Verwijderde Opname Terughalen

6 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Ik ben al mijn audio- en video-opnamen op mijn SD-kaart kwijt, terwijl ik een paar ongewenste bestanden aan het verwijderen was om meer gegevens te kunnen bevatten. Het bevatte veel audio- en video-opnamen van WhatsApp, Skype en belangrijke oproepopnames. Is er een manier om verwijderde opname te herstellen?

Remo herstellen is de meest aanbevolen tool om verwijderde of verloren audio-opnames veilig te herstellen. Ontworpen met een geavanceerd algoritme dat speciaal is gemaakt om audiobestandstypen zoals mp3, amr, aac, wma, wav, enz. Te herstellen. Afgezien van opnames, kunt u meer dan 300 bestandstypen herstellen met behulp van Remo herstellen software. Download nu!

free-download-for-win
free-download-for-mac

Dit is een tijdperk waarin smartphones zich voortdurend ontwikkelen. Deze apparaten kunnen nu enorme hoeveelheden audio-opnamen opnemen en opslaan. De informatie die is opgeslagen in deze opnames is niet alleen beperkt tot entertainment. De opnames kunnen ook worden gebruikt om belangrijke oproepopnames, audioboeken, tutorials en vele andere informatieve opnames op te slaan.

Deze opnames kunnen om verschillende redenen worden gewist, zoals per ongeluk wissen, formatteren, virusinfectie en nog veel meer. Ongeacht het verlies van gegevens, zult u na het lezen van dit artikel in staat zijn om verwijderde opname herstellen met succes.

Hoe worden gespreksopnames verwijderd?

Uw telefoonopnames kunnen op honderden manieren verloren gaan. Soms kan het een opzettelijke verwijdering zijn, maar u realiseert zich later dat u de opnamen nodig hebt, maar meestal is het een onbedoelde verwijdering.

Over het algemeen zijn er een paar veelvoorkomende manieren om gespreksopnames te verliezen. Als u zich hiervan bewust bent, kunt u soortgelijke situaties in de toekomst voorkomen.

  1. Corruptie is het gevolg van de installatie van een kwaadaardige applicatie van derden die toegang heeft tot telefoonopnamen.
  2. Je Android terugzetten naar de fabrieksinstellingen zonder rekening te houden met het feit dat de actie ook je opnamen zal wissen
  3. Virussen op je telefoon
  4. Per ongeluk daadwerkelijke verwijdering van de gespreksopnames.

Kan ik Verwijderde Gespreksopnames Herstellen?

Ja, u kunt alle audio-opnamen die zijn verwijderd of verloren van uw opslagapparaat herstellen. Dit komt omdat het verwijderde of verloren audiobestand niet onmiddellijk van uw apparaat wordt gewist, in plaats daarvan wordt de geheugenruimte gemarkeerd als klaar om te worden overschreven. Stop daarom met het gebruik van het opslagapparaat waarvan u verwijderde opnames wilt herstellen en gebruik een professioneel audio terughalen tool om veilig herstel van audio-opnames te garanderen.

Hoe Verwijderde Oproep/Spraakopnamen Herstellen?

Download en installeer Remo herstellen Software, sluit de SD-kaart aan waarvan u audio-opnames wilt herstellen. Start de tool, klik in het hoofdscherm op Recover Files en selecteer de SD-kaart om de verwijderde opname te herstellen en klik op Scan. Nadat het scanproces is voltooid, worden de herstelde gegevens weergegeven in File Type View en Data View. Dubbelklik op de bestanden om Preview hen. Klik ten slotte op Save en zoek naar een locatie om de herstelde opnames op te slaan.

Media-opnameformaten die kunnen worden hersteld door Remo herstellen

AMR (Adaptief codecbestand met meerdere snelheden)AMR is ontwikkeld door Ericsson en is een opnameformaat dat wordt gebruikt om gesprekken op mobiele telefoons op te nemen.
AAC (Geavanceerde audiocodering)Dit is veel geavanceerder in vergelijking met de MP3-formaten. Het is het standaardformaat dat wordt gebruikt in YouTube, Android en iTunes
WMA (Windows Media Audio)WMA is ontwikkeld door Windows en is een gecomprimeerd formaat met verlies dat veel wordt gebruikt op alle Windows-platforms.
MP3De meest populaire van alle audiobestandsindelingen is de MP3. Het is een compressieformaat met verlies dat voornamelijk is ontwikkeld om de bestandsgrootte te verkleinen en de audiokwaliteit te behouden.
PCM (Pulscodemodulatie)Het is een niet-gecomprimeerd formaat dat vaak het audioformaat op CD en DVD wordt gebruikt
WAV (Waveform Audio-bestandsindeling)Het is een niet-gecomprimeerd audiobestandsformaat dat is ontwikkeld door Microsoft en IBM. Het wordt gebruikt om audio op Windows af te spelen
FLAC (Gratis audiocodec zonder verlies)Het formaat is ontworpen om een hoge audiokwaliteit te produceren gelijk aan het RAW-formaat maar met de helft van de bestandsgrootte.
AIFF (Audio-uitwisseling bestandsformaat)Het is ontwikkeld door Apple Inc en is een standaardbestandsindeling voor alle apparaten van Apple.

Voordelen van het gebruik van Remo herstel software:

  • Geïntegreerd met robuuste deep scan engine scout de tool de SD-kaart sector per sector en herstelt verwijderde opnames veilig
  • Herstelt meer dan 300 bestandstypen, waaronder verschillende audiobestanden zoals MP3, AMR, AAC, WMA, AIFF en nog veel meer.
  • Kan uitvoeren herstel van CCTV beelden, SSD-herstel en al het andere bekende herstel van opslagschijven
  • Met behulp van de preview-functie kan de gebruiker de herstelde audio-opnames evalueren voordat hij de software koopt
  • De eenvoudige gebruikersinterface van de software maakt het herstellen van audiobestanden eenvoudig, zelfs voor de beginnende gebruikers
  • Het 24/7 technische ondersteuningsteam helpt bij het herstellen van verwijderde opnames voor het geval u problemen ondervindt.

Conclusie

De audio-opnames op de SD-kaart van de telefoon kunnen worden opgeslagen in verschillende formaten zoals hierboven vermeld. Als u deze opnamen van het apparaat hebt verwijderd, is het moeilijk om verwijderde opnamen van het opslagstation op te halen. Als u een back-up hebt onderhouden, zoekt u naar de bestanden op de back-upschijf. Dit maakt het gemakkelijk om verwijderde audio-opnames van een back-up te herstellen. Als u echter geen audiobestanden van het station kunt herstellen, installeert u het Remo-hulpprogramma voor mediaherstel en volgt u de bovengenoemde stappen om verwijderde opname terughalen met succes.

About the Author: Remo Software