Hoe Repareren OneDrive Video Wordt niet Afgespeeld

Microsoft's OneDrive is een geweldige manier om foto's en video's in de cloud op te slaan. Het helpt uw gegevens veilig te houden en bespaart ook een hoop ruimte op uw harde schijf. Ondanks de voordelen klagen veel gebruikers dat sommige video's niet worden afgespeeld in OneDrive. In sommige andere gevallen klagen ze dat video's vaak pauzeren tijdens het afspelen.

Als u dergelijke problemen ondervindt tijdens het afspelen van video's met OneDrive, lees dan verder voor meer informatie over mogelijke manieren om dit probleem op te lossen en video's eenvoudig af te spelen in Onedrive repareren.

Oplossing 1: Converteer de Video naar een OneDrive-Compatibel Formaat

OneDrive heeft een specifieke lijst met video-indelingen die het ondersteunt. Als je een videobestand hebt dat afwijkt van het onderstaande formaat, kan het zijn dat je problemen hebt met het afspelen van het videobestand. Converteer in dat geval het bestand naar een van de formaten die OneDrive ondersteunt en speel het bestand af.

Hieronder vindt u een lijst met indelingen die door OneDrive worden ondersteund:

.3gp, .3g2, .3gpp, .3gp2, .avi, .aac, .mp3, .m4a, .m4v, .mov, .mp4, .wav, .wmv, .wma, .smi, .adts, .asf

MP4 is het meest ondersteunde videoformaat. Daarom is het een veilige keuze om uw video naar MP4 te converteren. Dit kan worden gedaan met behulp van een betrouwbare video-omzetter die online beschikbaar is. Nadat u uw bestand naar MP4 hebt geconverteerd, zou u uw bestand gemakkelijk in OneDrive moeten kunnen afspelen.

Download Remo Repair MOV-tool om corrupte MOV & MP4-video's in eenvoudige stappen te repareren ...

Oplossing 2: Verwijder DRM-Beveiliging

OneDrive speelt geen videobestanden af met DRM-beveiliging. Dus zelfs als je een videobestand hebt dat compatibel is met OneDrive, kun je het bestand niet afspelen als het DRM-beveiliging heeft.
Ga als volgt te werk om te controleren of het bestand DRM-beveiligd is.

  1. Klik op Windows + X toetsen en klik op File Explorer uit het menu
  2. Navigeer naar het 'videobestand in kwestie' en klik er met de rechtermuisknop op
  3. Selecteer PropertiesDetails tab
  4. Kijk onder de ‘Protected’ categorie en controleer of dit het geval is ‘Yes’. Als het wordt vermeld ‘Yes’, de video is DRM-beveiligd.

Als u uw bestand in OneDrive wilt afspelen, moet u DRM-beveiliging verwijderen. Deze beveiliging kan worden verwijderd met software van derden. Maar dit kan in strijd zijn met de gebruiksvoorwaarden van dat digitale bestand. Ga dus voorzichtig te werk.

Oplossing 3: Reparatie beschadigde Onedrive Videos


Download Now For Windows

Download Now For Mac

Als je nog steeds problemen hebt met het afspelen van het videobestand nadat je hebt gecontroleerd of het OneDrive-compatibel is en niet DRM-beveiligd, bestaat de mogelijkheid dat de video beschadigd is. In dergelijke gevallen zal het probleem worden opgelost door het bestand te repareren.Video afspelen Onedrive

Om problemen met videocorruptie op te lossen, is Remo MOV Repair Tool een geweldige keuze. Het repareert corrupte of beschadigde video's zonder de originele bestanden te beschadigen. U kunt deze tool gebruiken om repareren niet-afspeelbare MP4-bestanden en MOV-video's. Het enige wat u hoeft te doen is 3 klikken uitvoeren en uw bestand is binnen enkele minuten gerepareerd.Onedrive video converter.

Om uw bestand te repareren, hoeft u alleen maar te installeren Remo MOV Reparatie op uw systeem en selecteer uw corrupte bestand. Klik dan op Repair en kies een bestemming om uw gerepareerde bestand op te slaan. Zo eenvoudig is het om je video te repareren. Zodra het bestand is gerepareerd, kunt u gratis een voorbeeld van uw bestand bekijken!

OPMERKING: u kunt gebruiken Remo Reparatie AVI tool, als uw video de formaten AVI, XVID of DIVX heeft.

Met deze oplossingen kunt u corrupte of niet-afspelende OneDrive-video's gemakkelijk repareren. Vermijd dergelijke problemen echter door de video's op de juiste manier te behandelen. Beheer uw OneDrive-geheugen ook efficiënt, aangezien een laag geheugen ook video's kan beschadigen tijdens het spelen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 410