Mac

Harde Schijf MAC Herstel

10 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

De waarheid over harde schijf herstel Mac

Macs zijn een van de meest geavanceerde computers die op de markt verkrijgbaar zijn, maar zelfs de harde schijven van de Mac zijn net als andere schijven kwetsbaar voor gegevensverlies.

Uit gruwelijk en nauwgezet onderzoek hebben we ontdekt dat er drie meest waarschijnlijke scenario's zijn voor het verliezen van gegevens op de Mac:

 • Per ongeluk verwijderde gegevens op de harde schijf van de Mac
 • Beschadigde of corrupte Mac-harde schijf / Mac externe harde schijf
 • Niet-opstartbare Mac

Er zijn herstel externe harde schijf Mac. U kunt bijvoorbeeld gegevens herstellen van de harde schijf van de Mac met behulp van het schijfhulpprogramma of de doelschijfmodus of herstellen van de nieuwste back-up als deze bestaat.

Notitie: Alle methoden die in dit artikel worden besproken, zijn beproefd en getest

Er zijn echter een paar tekortkomingen voor elk van de eerder genoemde technieken. Elk van deze nadelen wordt in de latere paragrafen in detail besproken.

Alle feiten in overweging nemend, is de beste faalveilige manier om gegevens van de interne of  harde schijf herstel Mac via Mac-software voor gegevensherstel.

Hoe Gegevens Terughalen Externe Harde Schijf Mac?

Een optimale software voor gegevensherstel scant en herstelt de gegevens, zelfs van kleine afzonderlijke opslagsectoren op een harde schijf. Het kan gemakkelijk hindernissen overwinnen zoals een beschadigd bestandssysteem om harde schijf herstellen software Mac.

Remo Mac software voor gegevensherstel

is tot in de perfectie ontworpen met functies zoals de geavanceerde scan. Omdat de tool voortdurend wordt verfijnd met behulp van realtime testscenario's, is Remo een van de meest betrouwbare software voor gegevensherstel.

Bovendien kan Remo Mac-gegevensherstelsoftware Mac-gegevens herstellen na verwijdering, gegevens terughalen externe harde schijf mac. Dit maakt het een van de meest effectieve hulpprogramma's voor het herstellen van Mac-schijven die beschikbaar zijn in de branche.

Dus zonder verder te betalen, klik op de downloadknop en begin met het herstellen van gegevens van beschadigde of beschadigde Mac-harde schijven.

recover deleted files from external hard drive on Mac

Hoe harde schijf herstellen Mac / Mac externe harde schijf

In vergelijking met andere hersteltechnieken is Remo een directe manier om de herstel externe harde schijf Mac. Start de Remo Mac-software voor het herstellen van de harde schijf en volg de onderstaande stappen:

 • Nadat u de software vanaf het startscherm hebt gestart, selecteert u de opties Volumes of Drives herstellen en selecteert u in het volgende scherm de optie Volume Recovery
mac hard drive recovery software
 • Selecteer op de vermelde schijf de harde schijf die u wilt herstellen en klik op scannen
selecting data to recover data from mac hard drive
 • Selecteer op basis van de noodzaak Standard Scan of Advanced Scan
scanning mac hard drive to recover data from mac hard drive
 • Selecteer het bestand dat u typt dat u wilt herstellen als u alle bestanden wilt herstellen, klik gewoon op de optie Alles markeren en klik op Volgende
 • Na het scannen van de hele Mac-harde schijf, zal Remo alle herstelde bestanden scheiden in het herstelvenster.
 • Vanuit het herstelvenster kunt u belangrijke bestanden selecteren en opslaan

Als u gegevens van een harde schijf herstellen software Mac wilt, kunt u deze rechtstreeks aansluiten op een Mac waarop een Remo-software-app is geïnstalleerd en de gegevens ervan herstellen. Bovendien kunt u Remo ook gebruiken om verwijderde bestanden terughalen Mac.

Hoe Krijg Ik Bestanden van Mijn Harde Schijf die Mac niet Opstarten?

Als uw Mac het besturingssysteem niet kon opstarten, hebt u een andere computer nodig om gegevens te herstellen. Het hoeft niet per se een Mac te zijn, u kunt de Mac-harde schijf ook herstellen met een Windows-computer.Data herstellen harde schijf

Als u voorheen de harde schijf herstellen software Mac OS niet opstart, moest u de Mac demonteren, de harde schijf ophalen en deze met een SATA-kabel op een andere Mac aansluiten. Installeer vervolgens de gezonde Mac met Remo-software later om de gegevens te herstellen.

Gelukkig kun je tegenwoordig het gecompliceerde proces van het demonteren van de Mac vermijden om Mac-bestanden te herstellen. Een geavanceerde functie genaamd Target Disk Mode helpt je om je Mac rechtstreeks op een pc of een andere Mac aan te sluiten om harde schijf Mac herstel OS niet kon opstarten.

Gegevens herstellen van Mac harde schijf naar PC

Afhankelijk van de omstandigheden moet u mogelijk een Windows-pc gebruiken om de Mac-harde schijf te herstellen, wat vrij gebruikelijk is. Sommige technische bloggers raden gebruikers echter aan om de harde schijf te formatteren met het ExFat-bestandssysteem en later de herstel externe harde schijf Mac. Deze methode is behoorlijk riskant voor de gegevens op uw Mac.

