Sådan Repareres en PC Når Det Fryser Op?

5 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Er din pc genstart selv efter at den begynder at indlæse? Eller måske låser den op (hænger op), hvilket gør alt tilbehør som mus, tastaturer, ikke svarer og applikationer hænger. Nogle gange kan du endda få en blå skærm spontant, mens du arbejder, så du genstarter den manuelt, som igen lander dig i samme skærm. Alt dette er tegn på, at din PC fryser op. Kopiere Kontaktpersoner Fra Outlook Til Ny PC fryser midt i dit vigtige arbejde. Hvis din computer fryser regelmæssigt, er det tilrådeligt at rette det hurtigst muligt, før det forårsager et alvorligt problem.

For at rette din pc skal du identificere årsagen bag denne frysning og fejlfinding i overensstemmelse hermed. De mest almindelige faktorer er inkompatible hardware- eller softwareprogrammer, lav diskplads, for mange programmer, der kører ved pc'ens opstart, virus og spyware problemer osv. Hver af disse kan løses på forskellige måder. Nogle af de fælles årsager og løsning til at rette dem selv, er som anført nedenfor:

Hvordan Reparerer Man en PC Når Det Fryser?

1. Kontroller for virus eller spyware infektion:

Selv virusinfektion eller spywareangreb er også en vigtig årsag til din PC fryser. Derfor skal du først installere anti-virus software og få nogle spyware værktøjer, scanne hele grundigt og fjerne de potentielle trusler. Fortsæt opdatering af softwaren for at forhindre det i fremtiden.

2. Registry fil korruption

Nogle gange, når du installerer, opdaterer eller afinstallerer programmer på dit operativsystem, bliver din registreringsfil indlæst med noget uønsket og korrupt data, der almindeligvis betegnes som rod. Dette kan være uforeneligt med dit operativsystem og sænker også din pc.

Den eneste løsning på dette er at rense registreringsdatabasen. Registry Cleaner er den bedste måde at komme væk fra denne rod; Dette frigør hukommelsen til dit system til at køre glattere og hurtigere og reparerer også systemfejl.

3. Lav harddiskplads:

Nogle programmer kræver stor mængde hukommelse kører problemfrit. Hvis der Gendan Data Fra Formateret PC. I sådanne tilfælde skal du oprydde din disk ved at fjerne nogle uønskede software og komprimere dine filer, hvis det er muligt. Fjern også alle midlertidige filer på din pc for at gøre følgende: Klik på Start> Skriv% temp%> Vælg og Slet filer.

4. Fil fragmentering:

Hvis filerne er fragmenteret, tager det meget tid at søge og lokalisere hver bestand af filen, når du får adgang til en fil. Dette gør dit system langsomt og til gengæld fryser. Den bedste måde at slippe af med dette er at defragmentere harddisken. Du kan opnå dette ved at køre Diskdefragmentering i Startmenu> Programmer> Tilbehør> Systemværktøjer, for at optimere dataplads på harddisken for øget ydeevne og pålidelighed.

5. Harddiskproblemer:

Overophedning styrtede harddiske fører alle til frysning af din pc. For at slippe af med at overhale, sørg for at dine fans fungerer korrekt, og der er ingen snavsakkumulering på disse fans. kontroller for din harddiskfejl som følger: Højreklik på disk C: ikonet i "Denne computer", vælg fanen "Værktøjer", marker alle afkrydsningsfelter i feltet "Check disk options" og tryk på "Check now "Knappen.

6. Beskadigede OS-filer eller forældede OS og drivere:

Gendan Slettede Filer på Computeren? er forældede operativsystemer eller drivere, og derfor skal du altid opdatere dit operativsystem og drev eller geninstallere det, hvis det er nødvendigt. En anden grund skyldes manglende eller beskadigede OS-filer. Reparation af operativsystemet erstatter disse vigtige filer uden at fjerne andre personlige filer fra systemet. I Windows 7 og Vista henvises det til Startup Repair, og i Windows XP er det reparationsinstallation.

Disse er de fælles faktorer og situationer, der vil gøre din pc fryse op og de enkle måder, der kunne reparere din pc. Ja, disse trin hjælper dig med at reparere dine hængte pc'er selv, men de kommer også med deres egne ulemper. Som du kunne se hver af disse trin beskæftiger sig med harddiske, OS, disk rydde op. En lille fejl kan føre til enorme tab af data, hvilket er den mest uudholdelige situation.

Mens du rengør disken og kører virusscanning, lander du også i datatabsscenarier på den ene eller den anden måde. Men det er de eneste måder at reparere din pc på, når den fryser op. Du kan ikke reparere din pc uden disse. Derfor skal du altid være forsigtig og forsigtig, mens du gør disse. I tilfælde, selvom du mister din dataforbrug Remo gendanne værktøj til Gendanne Filer fra Harddisk.

About the Author: Remo Software