5 Beste Video Reparatie Tool | Deskundige keuze

12 minutes read

We hebben het harde werk voor u gedaan en 5 populaire videoreparatietools getest onder verschillende gevallen van videocorruptie. Bijvoorbeeld: MP4/MOV-video wordt niet afgespeeld, problemen met audio-videosynchronisatie, codec-problemen, enz. Dit kan u helpen beslissen welke tool het beste is voor u en uw beschadigde videobestanden. U kunt de Remo Video Repair-tool gratis downloaden en uitproberen en uw video’s veilig repareren!

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Video's zijn een van de meest waardevolle manieren om uw succes of speciale momenten vast te leggen. Video's maken is niet alleen meer beperkt tot je passie, maar het is een serieus beroep om je gebruikers te betrekken. Video's zijn vatbaar voor corruptie, ongeacht het apparaat waarmee je ze hebt vastgelegd. Of het nu uw digitale camera, camcorder, iPhone of smartphone is, u kunt om de een of andere reden een video hebben die niet wordt afgespeeld.

Met behulp van betrouwbare videoreparatiesoftware kunt u videocorruptie echter eenvoudig oplossen. Maar erachter komen wat de beste tool is om je corrupte video's te repareren, is niet zo eenvoudig. Er zijn veel vergelijkende onderzoeken die spreken over 10 verschillende (betrouwbare en onbetrouwbare) videoreparatietools om video's te repareren. Vaak verwart dit soort artikelen u gemakkelijk en de meeste gebruikers beschadigen video's permanent terwijl ze repareren met behulp van onbetrouwbare beste video reparatieren.

Om het probleem van het vinden van de beste videoreparatiesoftware uit een grote lijst te verhelpen, hebben we 5 gerenommeerde videoreparatietools geprobeerd en getest onder verschillende scenario's voor videocorruptie. Zoals MP4/MOV-video die niet wordt afgespeeld, problemen met audio-videosynchronisatie, codec-problemen en nog veel meer. Dit kan u helpen te begrijpen wat het beste is voor u en uw beschadigde videobestanden herstellen.

Laten we beginnen met het analyseren van de top 5 videoreparatietools om MP4, MOV, AVI of een ander videobestandsformaat te repareren.

Welke is de Beste repareren video Tool?

Vijf beste videoreparatiesoftware: met realtime testresultaten

Het onderscheidende voordeel van deze recensiegids over de beste videoreparatiesoftware ligt in het aanbieden ervan real screen recordings die het reparatieproces weergeven tijdens de prestatie- en betrouwbaarheidstests die ik heb uitgevoerd bij Remo Research Lab.

Elke videoreparatietool, met een unieke interface en functies, toonde lovenswaardige prestaties. Na het lezen van deze videoreparatierecensie, die cruciale gegevens bevat zoals voor- en nadelen, prijs en prestatie-evaluatiegegevens ondersteund door de test video clips, u kunt vol vertrouwen beslissen over de beste videoreparatiesoftware die u op uw Windows- of Mac-computer wilt gebruiken repareer uw beschadigde MP4 en MOV-bestanden.

Notitie: Voor elke toepassing hebben we, samen met de voor- en nadelen, onze testdetails en observaties opgenomen in de Remo Research Lab-sectie. Bovendien is elk product getest onder meerdere scenario's voor videocorruptie. Hier vindt u de ondersteunende videoclips die wij als aanvullend bewijsmateriaal hebben opgenomen.

Now, let's delve deeper and review each video repair software one by one.

1.       VLC Mediaspeler

VLC Media Player is een gratis multimediaspeler. De meeste gebruikers zijn bekend met VLC Media Player als een hulpmiddel om meerdere videoformaten af te spelen, maar niet als een hulpmiddel om corrupte videobestanden te repareren. Het is misschien verrassend voor je, maar VLC-speler kan makkelijk reparatie MOV, MP4- en AVI-videobeschadigingen gratis.

VLC media player


PROS:

 1. VLC Media Player is gratis beschikbaar en kan kleine videocorrupties repareren.
 2. VLC kan gemakkelijk repareer gebroken AVI-bestandsindex , codec-fouten, problemen met videocompressie, enz..
 3. Deze videoreparatietool is compatibel met de nieuwste versies van Windows-, Mac-, iPhone- en Android-apparaten.

CONS:

 1. Deze tool kan grote of ernstige videocorruptie niet oplossen. 
 2. VLC is voornamelijk gericht op het afspelen van meerdere videoformaten dan op het repareren ervan.
 3. Het kan de originele video veranderen tijdens het repareren van een ernstig corrupte video.

2. Remo Video Reparatie-Software

Remo reparatievideo is een gebruiksvriendelijke videoreparatietool die wordt geleverd met zelfverklarende instructies om MOV-, MP4- en AVI-video's te repareren. Deze tool is ontworpen om verschillende soorten videocorruptie op te lossen, zoals niet-afspeelbare video of audio, video die beschadigd is tijdens het bewerken, malware-infectie, codec-probleem, audio-videosynchronisatiefout, videovertraging, headercorruptie, kapotte of beschadigde video en nog veel meer.

