Hoe Repareren OneDrive Video Wordt niet Afgespeeld

OneDrive van Microsoft is een geweldige manier om foto’s en video’s in de cloud op te slaan. Het helpt uw gegevens veilig te houden en bespaart ook een hoop ruimte op uw harde schijf. Ondanks de voordelen klagen veel gebruikers dat sommige video’s niet worden afgespeeld in OneDrive. In sommige andere gevallen klagen ze dat video’s vaak pauzeren tijdens het afspelen.

Als je met dergelijke problemen wordt geconfronteerd tijdens het afspelen van video’s met OneDrive, lees dan verder voor meer informatie hoe repareren OneDrive video wordt niet afgespeeld.

Oplossing 1: Converteer de Video naar een OneDrive-Compatibel Formaat

OneDrive heeft een specifieke lijst met videoformaten die het ondersteunt. Als u een videobestand heeft dat verschilt van de onderstaande indeling, kunt u problemen ondervinden bij het afspelen van het videobestand. Zet in dat geval het bestand om naar een van de formaten die OneDrive ondersteunt en speel het bestand af.

Hieronder vindt u een lijst met formaten die door OneDrive worden ondersteund:

.3gp, .3g2, .3gpp, .3gp2, .avi, .aac, .mp3, .m4a, .m4v, .mov, .mp4, .wav, .wmv, .wma, .smi, .adts, .asf

MP4 is het meest ondersteunde videoformaat. Daarom is een veilige keuze om uw video naar MP4 te converteren. Dit kan worden gedaan met behulp van een betrouwbare video-omzetter die online beschikbaar is. Nadat u uw bestand naar MP4 heeft geconverteerd, zou u uw bestand gemakkelijk in OneDrive moeten kunnen afspelen.

Download Remo Repair MOV-tool om corrupte MOV & MP4-video’s in eenvoudige stappen te repareren …

Oplossing 2: Verwijder DRM-Beveiliging

OneDrive speelt geen videobestanden af met DRM-beveiliging. Dus zelfs als je een videobestand hebt dat compatibel is met OneDrive, kun je het bestand niet afspelen als het DRM-beveiliging heeft.

Ga door met de volgende stappen om te controleren of het bestand DRM-beveiligd is.

  1. Klik op Windows + Xtoetsen en klik op File Explorer uit het menu
  2. Navigeer naar het ‘videobestand in kwestie’ en klik er met de rechtermuisknop op
  3. Selecteer PropertiesDetails tab
  4. Kijk onder de ‘Protected’ categorie en controleer of dit het geval is ‘Yes’. Als het wordt vermeld ‘Yes’, de video is DRM-beveiligd.

Als je wilt repareren OneDrive video wordt niet afgespeeld, u moet DRM-beveiliging verwijderen. Deze bescherming kan worden verwijderd met behulp van software van derden. Maar als u dit doet, kan dit de gebruiksvoorwaarden van dat digitale bestand schenden. Ga dus voorzichtig te werk.

Oplossing 3: Reparatie Beschadigde OneDrive-video


Download Now For Windows

Download Now For Mac

Als u nog steeds problemen ondervindt bij het afspelen van het videobestand nadat u hebt gecontroleerd of het OneDrive-compatibel is en niet DRM-beveiligd, bestaat de kans dat de video corrupt is. In dergelijke gevallen wordt het probleem opgelost door het bestand te repareren.

Om problemen met videocorruptie op te lossen, is Remo MOV Repair Tool een geweldige keuze. Het herstelt corrupte of beschadigde video’s zonder de originele bestanden te beschadigen. U kunt deze tool gebruiken om repareren niet-afspeelbare MP4-bestanden en MOV-video’s. Het enige dat u hoeft te doen, is 3 klikken uitvoeren en uw bestand wordt binnen enkele minuten hersteld.

Om uw bestand te repareren, hoeft u alleen maar te installeren Remo MOV Reparatie op uw systeem en selecteer uw corrupte bestand. Klik dan op Repair en kies een bestemming om uw gerepareerde bestand op te slaan. Zo eenvoudig is het om je video te repareren. Zodra het bestand is gerepareerd, kunt u gratis een voorbeeld van uw bestand bekijken!

OPMERKING: u kunt gebruiken Remo Reparatie AVI tool, als uw video de formaten AVI, XVID of DIVX heeft.

Met deze oplossingen kan dat reparatie OneDrive video wordt niet afgespeeld gemakkelijk. Vermijd dergelijke problemen echter door de video’s correct af te handelen. Beheer ook uw OneDrive-geheugen efficiënt, want een laag geheugen kan ook video’s beschadigen tijdens het spelen.

Hoe Repareren OneDrive Video Wordt niet Afgespeeld was last modified: July 23rd, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*