MOV Reparatie 2021 | Corrupte MOV Bestanden Repareren op Windows en Mac

Repareer MOV-bestanden die corrupt of beschadigd zijn met een professionele MOV-reparatietool van Remo. Verander uw niet-afspeelbare MOV-video's in slechts 3 klikken in gezonde afspeelbare videobestanden. Download en probeer het MOV-bestand nu zelf te repareren.

Inhoudsopgave:

Hoe Beschadigde MOV-Bestanden Repareren ?

Toen ik probeerde een van de video’s te openen die ik een paar maanden geleden had gemaakt, zagen er tot mijn schrik sommige er verschrikkelijk uit en sommige weigerden gewoon te spelen. Waarom kunnen mijn video’s niet gewoon worden afgespeeld? Hoe MOV of MP4? Welke is de Beste Video Formaat

Ja, je kunt je video’s repareren en ze opnieuw laten afspelen, en dat ook zonder een cent uit te geven. Er zijn verschillende manieren om een beschadigd MOV-bestand te repareren. Ze kunnen goed werk leveren, afhankelijk van hoe beschadigd het videobestand is.

3 Eenvoudige Manieren Om Een Beschadigd Mov Bestand Gratis Te Herstellen

Problemen met videocompressie: Wanneer u grote videobestanden probeert te comprimeren, inspecteert de videocompressietool de pixels in elk frame van het videobestand en comprimeert deze door identieke pixels bij elkaar te groeperen. Een slechte videocompressie geeft je dus fragmentarische beelden zonder opvallende details.

Gebroken video header: Videobestanden hebben headers die betrekking hebben op de film en dienen als routekaart met betrekking tot het geven van aanwijzingen aan uw computer. Het headerbestand bevat alle technische informatie om de video soepel te laten verlopen. Gebroken video header voorkomt dat uw computer de video afspeelt of zelfs opent.

Stroomonderbreking terwijl video’s opnemen: Dit is de meest voorkomende reden van allemaal. Tijdens het opnemen van video’s is het headerbestand het laatste element dat naar een video wordt geschreven, en een onderbreking in de voeding leidt tot een onjuiste header-schrijfbewerking, waardoor de video corrupt en onafspeelbaar wordt.

Er kunnen verschillende andere redenen zijn die schade of corruptie aan een video kunnen veroorzaken. De methoden voor probleemoplossing die betrokken zijn bij video bestand repareren kan volledig afhangen van het videoformaat.

Laten we nu 3 verschillende methoden bekijken om een beschadigd MOV-bestand te repareren, maar voor een snelle en veiligste manier om een MOV-bestand te repareren, maakt u gebruik van Remo Repair for MOV. De tool is exclusief gebouwd en gespecialiseerd voor uw videobestand. Download en probeer de tool nu gratis.

Reparatie Beschadigde MOV Video Bestanden op Mac met QuickTime Player

De nieuwste QuickTime 7.7.9-speler wordt geleverd met veel nieuwe functies voor het bewerken, bijsnijden, herhalen, opslaan en terugzetten van de videobestanden. En ja, QuickTime-spelers kunnen licht beschadigde video’s automatisch repareren. Als een MOV- of MP4-video ernstig is beschadigd het gooit een Black Screen foutmelding.

QuickTime 7.7.9 heeft de functie om de eigenschappen van de beschadigde videobestanden te controleren. Om dat te doen:

Rennen QuickTime player en selecteer Show Movie Inspector van Windows tabblad. Dit laat u de details weten, zoals – Film-FPS, Video-indeling, FPS afspelen, Pixelinformatie, Duur, Gegevenssnelheid, Gegevensgrootte, enz. Als de MOV-video is beschadigd en QuickTime 7 een zwart-schermfoutbericht weergeeft, dan is de ‘ Movie Inspector’ toont de details in de metadata van het videobestand.

Repareer Beschadigd MOV Bestand met VLC

We kennen VLC als een mediaspeler om gewoon video’s of films te bekijken. Waar we ons niet van bewust zijn, is dat het functies heeft die in staat zijn om je beschadigde MOV- of MP4-video’s te herstellen. Verrassend, maar waar. De volgende keer, wanneer uw VLC-speler u vraagt om beschadigde of niet-afspeelbare video’s te repareren, klikt u op JA en volgt u de onderstaande stappen:

 1. Start VLC-speler en ga naar ‘Media’, en selecteer vervolgens ‘Convert/Save
 2. Klik ‘Add’om de video te selecteren die moet worden gerepareerd.
 3. Om profielinstellingen te bewerken of te controleren, vink het vakje aan ‘Show more options’ en raak ‘Convert/Save’ knopways to repair corrupt mov file vlc video repair1
 4. Nu wordt het venster Converteren geopend. Onder ‘Settings’ kop Selecteer de gewenste codec in de vervolgkeuzelijst.
 5. Geef een naam voor het doelbestand en blader naar een locatie om het bestand op te slaan.
 6. Raken Start

