volgende sectie vindt u de stappen om een back-up van uw alleen-lezen-station te maken.

Stappen om de Alleen-Lezen Attributen te Wijzigen met Behulp van Schijfonderdeel

Notitie: Gebruik een beheerdersaccount om het alleen-lezen attribuut te wijzigen met diskpart

  • Tik op Win + R om het hulpprogramma Run te openen, type “diskpart” en druk op enter

using disk part to fix read only error

  • Voer het volgende commando in “list disk” druk op Enter

list disk command

  • Ga nu naar binnen “select disk #” in plaats # voer het nummer van de zorgschijf in (in mijn geval is dit “selecteer schijf 0”)

select disk 0

  • U kunt herkennen schrijfbeveiligde schijfmet behulp van opslaggrootte met genoemd rechts ernaast
  • Voer ten slotte de opdracht in “attributes clear disk read-only” om de alleen-lezen attributen op de SD-kaart te wijzigen

clear attribute read only

Om eerlijk te zijn, kan dit proces worden gebruikt om alleen-lezen attributen op een opslagstation te verwijderen. Tegelijkertijd moet u niet vergeten dat dit een complex proces is. Als u verkeerde opdrachten gebruikt, kunt u alle gegevens op de schijf wissen.

Dit is de reden waarom u een back-up moet maken voordat u het diskpart-commando gebruikt. Sinds jou kan bestand niet verwijderen van alleen lezen SD kaart en het maken van een back-up is slechts een kans. Daarom heb je een tool nodig om de gegevens van SD-kaarten zoals Remo te herstellen. In de volgende sectie vindt u de stappen om een back-up te maken in de volgende sectie.

Hoe Maak je een Backup van een SD Kaart Alleen Lezen?

Remo Recover is gerenommeerde herstelsoftware die gegevens van elk type opslagstation kan herstellen. Aangezien u bestanden niet rechtstreeks van een tegen schrijven beveiligde SD-kaart kunt kopiëren, heeft u Remo nodig om er gegevens uit te extraheren. Remo heeft een unieke functie waarmee u een exact beeld kunt maken van uw alleen-lezen setstation. Hier is hoe je het doet

Download Remo Recover to recover photos and other files for free Download Remo Recover to recover deleted files for free

  • Lancering Remo Software en selecteer het Recover Partitionsoptie
  • Selecteer het alleen-lezen set-station (dit kan een SD-kaart, USB-station of harde schijf zijn)

creating a backup of the write protected drive

  • U herkent de schijf aan de hand van de opslaggrootte die onder aan het scherm duidelijk wordt weergegeven
  • Zodra het station is geselecteerd, klikt u op de optieknop (3 strepen in de rechterbovenhoek) en selecteert u de optie afbeeldingsbestand opslaan

creating image of the read only drive

  • Selecteer een veilige locatie in het venster Opslaan als en sla het afbeeldingsbestand op

saving the backup file from read only drive

Nu u een back-up van de SD-kaart hebt gemaakt, kunt u elke andere methode gebruiken om de alleen-lezen op de SD-kaart te wijzigen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 400

Geef een reactie