Hoe Repareren OneDrive Video Wordt niet Afgespeeld

4 minutes read

Het kan zijn dat u gefrustreerd raakt als u uw video niet op OneDrive kunt afspelen, vooral als u dringend toegang tot het videobestand nodig heeft. Maak je geen zorgen, we hebben enkele oplossingen voor je. In dit artikel laten we u zien hoe u het probleem met enkele eenvoudige methoden kunt oplossen en oplossen.

Gravatar Remo Software
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Microsoft's OneDrive is een geweldige manier om foto's en video's in de cloud op te slaan. Het helpt uw gegevens veilig te houden en bespaart ook een hoop ruimte op uw harde schijf. Ondanks de voordelen klagen veel gebruikers dat sommige video's niet worden afgespeeld in OneDrive. In sommige andere gevallen klagen ze dat video's vaak pauzeren tijdens het afspelen.

Als u dergelijke problemen ondervindt tijdens het afspelen van video's met OneDrive, lees dan verder voor meer informatie over mogelijke manieren om dit probleem op te lossen en video's eenvoudig af te spelen in Onedrive repareren.

Oplossing 1: Converteer de Video naar een OneDrive-Compatibel Formaat

OneDrive heeft een specifieke lijst met video-indelingen die het ondersteunt. Als je een videobestand hebt dat afwijkt van het onderstaande formaat, kan het zijn dat je problemen hebt met het afspelen van het videobestand. Converteer in dat geval het bestand naar een van de formaten die OneDrive ondersteunt en speel het bestand af.

Hieronder vindt u een lijst met indelingen die door OneDrive worden ondersteund:

.3gp, .3g2, .3gpp, .3gp2, .avi, .aac, .mp3, .m4a, .m4v, .mov, .mp4, .wav, .wmv, .wma, .smi, .adts, .asf

MP4 is het meest ondersteunde videoformaat. Daarom is het een veilige keuze om uw video naar MP4 te converteren. Dit kan worden gedaan met behulp van een betrouwbare video-omzetter die online beschikbaar is. Nadat u uw bestand naar MP4 hebt geconverteerd, zou u uw bestand gemakkelijk in OneDrive moeten kunnen afspelen.

Download Remo Repair MOV-tool om corrupte MOV & MP4-video's in eenvoudige stappen te repareren ...

Oplossing 2: Verwijder DRM-Beveiliging

OneDrive speelt geen videobestanden af met DRM-beveiliging. Dus zelfs als je een videobestand hebt dat compatibel is met OneDrive, kun je het bestand niet afspelen als het DRM-beveiliging heeft.
Ga als volgt te werk om te controleren of het bestand DRM-beveiligd is.

  1. Klik op Windows + X toetsen en klik op File Explorer uit het menu
  2. Navigeer naar het 'videobestand in kwestie' en klik er met de rechtermuisknop op
  3. Selecteer PropertiesDetails tab
  4. Kijk onder de ‘Protected’ categorie en controleer of dit het geval is ‘Yes’. Als het wordt vermeld ‘Yes’, de video is DRM-beveiligd.

Stappen om corrupte videobestanden te repareren met Remo Video Repair Software

Stap 1: Download, installeer en start Remo Video Repair Software.

Stap 2: Gebruik de Select File optie om de beschadigde video te importeren die moet worden gerepareerd.

select corrupt video file

Stap 3: Klik op Repair om het reparatieproces te starten. Ook kunt u gebruik maken van de Reference File optie bij ernstige schade.

repair video file

Stap 4: Klik op de Preview om uw resultaten te verifiëren en op te drukken Save knop om uw video te herstellen.

preview repaired video file

We hopen dat dit artikel u heeft kunnen helpen bij het afspelen van uw OneDrive-video. Als het videobestand DRM-beveiligd is, raad ik u aan de persoon te raadplegen die u de video heeft gegeven. Als u nog vragen heeft, kunt u ons dit ook laten weten. Beheer uw OneDrive-geheugen efficiënt, omdat weinig geheugen ook video's kan beschadigen tijdens het afspelen.

Gravatar Remo Software

About the Author: Remo Software