Bovendien is de Remo Repair Video vrij van virus- of malware-aanvallen en veilig om uw video's te repareren die zijn opgenomen op verschillende camera's en camcorders zoals Canon, Nikon, Olympus, GoPro, Sony, Kodak, enz.

PROS:

 1. Het kan gemakkelijk ernstig corrupte of beschadigde HD/4k-video's van .mov-, .mp4-, .avi-bestandsindelingen repareren en biedt een gratis voorbeeld van de gerepareerde video.   
 2. Remo Video Repair-tool is ontworpen met een alleen-lezen modusinterface om corrupte video's veilig te repareren zonder de originele inhoud te wijzigen.
 3. Het kan gemakkelijk video's repareren die zijn opgenomen op digitale camera's, camcorders, CCTV, drones, DSLR, mobiele telefoons, iPhones, enz.
 4. Compatibel met Windows 10, 8.1, 8, 7, enz., en macOS Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra, enz.

CONS:

 1. Batch video repareren wordt niet ondersteund. Je moet één video tegelijk repareren.
 2. Het kan video's die op de iPhone of smartphone zijn opgeslagen niet rechtstreeks repareren. U moet corrupte video's naar uw systeem of een ander extern opslagapparaat kopiëren om ze moeiteloos te repareren.

Hoe Corrupte Video Gratis te Repareren Met VLC?

Volg de onderstaande stappen om de beschadigde video te repareren met VLC

 • Open VLC Mediaspeler
 • Klik op de Media tabblad en selecteer de Convert / Save keuze.
select media
 • Klik op ADD knop om de corrupte video in te voegen. Eenmaal ingevoegd, klikt u op Convert and Save.
Click on Convert/Save
 • Klik in het conversievenster op de Browse om een bestemming te selecteren waar u de gerepareerde video wilt opslaan en klik op Start.
Browse and Save repaired MP4 file

Zodra het proces is voltooid, kunt u uw gerepareerde video afspelen op Windows of Mac. Als de omvang van de corrupte video echter groot of ernstig beschadigd is, moet u professionele videoreparatiesoftware gebruiken.

Stappen om Video te Repareren Met Remo Video Repair-Software:

Stap 1: Download en installeer Remo Video Repair-software op Windows / Mac.

Launch Remo video repair software

Stap 2: Start de videoreparatietool, klik op de Select File om het corrupte videobestand te kiezen en druk op de Repair knop.

fixing corrupt video with a size of 271 MB using Remo Video repair software

Stap 3: Nadat het videoreparatieproces is voltooid, kunt u gratis een voorbeeld van de gerepareerde video bekijken. Als u tevreden bent met het resultaat, klikt u op de Save knop om de gerepareerde video op elke gewenste locatie te herstellen.

save repaired MP4 video on your computer

Expertrecensies:

Best video repair tool
Bron: Windows report
Review
Bron: Trustpilot

3. Stellaire Videoreparatiesoftware

Stellar Video Repair-software is eenvoudige maar effectieve videoreparatiesoftware waarmee u meerdere video's in één batch kunt repareren. Deze videoreparatietool biedt ook een gratis voorbeeld van de gerepareerde video's en kan eenvoudig verschillende videoformaten, zoals .mp4, .mov, .avi, .f4v, .m4v, enz., in één keer repareren. Deze videofixer-tool kan echter alleen repareer ernstig corrupte video's met behulp van de voorbeeldvideo.

PROS:

 1. De Stellar Video Repair-tool heeft de optie Geavanceerde reparatie om ernstig beschadigde video's te repareren.
 2. Het ondersteunt batch-videoreparatie met slechts één klik.
 3. Met behulp van deze tool kunt u dat doen videoachterstand op VLC, corruptie van de videokoptekst, enz. repareren. 

CONS:

 1. Het verifiëren van de integriteit van de gerepareerde video is een uitdaging, omdat de software slechts een gratis voorbeeld van 20% van de totale videogrootte biedt.
 2. De snelheid van het batch-videoreparatieproces neemt af als u meer video's tegelijk repareert.
 3. Om ernstig corrupte of beschadigde video te herstellen, moet u een voorbeeldvideo toevoegen van hetzelfde bestandsformaat, vastgelegd met hetzelfde apparaat.
 4. Stellar Video Repair biedt geen levenslange productlicentie. Gebruikers moeten hun abonnementen jaarlijks verlengen.

Remo Search Lab-gegevens:

 1. De MP4-video met succes gerepareerd met behulp van de geavanceerde reparatieoptie.
 2. Het geavanceerde reparatieproces was langzamer vergeleken met dat van Yodot Video Repair-software en Remo Video Repair-software. Helaas kon ik de precieze tijd die het totale reparatieproces in beslag nam niet vastleggen, omdat de interface die gegevens niet verstrekte. U kunt het relatieve tijdsverschil echter meten op basis van de duur van de testvideoclips die ik heb toegevoegd, wat ook de tijd kan aangeven die nodig is voor de reparatie in vergelijking met de andere videoreparatieproducten.
 3. Tijdens het reparatieproces zijn we een opvallende afwezigheid van de Home-knop tegengekomen, die gebruikers kan helpen het lopende videoreparatieproces te stoppen of te pauzeren.

