Uitzetten Ongewenste Windows 10 Apps die op de achtergrond draaien

In de drukke wereld van vandaag is het altijd leuk om een ​​melding te ontvangen van een nieuwe e-mail of een wekker die je herinnert aan een afspraak. Ja, Windows 10 heeft deze geweldige functie om deze apps op de achtergrond te gebruiken. Deze apps worden bijgewerkt met live-tegels en ze besparen u tijd om te wachten op nieuwe gegevens. Toegegeven, het heeft een heleboel dingen gemakkelijk gemaakt en sommige apps moeten op de achtergrond worden uitgevoerd. Maar moeten alle apps op de achtergrond actief zijn? Is dat echt nodig? Ik bedoel hoeveel van de batterij leegraakt met al deze apps op de achtergrond.

Het is overduidelijk dat het een zorg is geweest, vooral wanneer je werk vastloopt omdat de batterij leegraakt. Maar wat als u zou kunnen dat de belangrijke vereiste apps op de achtergrond blijven draaien en alle andere apps kunnen worden gestopt. Nou, dit zou de batterij zeker langer laten werken. Maar is het mogelijk om dit te doen? Ja maar hoe? Nieuwsgierig om te weten blijf dan het artikel lezen.

Het stoppen van Windows 10-apps op de achtergrond wordt uitgevoerd:

Het is vrij eenvoudig, dus volg deze eenvoudige stappen en je kunt voorkomen dat alle ongewenste apps op de achtergrond worden uitgevoerd.

1. Ga naar start en klik op Instellingen.

 

2. Klik in het venster Instellingen op Privacy.

3. Klik in het Privacy-venster aan de linkerkant van de lijst van dat venster onderaan op Achtergrond Apps.

 

4. Aan de linkerkant van het venster verschijnt een lijst met alle apps die op de achtergrond worden uitgevoerd. Naast apps is een AAN / UIT-schakelaar. Houd er rekening mee dat standaard elke app op dit moment is ingeschakeld. Dus je zult ze UIT moeten zetten.

 

5. Zoals eerder vermeld, kun je kiezen welke app je op de achtergrond wilt gebruiken en ja, apps zoals e-mail, wekker, agenda zijn belangrijk, maar je kunt altijd apps uitschakelen zoals snoep crush, muziek apps enz.

Conclusie: nu u de ongewenste apps uitzet en de belangrijke nodig hebt, is de leegloopsnelheid van de batterij zeker verminderd.

Als je intussen aan het experimenteren bent met een paar instellingen en je bent het verlies van bestanden tegengekomen of de drive onbedoeld geformatteerd, onthoud dan dat verwijderde bestanden terughalen desktop is mogelijk.

 

Uitzetten Ongewenste Windows 10 Apps die op de achtergrond draaien was last modified: december 6th, 2019 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*