Gegevens Terughalen Mac SSD

SSD (Solid State Drive) is een opslagapparaat dat geavanceerder is dan normale HDD’s. Solid State Drives staan bekend om een snellere responstijd en een snel verzend- en ontvangstproces.

Ongeacht de geavanceerde functies van een SSD, is deze altijd kwetsbaar voor gegevensverlies door corruptie, onopzettelijke opmaak, onbedoelde verwijdering van bestanden en zelfs malware-aanvallen. Lees dit informatieve artikel tot het einde en weet het hoe gegevens terughalen Mac SSD.

Kan ik verwijderde gegevens van Mac SSD herstellen?

Ja, het herstellen van gegevens van een gecrashte, mislukte of geformatteerde Mac SSD is alleen mogelijk als de TRIM-optie is uitgeschakeld. Als de TRIM-functie is ingeschakeld, verwijdert het Mac-systeem de index van de bestanden die eerder aanwezig waren voor een snel lees- / schrijfproces. Dit maakt bestandsherstel van Mac SSD erg ingewikkeld, zelfs met professionele software voor gegevensherstel.

Hoe te controleren of TRIM op uw Mac-systeem is ingeschakeld?

Klik in de linkerbovenhoek van uw Mac-systeem op het Apple-pictogram terwijl u de ingedrukt houdt Option knop op het toetsenbord. Zoek en klik op de SATA kolom en controleer wat er staat in de TRIM Support kolom. “Yes” betekent dat TRIM is ingeschakeld op uw Mac-systeem.image of the window which shows if TRIM is enabled on your Mac system or not

Snelle tip: Hoe TRIM op MacBook uit te schakelen?

Open Terminal op uw Mac-systeem en typ of kopieer en plak “sudo trimforce disable”. Dit helpt de software voor gegevensherstel om alle eerder verwijderde gegevens van uw Mac SSD te herkennen.

Gegevens herstellen van Mac SSD met behulp van software:

U vraagt zich misschien af wat de beste gegevensherstelsoftware voor Mac is voor het herstellen van bestanden van uw Mac SSD? Hier is een bekroonde Mac-software voor gegevensherstel.

Remo Mac software voor gegevensherstel is gebouwd met een robuust scanalgoritme dat meer dan 300 bestandstypen van uw Mac SSD kan scannen en herstellen. Om het gegevensherstel van Mac SSD effectief en eenvoudig te houden, is Remo herstellen ontworpen met een zelfverklarende gebruikersinterface. Download de software en bekijk nu gratis een voorbeeld van uw herstelde bestanden van uw Mac SSD.

free-download-for-mac

Kenmerken van Remo Herstellen Mac:

  • Ondersteunt herstel van APFS-, HFS +, HFSX-, NTFS- en FAT32-bestandssystemen
  • Van de Select File Type venster, herstel de belangrijkste bestandstypes van uw MacBook om tijd te besparenselect file types that you want to recover from your Mac SSD
  • Kan efficiënt macbook gegevens terughalen Air en MacBook Pro.
  • Bekijk een voorbeeld van de herstelde bestanden van uw SSD voordat u ze opslaat op een opslagapparaat
  • Remo data herstel mac software kan ook gegevens herstellen van geheugenkaarten, USB-drives, FireWire-schijven, SD-kaarten, iPad, iPod, externe SSD en harde schijven
  • Efficiënt helpt bij het ophalen van iWork-bestanden van je MacBook of Mac-computers

Remo herstellen Mac kan ook worden gebruikt om uit te voeren:

  • Gegevensherstel van een lege Mac-prullenbak
  • Gegevensherstel vanwege mislukte bestandsoverdracht op Mac-systeem
  • Fotoherstel van RAW-volumes
  • Bestandsherstel van Mac-partities of -volumes en alle andere belangrijke scenario’s voor gegevensverlies voor Mac-systemen

Remo Mac data recovery software helpt bij het herstellen van gegevens van ontoegankelijke, geformatteerde en beschadigde SSD van Mac. Gebruik de geavanceerde scanfunctie om gegevens herstellen Mac SSD vanwege opmaak of ontoegankelijkheid. Download nu om de herstelde gegevens van de SSD van Mac gratis te scannen en te bekijken.

free-download-for-mac

Hoe herstel ik bestanden van mijn Mac SSD?

Stap 1: Download, installeer en start Remo Mac data recovery software op uw Mac-systeem.

Stap 2: Selecteer het meest herkenbare scenario voor gegevensverlies en volg de onderstaande video om gegevens van de Mac-harde schijf te herstellen.

Stap 3: Video-tutorial van de software die u helpt bij het herstellen van gegevens van Mac SSD

Problemen tijdens het uitvoeren van gegevensherstel op een Mac SSD?

Met de bovengenoemde gids kunt u gegevens van uw Mac SSD zonder enige gevolgen herstellen. Als u echter problemen ondervindt bij het uitvoeren van bestandsherstel vanaf een MacBook SSD met Remo Recover, gebruik dan de technische assistentie geleverd door het Remo Software-team.

Gegevens Terughalen Mac SSD was last modified: oktober 9th, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*