Backup OST Bestand Outlook

Overzicht: Voor het maken van een Outlook OST-bestandsback-up is geen complex proces nodig om OST naar PST te converteren. Met dit artikel kunt u in slechts drie klikken een back-up maken van het OST-bestand met alle Outlook-kenmerken intact, inclusief de Outlook-profielinstellingen. Weet hoe Remo Backup en migreren Tool voor Outlook kan u helpen om in een mum van tijd een OST-back-up te maken.

Outlook is een van de meest gebruikelijke manieren om te communiceren als het gaat om zakelijke e-mails of officiële meldingen. Of u nu thuis werkt of op kantoor werkt, Microsoft Outlook helpt ook bij het organiseren van de normen van het dagelijkse werk.

OST en PST zijn twee soorten Outlook-gegevensbestanden die al uw waardevolle mails, contacten, notities en nog veel meer Outlook-attributen bevatten. PST-bestand wordt lokaal op uw computer opgeslagen en kan over de apparaten worden verplaatst en daarom is het maken van een back-up van PST en het verplaatsen ervan een vrij eenvoudige taak.

Daarom zie je veel websites die suggereren convert OST naar PST wanneer u op zoek bent naar het maken van een back-up van het OST-bestand.

Wat als ik u vertel dat u in minder dan 2 minuten een back-up van het OST-bestand kunt maken zonder het naar een PST-bestand te hoeven converteren?

Geloof je niet wat je net hebt gelezen? Met een exclusieve tool die speciaal is bedoeld voor Outlook-back-up en -migratie aan uw zijde, moet u geloven dat u een back-up kunt maken en Outlook OST bestand overdracht naar nieuwe computer zonder het naar PST te hoeven converteren.

Remo Outlook Backup en Migrate Software is een alles-in-één tool die u niet alleen helpt bij het maken van een back-up van zowel OST als PST, maar u ook helpt bij de migratie van Outlook. De tool kan een back-up maken van uw volledige Outlook-gegevens, inclusief e-mails, contacten, notities, herinneringen en vooral uw Outlook-instellingen intact. Download de tool nu gratis en probeer zonder problemen een back-up te maken van Outlook.

download now to Recover Files from External Hard drive

Notitie:

Als u uw Outlook-contactpersonen bent kwijtgeraakt of zoekgeraakt tijdens het maken van een back-up van uw OST-bestand, lees dan het genoemde artikel op verloren contacten terughalen Outlook. Met behulp van het gegeven informatieve artikel kunt u uw contacten terughalen, ongeacht uw Outlook-versie.

Backup OST Bestand Outlook met Remo Outlook Backup en Migrate Tool:

Om een backup van OST-bestand te downloaden en te installeren Remo Outlook Back-up en Migreren Software en volg de onderstaande instructies:

 • Start de tool, selecteer de optie Back-upclick on backup to start ost backup process
 • In het volgende scherm kun je kiezen tussen Smart Backupof Advanced Backup. Smart Backup- neemt onmiddellijk de volledige OST-bestandsback-up. Advanced Backup U kunt de inhoud van het OST-bestand naar behoefte specificeren.
 • Nadat u een van de bovenstaande opties heeft gekozen, klikt u op nextom het OST-back-upproces te starten.
 • Klik op Finishen dat is het, je hebt met succes een back-up gemaakt van het OST-bestand.

Hoe Backup OST Bestand Outlook Handmatig?

Er zijn verschillende oplossingen waarmee u handmatig een back-up van het OST-bestand kunt maken. De eerste methode is om Outlook-gegevensbestanden te exporteren en de tweede methode is om een archiefmap te maken om een back-up van het OST-bestand te maken.

Methode 1: Outlook-gegevens exporteren om een OST-bestand te back-uppen

 • Lancering Microsoft Outlook, en klik op File
 • Selecteer Open & Exporten klik op Import or Export
 • In het volgende venster, selecteer Export to a fileen klik op nextexport to file to backup ost
 • In het volgende venster, selecteer Outlook data file (.pst)en klik op next
 • Controleer de mappen waarvan u een back-up wilt maken of vink de include subfoldersom de gehele OST back-up te nemen en druk op de Next select Outlook folders that needs to be saved
 • Blader naar een locatie, geef een naam op voor uw back-upbestand en selecteer do not export duplicate itemsom duplicaten te voorkomen voordat u op Voltooien klikt.

Notitie: De exportmethode om een back-up van het OST-bestand te maken, genereert een PST-bestand met al uw Outlook-gegevens erin. Als je er meer over wilt weten hoe nemen backup PST bestand Outlook, je kunt deze link bekijken.

Methode 2: Archiveer Outlook-mappen om een back-up te maken van OST

Archiveren is niet echt het maken van een back-up van het OST-bestand, het lijkt meer op het verplaatsen van uw belangrijke gegevens naar een aparte map in Outlook. Onthoud dat archivering geen back-up maakt van Outlook-contacten, weet hoe dat moet back-up en bewegen Outlook contactpersonen hier.

Volg het onderstaande stappen naar backup OST bestand Outlook:

 • Open Microsoft Outlooken klik op File
 • Klik op Tools(of Cleanup Tools voor oudere Outlook-versies)
 • Selecteer Set Archive Folders(Archief voor Outlook 2016 en eerdere versies)
 • Klik in het Setup Archive-venster op nieuw en geef de archiefmap een naam en waar u deze wilt opslaan
 • Klik Okom het archiveringsproces van Outlook te voltooien.

Laatste gedachte:

Hoewel de bovenstaande handmatige methoden u enigszins helpen bij het maken van een back-up van OST-bestanden, hebben ze hun eigen nadelen, zoals het converteren naar een PST-bestand en het niet kunnen archiveren van een volledig Outlook-gegevensbestand. Bovendien is het handmatige proces complex en als u te maken heeft met een grote hoeveelheid kostbare werkgerelateerde gegevens, kunt u het zich niet veroorloven om risico’s te nemen. Daarom wordt aanbevolen om gebruik te maken van een volledig geautomatiseerde en veilige methode om een back-up te maken en te migreren met behulp van Remo Outlook Backup and Migrate Tool.

Backup OST Bestand Outlook was last modified: december 22nd, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*