Wanneer gegevensverlies optreedt als gevolg van een scenario, worden de gegevens niet permanent van het opslagstation gewist. De gegevens of bestanden op de harde schijf van de Mac worden onzichtbaar voor de computer om te lezen. Hetzelfde is het geval wanneer u per ongeluk bestanden van de Mac-harde schijf verwijdert. In dit veelvoorkomende scenario wordt de ruimte, waar verwijderde Mac-bestanden bestonden, nu gemarkeerd als vrije ruimte. Maar de bestanden staan ​​nog steeds op de Mac-drive.Harde schijf herstel Mac

Daarom, als u kleine wijzigingen aanbrengt op de Mac-harde schijf wanneer na gegevensverlies, de herstelbare bestanden op de Mac-harde schijf beschadigd raken. Daarom moet u de harde schijf herstellen software Mac onaangeroerd laten totdat u gegevens hebt hersteld.

Zelfs om de Mac-harde schijf op de pc te herstellen, kunt u Remo-software voor het herstellen van de harde schijf voor Windows gebruiken. Installeer gewoon de software op uw pc, sluit de harde schijf van de Mac aan en begin met herstellen. U hoeft de Mac-harde schijf die al gegevensverlies heeft ondervonden, niet te formatteren.

Harde schijf terughalen Mac doelschijfmodus gebruiken

De doelschijfmodus wordt eigenlijk gebruikt om grote hoeveelheden harde schijf Mac herstel naar de andere over te brengen door verbinding te maken via een datakabel.

Gelukkig kunt u ook profiteren van de doelschijfmodus en gegevens herstellen van de Mac-harde schijf.

Om gegevens te herstellen, verbindt u een beschadigde Mac met een werkende Mac en gebruikt u de gezonde Mac-computer om gegevens van een beschadigde Mac te herstellen.

Om de doelschijfmodus te gebruiken, hebt u een werkende Mac en een compatibele kabel nodig om zowel een beschadigde Mac als een gezonde Mac aan te sluiten. De doelschijfmodus kan echter niet worden gebruikt in alle scenario's voor gegevensverlies.Herstel externe harde schijf Mac.

Als het bestandssysteem op de Mac-harde schijf bijvoorbeeld beschadigd is, werkt de doelschijfmodus niet. Omdat het bestandssysteem essentieel is om de gegevens op elke Mac-harde schijf te lezen.

Bovendien heeft de doelschijfmodus geen zin als u een beschadigde externe Mac-harde schijf hebt of voor het herstellen van harde schijf Mac herstel.

Kortom, u kunt de doelschijfmodus alleen gebruiken als het probleem te maken heeft met Mac OS of Mac-hardware. Dit is een groot grijs gebied waar veel lezers het verkeerd interpreteren. Later beland je in een wilde gansjacht, denkend dat de doelschijfmodus gegevens kan herstellen.

Aangezien het niet mogelijk is om gegevens in alle scenario's te herstellen, is het beter om software voor gegevensherstel te gebruiken.

Pro tip: Mac opstarten in doelschijfmodus zorgt ervoor dat de Mac als een externe harde schijf fungeert. Dus wanneer u Mac probeert te herstellen met Windows, kunt u Mac opstarten in de doelmodus en deze rechtstreeks op de pc aansluiten. De beste manier om te voorkomen dat u de Mac uit elkaar haalt

Reparatie de Beschadigde Mac Harde Schijf

Probeer niet om harde schijf herstellen software Mac-terminal, omdat dit u alleen helpt bij het repareren of oplossen van problemen met de beschadigde Mac-harde schijf.

Hier leest u hoe u een beschadigde of beschadigde Mac-harde schijf kunt repareren met behulp van de terminaltoepassing:

 • Finder > Applications > Utilities > Terminal
 • Eenmaal in de terminal type “diskutil list” commando en tik op Return
 • U kunt de beschikbare schijven op Mac zien. Selecteer uit de beschikbare schijven de beschadigde harde schijf
 • Maak nu een notitie van het stationnummer dat wordt geïdentificeerd als “/dev/disk#” (# is het nummer van de harde schijf)
 • Voer de laatste opdracht in “sudo fsck_hfs -r -d /dev/disk#” (Noem het nummer van de beschadigde harde schijf in plaats van #) en tik op Terugkeren
 • Wacht tot je een pop-upbericht ziet met de melding "De volumes lijken in orde te zijn", waarmee wordt afgesloten met het repareren van de beschadigde Mac-harde schijf.

Het zou inmiddels duidelijk moeten zijn dat de terminal alleen wordt gebruikt om de beschadigde Mac-harde schijf te repareren, maar niet om er gegevens van te herstellen.

Gezien alle factoren zoals hierboven besproken, is het duidelijk dat het de verstandigste keuze is om te vertrouwen op software voor harde schijf Mac herstel. Als u kiest voor een Remo Mac-gegevensherstel dat algemeen de voorkeur heeft, kunt u veilig gegevens van Mac-harde schijven herstellen.Gegevens van harde schijf terughalen.

Samenvatting

Uit de waarnemingen blijkt dat het interne van de doelschijfmodus, het terminalhulpprogramma, het schijfhulpprogramma of de FSCK-opdracht u alleen helpt bij het oplossen van problemen of het oplossen van de fouten op uw Mac. Deze methoden kunnen niet worden verward met methoden voor gegevensherstel.

Zorg ervoor dat u de oorzaak van gegevensverlies begrijpt voordat u de doelschijfmodus of een andere methode gebruikt. In ieder geval kunt u altijd vertrouwen op Remo Mac-software voor gegevensherstel. Een uitgebreide tool om herstel externe harde schijf Mac scenario voor gegevensverlies.

About the Author: Remo Software