Hoe Video Bestand Converteren naar Verschillende Formaten?

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

De technische wereld is op zijn hoogtepunt en biedt ons een grote verscheidenheid aan opties. Als het op video aankomt ... veel formaten beschikbaar die ons in de war brengen om te beslissen welk formaat voor welke speler. Vaak krijgen we prompts waarin staat dat "video-indeling niet wordt ondersteund!"

Bijvoorbeeld: “Fout Code 0xc00d36e5“,hoe dit te repareren?

Al een tijdje begrijpen we misschien niet wat er aan de hand is, je zou in de war kunnen raken of het nu het videobestand is of de speler die problemen geeft !!!

Waarom moet het video bestandsformaat worden gewijzigd?

Compatibiliteit is de reden hierachter. We kunnen een videospeler gebruiken die een reeks videobestandsindelingen ondersteunt, maar de video die we op de speler willen spelen, wordt mogelijk niet door de speler ondersteund. In dit scenario is de enige optie om de bestandsindeling te wijzigen.Video bestand omzetten formaat.

Hoe een video bestanden converteren zonder gebruik te maken van een software?

Hier ga ik je vertellen om een ​​videobestand te converteren zonder een software in je eenheid te installeren. Is dat niet interessant?

Stap 1: Openen het configuratiescherm op uw pc

Stap 2: Klik op Map optie (Win 7 en 8) of Bestandsverkenner optie (Win 10) in het configuratiescherm.

Stap 3: U krijgt een pagina met 3 opties als Algemeen, Bekijken en Zoeken. Klik op de knop Bekijken

Stap 4: Nu krijgt u een lijst met opties. Schakel de optie Hoge extensies voor bekende bestandstypen uit.

Stap 5: Klik op toepassen en selecteer OK. Sluit de opdrachtprompt.

Stap 6: Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt converteren en selecteer de optie Naam wijzigen. Verander nu de extensie naar het gewenste bestandsformaat.

(Bijvoorbeeld: als u een videobestand met een extensie van .avi wilt converteren, kunt u dit wijzigen in .mp4)

Met deze methode kunt u uw videobestandsindeling wijzigen in een ander formaat.

Als u deze stappen ingewikkeld vindt, kunt u ook de hulp van elke software gebruiken. Nu krijgt u gratis online videoconverters, of u kunt ook software voor trailversie downloaden.

Een ding dat u in gedachten moet houden is dat u een software van een vertrouwd bedrijf krijgt, anders kan het videobestand na de conversie beschadigd raken, omdat de kans op beschadigde videobestanden groter is.Beschadigde videobestanden repareren.

Enkele van de beste software zijn Wondershare Video Converter, AVS Media Converter etc.

Aangezien ik al heb gezegd dat het videobestand na de conversie beschadigd kan raken, kunnen we dat ook corrupte video bestand repareren ook.

Voor het uitvoeren van deze reparatie heeft u een software nodig, wederom een vertrouwde. Ik zou Remo MOV Repair tool of Remo AVI Repair tool willen aanbevelen. Deze software is gebruiksvriendelijk en repareert uw beschadigde videobestand binnen de kortste keren.Video bestand converteren formaten.

Tips om een vertrouwde conversiesoftware te downloaden

  • Controleer de beoordeling voor dat specifieke product
  • In plaats van een software van de leverancier te kopen, is het altijd beter om het van een vertrouwde website te kopen.
  • Controleer of de software actieve ondersteuning en updates heeft.

Conclusie

Er is een eindaantal software beschikbaar op de markt voor videoconversie. Voordat u een aankoop doet, onderzoekt u grondig de software met betrekking tot de kwaliteit en de service die door de ontwikkelaar wordt geboden, een postaankoop die 24/7 beschikbaar is.

About the Author: Remo Software