Repareer een Beschadigd MOV Bestand door de Bestandsextensie te Wijzigen

 1. Begin met het maken van een kopie van de originele MOV-video en wijzig de bestandsextensie in AVI
 2. Start VLC-speler, ga naar ‘Tools’ tabblad en selecteer ‘Preferences’,
 3. Selecteer in het venster Voorkeuren op het bovenste lint ‘Input/Codecsways to repair corrupt mov file vlc video repair2
 4. In het ‘Files’ selecteer ‘Always Fixvlc video repair3
 5. Klik Save en volg de stappen vermeld in Optie 1

Reparatie MOV Bestand met Remo Reparatie MOV

Als u het beschadigde MOV-bestand nog steeds niet kunt repareren met de bovengenoemde methoden, zou uw laatste redmiddel een professional zijn video reparatie tool.

Remo MOV reparatiesoftware is de meest aanbevolen tool om gemakkelijk beschadigde MOV-bestanden te repareren als gevolg van een kapotte videoheader, compressieprobleem, codec-problemen, enz. De software kan video’s en films repareren die zijn gemaakt op elke digitale camera, drone-camera, CCTV, smartphone, QuickTime enzovoort. Expert in het repareren van MOV- en MP4-bestanden die zijn gemaakt met GoPro, Canon, Nikon en alle andere DSLR-modellen, Apple-apparaten en meer. Het is beschikbaar in zowel Windows- als Mac-versies en wordt geleverd met technische ondersteuning als je hulp nodig hebt.

Download, installeer en start de gratis versie van de software op basis van uw besturingssysteem. Remo Repair MOV werkt goed op Windows 10, Windows 8 en 8.1, Windows 7, Vista, XP, Windows Server 2003, 2008 & 2012, Windows 2000, en op alle macOS inclusief macOS Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra, El Capitan, Yosemite, bergleeuw, sneeuwluipaard, enz.

Bekijk nu een voorbeeld van uw beschadigde MOV-bestanden met deze gratis demo.

Stap 1: Klik in het hoofdscherm op ‘Select File’ en kies het corrupte MOV-bestand dat u wilt repareren.

Stap 2: Kies op het volgende scherm een gezond videobestand als referentievideobestand dat met dezelfde camera is opgenomen om uw beschadigde MOV-bestand nauwkeurig te repareren.

Notitie: (Het kan een andere video zijn, maar moet dezelfde codec hebben, d.w.z. de video moet vanaf hetzelfde apparaat worden opgenomen.) – een gezond videobestand fungeert als referentiepunt om het beschadigde MOV-bestand te repareren.

select a healthy reference video file to repair corrupt mov video

Stap 3: Klik ‘Repair’om het reparatieproces te starten.

preview the repaired mov files

Stap 4: Zodra het MOV-videobestand is gerepareerd, kunt u een voorbeeld van het gerepareerde MOV-videobestand bekijken door erop te dubbelklikken.

Stap 5: Nadat u een voorbeeld van het gerepareerde MOV-bestand hebt bekeken, kunt u het beschadigde MOV-bestand herstellen door op de Save knop.

5. MOV-bestand wijzigen in andere video-indelingen

U kunt ook proberen het MOV-bestand handmatig in een ander formaat te wijzigen. Het is eenvoudig en gratis.

Als je een Mac-computer gebruikt, probeer dan de stappen op je Mac-computer, aangezien de onderstaande stappen voor Windows-gebruikers zijn.

Stappen om de MOV-bestandsindeling op Windows te wijzigen:

Stap 1: Start Verkenner en selecteer Options van de View tabblad.

Stap 2: Haal het vinkje weg naast Hide extensions for known file types in het venster Mapopties.

Stap 3: Maak een kopie van het gewenste MOV-bestand en kies vervolgens met de rechtermuisknop Rename.

Stap 4: Hernoem de videobestanden .mov bestandsextensie naar .mp4. Om de wijziging te accepteren, klikt u op Ja.

Gevolgtrekking:

Met Remo Repair MOV verandert u uw niet-afspeelbare en beschadigde MOV-video’s in een soepel afspelend gezond bestand. Had ik al gezegd dat het ook MP4-bestanden repareert? Ja, de videoreparatietool kan verschillende videobestandsindelingen repareren die zijn gemaakt van verschillende bronnen, zoals de DSLRCamcordersmartphone, en digital camerashebben avc1, mp4v, en mjpeg codecs.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 410

Geef een reactie