Beste Video Reparatie Tool

Video’s zijn een van de meest waardevolle manieren om uw succes of speciale momenten vast te leggen. Video’s maken is niet alleen meer beperkt tot je passie, maar het is een serieus beroep om je gebruikers te betrekken. Video’s zijn vatbaar voor corruptie, ongeacht het apparaat waarmee je ze hebt vastgelegd. Of het nu uw digitale camera, camcorder, iPhone of smartphone is, u kunt om de een of andere reden een video hebben die niet wordt afgespeeld.

Met behulp van betrouwbare videoreparatiesoftware kunt u videocorruptie echter eenvoudig oplossen. Maar erachter komen wat de beste tool is om je corrupte video’s te repareren, is niet zo eenvoudig. Er zijn veel vergelijkende onderzoeken die spreken over 10 verschillende (betrouwbare en onbetrouwbare) videoreparatietools om video’s te repareren. Vaak verwart dit soort artikelen u gemakkelijk en de meeste gebruikers beschadigen video’s permanent terwijl ze repareren met behulp van onbetrouwbare beste video reparatieren.

Om het probleem van het vinden van de beste videoreparatiesoftware uit een grote lijst te verhelpen, hebben we 5 gerenommeerde videoreparatietools geprobeerd en getest onder verschillende scenario’s voor videocorruptie. Zoals MP4/MOV-video die niet wordt afgespeeld, problemen met audio-videosynchronisatie, codec-problemen en nog veel meer. Dit kan u helpen te begrijpen wat het beste is voor u en uw beschadigde videobestanden herstellen.

Laten we beginnen met het analyseren van de top 5 videoreparatietools om MP4, MOV, AVI of een ander videobestandsformaat te repareren.

Welke is de Beste repareren video Tool?

1.       VLC Mediaspeler

VLC Media Player is een gratis multimediaspeler. De meeste gebruikers zijn bekend met VLC Media Player als een hulpmiddel om meerdere videoformaten af te spelen, maar niet als een hulpmiddel om corrupte videobestanden te repareren. Het is misschien verrassend voor je, maar VLC-speler kan makkelijk reparatie MOV, MP4- en AVI-videobeschadigingen gratis.

VLC media player
PROS:

 1. VLC Media Player is gratis beschikbaar en kan kleine videocorrupties repareren.
 2. VLC kan gemakkelijk repareer gebroken AVI-bestandsindex , codec-fouten, problemen met videocompressie, enz..
 3. Deze videoreparatietool is compatibel met de nieuwste versies van Windows-, Mac-, iPhone- en Android-apparaten.

CONS:

  1. Deze tool kan grote of ernstige videocorruptie niet oplossen. 
  2. VLC is voornamelijk gericht op het afspelen van meerdere videoformaten dan op het repareren ervan.
  3. Het kan de originele video veranderen tijdens het repareren van een ernstig corrupte video.

2.       Remo video reparatie software

Remo video reparatie software

is een gebruiksvriendelijke videoreparatietool die wordt geleverd met zelfverklarende instructies om MOV-, MP4- en AVI-video’s te repareren. Deze videoreparatietool is ontworpen om verschillende videocorruptie te repareren, zoals onafspeelbare video of audio, video beschadigd tijdens het bewerken, malware-infectie, codec-probleem, audio-videosynchronisatiefout, videovertraging, header-corruptie, kapotte of beschadigde video en nog veel meer.

Bovendien is de Remo Video Repair-tool vrij van virus- of malwareaanvallen en veilig om uw video’s te repareren die zijn opgenomen op verschillende camera’s en camcorders zoals Canon, Nikon, Olympus, GoPro, Sony, Kodak, enz.

free-download-for-win free-download-for-mac

Remo Video Repair software
PROS:

 1. Het kan gemakkelijk ernstig corrupte of beschadigde HD/4k-video’s van .mov-, .mp4-, .avi-bestandsindelingen repareren en biedt een gratis voorbeeld van de gerepareerde video.   
 2. Remo Video Repair-tool is ontworpen met een alleen-lezen modusinterface om corrupte video’s veilig te repareren zonder de originele inhoud te wijzigen.
 3. Het kan gemakkelijk video’s repareren die zijn opgenomen op digitale camera’s, camcorders, CCTV, drones, DSLR, mobiele telefoons, iPhones, enz.
 4. Compatibel met Windows 10, 8.1, 8, 7, enz., en macOS Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra, enz.

CONS:

  1. Batch video repareren wordt niet ondersteund. Je moet één video tegelijk repareren.
  2. Het kan video’s die op de iPhone of smartphone zijn opgeslagen niet rechtstreeks repareren. U moet corrupte video’s naar uw systeem of een ander extern opslagapparaat kopiëren om ze moeiteloos te repareren.

Stappen om video te repareren met behulp van Remo Video reparatie software:

Stap 1: Download en installeer Remo Video Repair-software op Windows / Mac.

Stap 2: Start de videoreparatietool en klik op het Select File om het corrupte videobestand te selecteren dat moet worden gerepareerd.

Launch Remo Video Repair tool

Stap 3: Klik nu Choose Reference MOV file om een gezonde video als referentiebestand te selecteren en klik op de Repair option.

