Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

MOV Reparatie 2021 | Corrupte MOV Bestanden Repareren op Windows en Mac

Repareer MOV-bestanden die corrupt of beschadigd zijn met een professionele MOV-reparatietool van Remo. Verander uw niet-afspeelbare MOV-video's in slechts 3 klikken in gezonde afspeelbare videobestanden. Download en probeer het MOV-bestand nu zelf te repareren.

Waarom wordt mijn video niet afgespeeld?

Toen ik probeerde een van de video’s te openen die ik een paar maanden geleden had gemaakt, zagen er tot mijn schrik sommige er verschrikkelijk uit en sommige weigerden gewoon te spelen. Waarom kunnen mijn video’s niet gewoon worden afgespeeld? Hoe MOV of MP4? Welke is de Beste Video Formaat

Repareer MOV-bestanden die corrupt of beschadigd zijn met een professionele MOV-reparatietool van Remo. Verander uw niet-afspeelbare MOV-video’s in slechts 3 klikken in gezonde afspeelbare videobestanden.

Download en probeer het MOV-bestand nu zelf te repareren.

Waarom is Mijn MOV Bestand Beschadigd?

Problemen met videocompressie: Wanneer u grote videobestanden probeert te comprimeren, inspecteert de videocompressietool de pixels in elk frame van het videobestand en comprimeert deze door identieke pixels bij elkaar te groeperen. Een slechte videocompressie geeft je dus fragmentarische beelden zonder opvallende details.

Gebroken video header: Videobestanden hebben headers die betrekking hebben op de film en dienen als routekaart met betrekking tot het geven van aanwijzingen aan uw computer. Het headerbestand bevat alle technische informatie om de video soepel te laten verlopen. Gebroken video header voorkomt dat uw computer de video afspeelt of zelfs opent.

Stroomonderbreking terwijl video’s opnemen: Dit is de meest voorkomende reden van allemaal. Tijdens het opnemen van video’s is het headerbestand het laatste element dat naar een video wordt geschreven, en een onderbreking in de voeding leidt tot een onjuiste header-schrijfbewerking, waardoor de video corrupt en onafspeelbaar wordt.

Er kunnen verschillende andere redenen zijn die schade of corruptie aan een video kunnen veroorzaken. De methoden voor probleemoplossing die betrokken zijn bij video bestand repareren kan volledig afhangen van het videoformaat.

Laten we nu 3 verschillende methoden bekijken om een beschadigd MOV-bestand te repareren;

Download Remo MOV Repair om uw videobestand veilig en zonder fouten te repareren

Reparatie Beschadigde MOV Video Bestanden op Mac met QuickTime Player

De nieuwste QuickTime 7.7.9-speler wordt geleverd met veel nieuwe functies voor het bewerken, bijsnijden, herhalen, opslaan en terugzetten van de videobestanden. En ja, QuickTime-spelers kunnen licht beschadigde video’s automatisch repareren. Als een MOV- of MP4-video ernstig is beschadigd het gooit een Black Screen foutmelding.

QuickTime 7.7.9 heeft de functie om de eigenschappen van de beschadigde videobestanden te controleren. Om dat te doen:

Rennen QuickTime player en selecteer Show Movie Inspector van Windows tabblad. Dit laat u de details weten, zoals – Film-FPS, Video-indeling, FPS afspelen, Pixelinformatie, Duur, Gegevenssnelheid, Gegevensgrootte, enz. Als de MOV-video is beschadigd en QuickTime 7 een zwart-schermfoutbericht weergeeft, dan is de ‘ Movie Inspector’ toont de details in de metadata van het videobestand.