Expertrecensies:

Bron: Trustpilot

4. Yodot Video Reparatietool

Yodot Video Repair tool is ontworpen met een gebruiksvriendelijke interface om uitsluitend MOV- en MP4-video's met eenvoudige klikken te repareren. Met behulp van deze tool kunnen zelfs beginnende gebruikers moeiteloos video's repareren. Deze MOV-reparatietool is vrij van virus- of malware-aanvallen en advertenties. Het biedt ook een gratis voorbeeld van de gerepareerde .mov- en .mp4-video's.

PROS:

 1. Repareert afgeknotte, beschadigde of corrupte MOV- en MP4-videobestanden. 
 2. Beschikbaar als gratis demoversie om de prestaties te evalueren voordat u deze koopt.
 3. 24/7 technische assistentie met betrekking tot productinstallatie en videoreparatieproces.

CONS:

 1. Moet een gezond bestand opgeven als referentievideo om corrupte MOV- of MP4-video te repareren.
 2. Yodot MOV Video Repair tool kan AVI-, Xvid- en DivX-videobestanden niet repareren.
 3. De tool kan niet meerdere MOV- of MP4-video's tegelijk repareren.

Remo Research Lab-gegevens:

 1. Het corrupte MP4-videobestand met succes gerepareerd in slechts 7 seconden.
 2. Hoewel het corrupte invoerbestand een grootte had van 271 MB, was de resulterende gerepareerde video iets kleiner, namelijk 260,42 MB. Het is de moeite waard om te benadrukken dat ondanks deze vermindering van de gerepareerde videobestandsgrootte, de inhoud van de video volledig onveranderd en intact bleef.
 3. In sommige reparatiegevallen kwam ik gevallen tegen waarbij de tool tijdens het proces plotseling werd gesloten.
 4. De software-interface en zijn functies geven duidelijk prioriteit aan het repareren van MOV-bestanden, waardoor onbedoeld de reparatie van populaire bestanden zoals MP4 of AVI over het hoofd wordt gezien.

Expertrecensies:

best video repair tool
Bron: Yodot

5. Digitale videoreparatietool

Digital Video Repair tool heeft één venster om exclusief uw AVI-videobestanden te repareren. Meestal geeft het een foutmelding met de melding onbekend of niet ondersteund formaat, ook al probeer je corrupte .avi-video's te repareren. U kunt deze AVI-reparatietool gebruiken om kleine AVI-videocorrupties te repareren, zoals het niet afspelen van AVI-bestanden. Er wordt echter voorgesteld om gebruik te maken van VLC Media Player om kleine AVI-videocorruptie op te lossen Remo reparatie AVI-tool om grote corruptie van AVI-bestanden op te lossen.

PROS:

 1. Eenvoudige interface om AVI-, MOV- en MP4-video's te repareren die niet worden afgespeeld of vastlopen.
 2. Het kan u helpen bij het oplossen van audio-videosynchronisatiefouten, kapotte video, enz.
 3. Deze tool wordt geleverd met een meertalige gebruikersinterface.

CONS:

 1. Deze tool is niet effectief bij het repareren van ernstig corrupte AVI-, MOV- en MP4-video's.
 2. Het is niet compatibel met het Mac-besturingssysteem en biedt geen voorbeeld van de gerepareerde video.
 3. De tool biedt geen garantie voor het repareren van de video, wat ernstige schade aan uw video kan veroorzaken.

Remo Research Lab-gegevens:

 1. Ondanks de verouderde interface, Digital Video Repair tool heeft het corrupte MP4-videobestand met succes gerepareerd.
 2. Hoewel de gerepareerde MP4-video dezelfde bestandsgrootte behield als het invoerbestand van 271 MB, slaagde de tool er niet in het ongewijzigde videoreparatieresultaat te leveren, zelfs nadat we een referentiebestand hadden aangeleverd.
 3. De kwaliteit van de gerepareerde MP4-video lijkt van lagere kwaliteit te zijn, omdat de gerepareerde MP4-video stottert.

Conclusie:

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen de beste videoreparatietool onder verschillende omstandigheden te begrijpen. Wanneer u besluit een videoreparatietool te kopen, is het raadzaam om te proberen de verschillende betrouwbare videoreparatietools die op de markt beschikbaar zijn vanuit verschillende perspectieven uit te filteren. U kunt ook dit artikel raadplegen om de verschillende toepassingen van videoreparatiesoftware te begrijpen, samen met hun voor- en nadelen.

Onthoud altijd dat, ook al is het repareren van corrupte video's voor u de prioriteit, u geen concessies mag doen aan zaken als de veiligheid van de video, het gemak van het repareren, de snelheid van het reparatieproces en de technische assistentie van de verkopers. Laat ons weten welke van de bovengenoemde videoreparatietools volgens u de beste is.

About the Author: Remo Software