Notitie: Als u AVI-, DivX- en Xvid-video’s repareert, hoeft u geen referentievideo op te geven.

select corrupt video to fix

Stap 4: Nadat het videoherstelproces is beëindigd, kunt u vrijelijk een voorbeeld van de gerepareerde video bekijken met behulp van de knop Voorbeeld en op het Save knop om de gerepareerde video op elke gewenste locatie te herstellen.

Save repaired video

3.       Stellar software voor videoreparatie

Stellar Video Repair-software is een eenvoudige maar effectieve videoreparatiesoftware om meerdere video’s in een batch te repareren. Deze videoreparatietool biedt ook een gratis preview van de gerepareerde video’s en het kan gemakkelijk verschillende formaten video’s zoals .mov, .avi, .f4v, .m4v, enz. tegelijk repareren. Deze videofixer-tool kan echter alleen repareer ernstig corrupte video’s met behulp van de voorbeeldvideo.

stellar video repair tool
PROS:

 1. Stellar Video Repair-tool wordt geleverd met de optie Advance Repair om ernstig beschadigde video’s te repareren.
 2. Het ondersteunt het repareren van batchvideo’s met slechts één klik.
 3. Met behulp van deze tool kunt u fix video-achterstand op VLC, video header corruptie, etc. 

CONS:

  1. De snelheid van het batch-videoherstelproces vertraagt wanneer u meer video’s tegelijk repareert.
  2. Om ernstig corrupte of beschadigde video te repareren, moet u een voorbeeldvideo van hetzelfde bestandsformaat toevoegen die met hetzelfde apparaat is vastgelegd.
  3. In tegenstelling tot de Remo Video Repair-tool, biedt Stellar Video Repair geen levenslange productlicentie. Gebruikers moeten hun abonnement jaarlijks verlengen.

4.       Yodot MOV reparatie

Yodot MOV Reparatie-tool is ontworpen met een gebruiksvriendelijke interface om exclusief MOV- en MP4-video’s in eenvoudige klikken te repareren. Met behulp van deze tool kunnen zelfs beginnende gebruikers moeiteloos video’s repareren. Deze MOV-reparatietool is vrij van virus-/malware-aanvallen en advertenties. Het biedt ook een gratis voorbeeld van de gerepareerde .mov- en .mp4-video.

Yodot MOV video repair software
PROS:

 1. Repareert afgekapte, beschadigde of corrupte MOV- en MP4-videobestanden.
 2. Beschikbaar als een gratis demoversie om de prestaties te evalueren alvorens het te kopen.
 3. 24/7 technische assistentie met betrekking tot productinstallatie en videoreparatieproces.

CONS:

  1. Moet een gezond bestand leveren als referentievideo om corrupte MOV- of MP4-video te repareren.
  2. Yodot MOV Video Reparatie-tool kan AVI-, Xvid- en DivX-videobestanden niet repareren.
  3. De tool kan niet meerdere MOV- of MP4-video’s tegelijk repareren.

5.       Digitale videoreparatietool

Digital Video Repair-tool heeft een enkel venster om exclusief uw AVI-videobestanden te repareren. Meestal geeft het een foutmelding met de melding onbekend of niet ondersteund formaat, ook al probeer je corrupte .avi-video’s te repareren. U kunt deze AVI-reparatietool gebruiken om kleine AVI-videobeschadigingen op te lossen, zoals het AVI-bestand dat niet wordt afgespeeld. Er wordt echter voorgesteld om ofwel VLC Media Player te gebruiken om kleine AVI-videocorruptie op te lossen of Remo reparatie AVI tool om grote corruptie van AVI-bestanden op te lossen.

Digital video repair software
PROS:

 1. Eenvoudige interface om AVI-, MOV- en MP4-video’s te repareren die niet worden afgespeeld of vastlopen.
 2. Het kan u helpen bij het oplossen van audio-videosynchronisatiefouten, kapotte video, enz.
 3. Deze Digital Video Repair-tool wordt geleverd met een meertalige gebruikersinterface.

CONS:

  1. Digital Video Repair-tool is niet effectief om ernstig corrupte AVI-, MOV- en MP4-video’s te repareren.
  2. Het is niet compatibel met het Mac-besturingssysteem en biedt geen voorbeeld van de gerepareerde video.
  3. De tool biedt geen garantie voor het repareren van video en het kan uw video ernstig beschadigen.

Gevolgtrekking:

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen de beste videoreparatietool onder verschillende omstandigheden te begrijpen. Telkens wanneer u besluit een videoreparatietool te kopen, is het aan te raden om te proberen de verschillende betrouwbare videoreparatietools die op de markt beschikbaar zijn vanuit verschillende perspectieven te filteren. U kunt ook dit artikel raadplegen om de verschillende toepassingen van videoreparatiesoftware te begrijpen, samen met hun voor- en nadelen.

Onthoud altijd, ook al is het repareren van corrupte video’s de prioriteit voor jou, maar je moet geen concessies doen aan elementen zoals de veiligheid van video, het gemak van reparatie, de snelheid van het reparatieproces, technische assistentie van de verkopers. Laat ons weten welke van de bovengenoemde videoreparatietools volgens jou het beste is.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 410

Geef een reactie