Repareer Beschadigd MOV Bestand met VLC

We kennen VLC als een mediaspeler om gewoon video’s of films te bekijken. Waar we ons niet van bewust zijn, is dat het functies heeft die in staat zijn om je beschadigde MOV- of MP4-video’s te herstellen. Verrassend, maar waar. De volgende keer, wanneer uw VLC-speler u vraagt om beschadigde of niet-afspeelbare video’s te repareren, klikt u op JA en volgt u de onderstaande stappen:

 1. Start VLC-speler en ga naar ‘Media’, en selecteer vervolgens ‘Convert/Save
 2. Klik ‘Add’om de video te selecteren die moet worden gerepareerd.
 3. Om profielinstellingen te bewerken of te controleren, vink het vakje aan ‘Show more options’ en raak ‘Convert/Save’ knop
 4. Nu wordt het venster Converteren geopend. Onder ‘Settings’ kop Selecteer de gewenste codec in de vervolgkeuzelijst.
 5. Geef een naam voor het doelbestand en blader naar een locatie om het bestand op te slaan.
 6. Raken Start

Notitie: Je hebt zelfs de mogelijkheid om een nieuw profiel toe te voegen of een bestaand profiel te verwijderen.

ways to repair corrupt mov file vlc video repair1

Repareer een Beschadigd MOV Bestand door de Bestandsextensie te Wijzigen

 1. Begin met het maken van een kopie van de originele MOV-video en wijzig de bestandsextensie in AVI
 2. Start VLC-speler, ga naar ‘Tools’ tabblad en selecteer ‘Preferences’,
 3. Selecteer in het venster Voorkeuren op het bovenste lint ‘Input/Codecs
 4. In het ‘Files’ selecteer ‘Always Fix
 5. Klik Saveen volg de stappen vermeld in Optie 1

ways to repair corrupt mov file vlc video repair2

vlc video repair3

Reparatie MOV Bestand met Remo Reparatie MOV

Als u het beschadigde MOV-bestand nog steeds niet kunt repareren met de bovengenoemde methoden, zou uw laatste redmiddel een professional zijn video reparatie tool.

Remo MOV reparatiesoftware is de meest aanbevolen tool om gemakkelijk beschadigde MOV-bestanden te repareren als gevolg van een kapotte videoheader, compressieprobleem, codec-problemen, enz. De software kan video’s en films repareren die zijn gemaakt op elke digitale camera, drone-camera, CCTV, smartphone, QuickTime enzovoort. Expert in het repareren van MOV- en MP4-bestanden die zijn gemaakt met GoPro, Canon, Nikon en alle andere DSLR-modellen, Apple-apparaten en meer. Het is beschikbaar in zowel Windows- als Mac-versies en wordt geleverd met technische ondersteuning als je hulp nodig hebt.

Download, installeer en start de gratis versie van de software op basis van uw besturingssysteem. Remo Repair MOV werkt goed op Windows 10, Windows 8 en 8.1, Windows 7, Vista, XP, Windows Server 2003, 2008 & 2012, Windows 2000, en op alle macOS inclusief macOS Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra, El Capitan, Yosemite, bergleeuw, sneeuwluipaard, enz.

free-download-for-win free-download-for-mac

Bekijk nu een voorbeeld van uw beschadigde MOV-bestanden met deze gratis demo.

Stap 1: Klik in het hoofdscherm op ‘Select File’ en kies het corrupte MOV-bestand dat u wilt repareren.

Stap 2: Kies in het volgende scherm een gezond videobestand als referentievideobestand dat met dezelfde camera is opgenomen om uw beschadigde MOV-bestand nauwkeurig te repareren. (Het kan een andere video zijn, maar moet dezelfde codec hebben, d.w.z. de video moet vanaf hetzelfde apparaat zijn opgenomen) – een gezond videobestand fungeert als referentiepunt om het beschadigde MOV-bestand te repareren.

select a healthy reference video file to repair corrupt mov video

Stap 3: Klik ‘Repair’ om het reparatieproces te starten.

mov repair process

Stap 4: Zodra het MOV-videobestand is gerepareerd, kunt u een voorbeeld van het gerepareerde MOV-videobestand bekijken door erop te dubbelklikken. Met de gratis versie van de software kunt u alleen een voorbeeld van de gerepareerde video’s bekijken. Om het op te slaan, moet u het product kopen.

preview the repaired mov files

Gevolgtrekking:

Met Remo Repair MOV verandert u uw niet-afspeelbare en beschadigde MOV-video’s in een soepel afspelen van een gezond bestand. Had ik al gezegd dat het ook MP4-bestanden repareert? Ja, het kan verschillende videobestandsindelingen repareren die zijn gemaakt van verschillende bronnen, zoals de DSLR, camcorder, smartphone en digitale camera’s met avc1-, mp4v- en mjpeg-codecs.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie